- Konu Sahibi karamelli_turta
- #33.481
Hiçbir şey. :/Biriktirmek için neler yaptınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir şey. :/Biriktirmek için neler yaptınız
O zaman nasıl birikecekHiçbir şey. :/![]()
İşte sorun orda oydu buydu derken diğer maaşa kadar bir bakıyorum para bitmiş. Alacağı şeyi almadan önce de epey düşünürüm bu lazım mı diye çok lazım değilse ertelerim ama sanirim arabaya harcadığımiz yakıt, kira, faturalar derken gidiyor.O zaman nasıl birikecek![]()
Birikimimiz için belli miktarı harcamalardan önce ayırıyoruz mesela onu da altın yapıp kenara atıyoruz ellemiyoruz. Biriktikçe iyi geliyor bizeİşte sorun orda oydu buydu derken diğer maaşa kadar bir bakıyorum para bitmiş. Alacağı şeyi almadan önce de epey düşünürüm bu lazım mı diye çok lazım değilse ertelerim ama sanirim arabaya harcadığımiz yakıt, kira, faturalar derken gidiyor.
Canim ben o menüleri kendime degil oglum ve esime yapiyorum pizza mesela 1 dilim yedim ..hele tatlunun menüleri pizzalar mantılar havada uçuştucanımız çekiyo burda kilo alıyoruz
![]()
her yaptigimi yesem uçardım bu haftaaaaaSakinnn yemiyoruzzz
Boyunuz kaç acabaSakinnn yemiyoruzzz
Benim haftada 1 serbest yeme öğünüm var onu saymıyorum odulcuk![]()
iyiniyetli piyasaları takipte misin bugün
en iyisini yapmışsın canım tebriklerrrCanim ben o menüleri kendime degil oglum ve esime yapiyorum pizza mesela 1 dilim yedim ..
Yaptığım yemeklerden birini tercih ediyorum ve iş dönüşü yuruyorumher yaptigimi yesem uçardım bu haftaaaaa

offf dondurma yiyesim geldi şunu görünce 1.60 kısayım ama bana yetiyorBoyunuz kaç acaba

Okul donusu yürüyorum dondurma standları açılmış gözlerini kapadım ve yürüdüm daha hizliofff dondurma yiyesim geldi şunu görünce
![]()

Rabbim bağışlasın evladini.Ne bilmek istersiniz :)
33 yaşımdayım. yaklaşık 10 yıllık Evliyim-1 çocuğum var. 4 yaşında.
Eşimle ben kurumsal özel bir şirkette çalışıyoruz. Çok büyük maaşlarımız yok.
2010'da ev kredisiyle 1 ev aldık. 1 arabamız var.
Kızım özel kreşe gidiyor.
Kreş+ev giderleri gibi masraflarımız oluyor.
Yeni yeni ufak tefek bir şeyler biriktirmeye başladım.
Fiilen 4 gr+1 çeyrek altınım var.
Ayrıca kızım adına açtığım Euro+Dolar+BES hesabım var.
Ay sonu param kaldıkça birikim yapmaya devam ediyorum.