- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #34.501
Gerçekten çok güzel görünüyor:)sekerim00 biz de bu otele gittik 2016 ya da 2017 iki gün kaldık gerçekten mükemmeldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok güzel görünüyor:)sekerim00 biz de bu otele gittik 2016 ya da 2017 iki gün kaldık gerçekten mükemmeldi
Hayırlısıyla nasip olur umarım canimSağol canım ilk demiştim aylik en fazla 2.500 ödemeye kadar çıkabiliriz diye:)
10 yila aylik o kadara denk gelecek
Tırnağın varsa başını kasiyacaksin devrindeyiz canım ama görümce nezaketen bile olsa veremeyeceğini söylese iyi olurdu sankiGorumcemden haber yok :))
Eşime diyorum cevabı olumlu olaydi arardi, hiç arayip sorma boşuna.
Ya aslında kimseye de para konusunda biseyler olsun istemem. Kendi yağımızda kavrulalim dedik.
Az daha sıktık peşinatı 15/20 bin arasi daha çıktı:)
Canim ev boş duracak kismetse biz taşınana kadar.@karamell_turta hayırlı olsun şimdiden canımmmmm ev boş mu duracak . Sıfır olunca kiracı da istemezsiniz
Eşim sanki biraz kırıldı hatta, o bana diyeydi hiç düşünmez verirdim dedi ben yine de para ile arayi bozma taraftari değilim bu yüzden üzerinde durmam.Tırnağın varsa başını kasiyacaksin devrindeyiz canım ama görümce nezaketen bile olsa veremeyeceğini söylese iyi olurdu sanki
Eşine şöyle diyebilirsin aslında. Sana borç vermek zorunda değil . İmkanı olsa zaten verir ama doğrusu herkesin kendi kendine yetebilmesi.Canim ev boş duracak kismetse biz taşınana kadar.
En çok 1,5 yıla taşınırız diye düşündük .
Eşim sanki biraz kırıldı hatta, o bana diyeydi hiç düşünmez verirdim dedi ben yine de para ile arayi bozma taraftari değilim bu yüzden üzerinde durmam.
nasip artık bakalım ya :)
Son bahsettiğim evi yeterki miktarda kredi çıkarsa talibiz kızlar. Bu akşam kaporayi vereceğiz, yarın da kredi başvurusu yapacağım. 140 bin başvuracağım 10 yillik, kader kısmet bakalım bu ev ikimizin de içine sindi, tam istediğimiz muhitten ve sıfır.
Ev alindiktansonra 1 bilemedin en çok 1,5 yıl taşınmayız yeni eve yeni eşyalar alırız diyoruz . Salontakımı, perde,hali vs..
Bu arada büyük oğlum ortaokulu bitirmiş olur liseye orada başlar küçüğüm de bir şekilde ayarlariz.
Bizim için hayırlı ise olsun inş
Aman tanrım dedimmm
sekerim00 biz de bu otele gittik 2016 ya da 2017 iki gün kaldık gerçekten mükemmeldi
bizde balıkesire gitmeyi düşünüyoruz bayramdaaakızlar bizim bu bayram nasip olursa balıkesire gidiyoruz,
eşim evlilik yıldönümü kutlamasına say dedi bana :)))
tatilde annem olsa tanımam :)))çoook çook sevindimm
heycanlı heyecanlı okudum valla
inşallah hayırlısı olur canım
ayy dimi kahvemsimm
bizde 2014de gitmiştik
bizde balıkesire gitmeyi düşünüyoruz bayramdaaa
yıldönümü kutlamanızı böliyimmi![]()
Bir kuvvet ile süpürge tuttummutfaktaki çubuk süpürge ile
bütün Evi dolandım.
Bir buçuk saat kadar dinlenip salatayı yapar tencereleri ısıtır masayı hazırlarım.
Arkadaşlar
Yarın misafire menümüz inş şöyle;
Mercimekli greçkalı çorba
Mantı (kilosu 35 tl ye yaptırmıştım bugünler için)
İçli köfte ve galeta unlu porsiyonluk kıymalı patatesli börek
Yeşil salata
İftariyelik ler hurma beyaz peynir ceviz kuru erik üzüm kayısı
Tekrar vişne kompostosu yapacam aslında limonata da yapabilirim becerebilirsem ilk defa buzluğa limon portakal atmıştım.
Tatlıya karar veremedim eşime aldırırım belki.
Alyaa bende gelebilirmiyim![]()
Ben kesin geliyorum alya içli köftede mantıii icin falan degil
Biz de geçen sene tatili erken rezervasyon alamistik ev işi netleşsin öyle dedik, taşınma olunca da gitmeyelim diye karar aldık ama sonra yine bir hafta tatil yapmak nasip oldu :)))Eğer kredi onaylanirsa bizim tatil bu yil iptal ondan gelecek para ile kombi aliriz diye düşündük.
Her yil tatil yapıyoruz bu yil da böyle olsun bakalım.
Yemek fasli bitti sira kahve keyfinde.
Böyle büyük bir borca yeni girip birde tatil plani şu an için olmasa daha iyi olacak gibi geliyor bana cnm.Biz de geçen sene tatili erken rezervasyon alamistik ev işi netleşsin öyle dedik, taşınma olunca da gitmeyelim diye karar aldık ama sonra yine bir hafta tatil yapmak nasip oldu :)))
Hemen tasinmayacaksiniz ya acaba iptal etmeyip tatili yapsaniz sonrasında çok mu bütçeyi zorlar
Tüm yıl çalışanlar için tatil artık gerçekten büyük ihtiyaç ondan dedim nacizane