E Esila09 senin esinle sınırlı vakit geçirdiğini göz önünde bulundurarak söylüyorum, ben olsam sanırım bütçemiz de uygun ise parayı düşünmez güzel bir tatil yapardım.
Hayatta geri gelmeyen tek şey zaman maalesef, sevdiklerimizle biriktirdiğimiz anılar en büyük yatırım

eksıkler hıc bıtmıyor kızlar ya Allahım bıtırmesın saglık olsun da alalım :KK68:
sırf bu ay balkona masa aldık 2100tl
bebek odasına halı aldık 450 tl
camasır askım paslandı hep aylardır ıdare edıyodum
paslanmaz aldk az evvel 196 tl
hepsıburadadan ıvır zıvır bıseler 50tl
daha da var alıncaklar
kötü yani hep uzun taksıtlıler 9taksito_O
Güle güle kullanın canım, az önce biz de eşimle aynı şeyi konuşuyorduk.
Balkona ufak çaplı bir tabure masa takımı almayı düşünüyoruz ne zamandır, hala bir oda neredeyse boş oraya birşeyler yaptırmak istiyoruz, daha doğru düzgün perde ve halı bile yok o kadar fena :))
Netten bakindik sonra şu an zorunlu değil diyip erteledik :))

E Esila09 senin esinle sınırlı vakit geçirdiğini göz önünde bulundurarak söylüyorum, ben olsam sanırım bütçemiz de uygun ise parayı düşünmez güzel bir tatil yapardım.
Hayatta geri gelmeyen tek şey zaman maalesef, sevdiklerimizle biriktirdiğimiz anılar en büyük yatırım

Evet kesinlikle oyle..
Hele gecmisime bakinca hep iykiler var eksik olan tek sey maddi kolaylikmis annemin bize asiladigi en buyuk sey bu, para yerine gelir ani kacirma oldu zorla kit kita denkleye denkleye en onemli anlari bize yasatti dolu dolu büyüdük..
Bu zamana kadar beklememin sebebide ztn yasadigim zorluk fazlasiyla hakettik..
Ve itiraf ediyorum hayatimin hic bir doneminde bu kdr rahat olmadim son alti aydir kazancimiz beklentimizin cok uzerine cikti e borcumuz yada kredi niyetimizde yok neden gitmeyelimki diyorum brz ittirilmeye ihtiyacim varmis
Gecen yil gittigimiz tur ozel transfer almamiza ragmen bizi unuttu otel cok iyiydi yoksa tatile kotu baslayacaktik.
Ets de bana hic sicak gelmiyor hep eksik kaliyor iyice bakip secenekleri 2 - 3 e indirmem lazim..

Güle güle kullanın canım, az önce biz de eşimle aynı şeyi konuşuyorduk.
Balkona ufak çaplı bir tabure masa takımı almayı düşünüyoruz ne zamandır, hala bir oda neredeyse boş oraya birşeyler yaptırmak istiyoruz, daha doğru düzgün perde ve halı bile yok o kadar fena :))
Netten bakindik sonra şu an zorunlu değil diyip erteledik :))
sagolasın canım daha guzeli sızın olsun
valla bunları ertele ertele bıcak kemıge dayandı artık
bak mesela ütü masasının kılıfıda yenılenmek ıstıyor onunda bu ay alınması lazım gazella kullanıyorum 3senedır kullandım ama artk sungerı falan döküldü içi koku yapıyor yenılemem gerek.ben de son zamana kadar ertelıyorum o_O
bebıs gelmeden en azından bunları alalım dedım ama uzun taksıtle aldık ne farketti hiç bıse:KK48:

Uyandim henüz uyumadım tabi
Gece buraları kontrol ediyorum....
Bir kısım odemeleri yaptim kres ve gun kaldi sadece kismetse gun icinde onu da hallederim...

Şimdi biraz daha uyuyayim
Bende buralarda nöbetteyim cnm.
Avans yatmış onu çektim.

Ama hala ben karar veremiyorum acaba 8 yillik kredi ile ayda 2.700 mü, 10 yillik kredi ile 2.500 mü?
Eşim Buçuğu veren 200 daha verir diyor.
Bense daha detayciyim kuruyorum da kuruyorum

Bende buralarda nöbetteyim cnm.
Avans yatmış onu çektim.

Ama hala ben karar veremiyorum acaba 8 yillik kredi ile ayda 2.700 mü, 10 yillik kredi ile 2.500 mü?
Eşim Buçuğu veren 200 daha verir diyor.
Bense daha detayciyim kuruyorum da kuruyorum
Eşine katiliyorum

Sabah sabah işyerimden bordro aldım ve bir tanesi soru yağmuruna tuttu faiz oranı ne kadar, ne kadar çekeceksiniz, miktari çok değil mi?yili çok değil mi?
Moralmanlarimi oynattı sabah sabah.
Yakında çıkış vs falan mi var acaba dedim kendı kendime. Niye bu kadar merak?

Son düzenleme:
Sabah sabah işyerimden bordro aldım ve bir tanesi soru yağmuruna tuttu faiz oranı ne kadar, ne kadar çekeceksiniz, miktari çok değil mi?yili çok değil mi?
gunaydın turtacım ben olsam bnde 2700olanı secerdim ck bı fark yok 2sene erken bıter hadı hayırlı olsun ınsAllah darısı basımıza

meraklı tipler her yerde var

E Esila09 tur konusunda ben hep jolly ile gittim..Ama hep bir eksik olabiliyor
O kadar cok gittim ki heralde bu yaz olursa otel tatili 3 gün ya da gezerek 1 hafta olur karar vermedik..

Bazı durumlar var o yuzden net degil

Çok düşünmeyip anı yaşıyorum saglik olsun

Jolly ile gitmem canim ya, eksik olabilir tatilde cok rahat davranirim ama hizmeti hic alamamak ve ozur bile dilenmemesi sorun ozel transfer aldim daha cok rezil oluyordum calistiklari firmanin alan sorumlusu durumu fark edince bizi alip hizlica getirdi
Donustede ucagi kaciriyorduk gec biraktilar ve sorumsuzlardi bombos yolda o kdr yavas gitti anlatamam
Ets daha profesyonel calisiyor diye dusunuyorum

günaydın kızlar

karamelli_turta karamelli_turta hadi hayırlısı bakalım canım bencede 8 sene daha mantıklı hem daha çabuk bitecekmiş gibi geliyor insana :)

K kahvemsi mutluluk vayyyy beee annen olsa tanımazsın heee söylicem seni annene :D

kronikuykucu kronikuykucu canımmm aldıklarını güle güle kullan çok iyi yapmışsın bebek olunca ona almaktan ne eve ne kendine bişey alamazsın :))

E Esila09 bende imkan varsa kesinlikle giderdim eşinle uzaksın bide acımazdım valla :)

Canım bu merakli personelden olduğu için hayırdır falan oldum,zaten yüklü bir borç olacağı için düşünüyorum hep dua ediyorum hayırlısı ile ödeyelim diye.
ay canım herkes cok konusur yaa o kadar borca nıye gırdın bılmemne vs vs.. vardı babamızdan 2ser ev zevk olsun dıye faiz odeyecegız hey Allahım yaa
evlenirken aynı bebek esyasında aynı ev alırken aynı bu ınsanlar hep aynı.
kendı adıma da ınsanlar bebekle olsn evle olsn heves ettıklerını almıslar bana gelınce yok onu oyle yapma yok onu alma, tecrubeyle soylemek ayrı bu tarz knusmak ayrı.

günaydın kızlar

karamelli_turta karamelli_turta hadi hayırlısı bakalım canım bencede 8 sene daha mantıklı hem daha çabuk bitecekmiş gibi geliyor insana :)

K kahvemsi mutluluk vayyyy beee annen olsa tanımazsın heee söylicem seni annene :KK70:

kronikuykucu kronikuykucu canımmm aldıklarını güle güle kullan çok iyi yapmışsın bebek olunca ona almaktan ne eve ne kendine bişey alamazsın :))

E Esila09 bende imkan varsa kesinlikle giderdim eşinle uzaksın bide acımazdım valla :)
tesekkur ederım canımıniçi Rabbim tez vakıtte sana da nasıp etsın almaya basladınızmı ılacları bak ıhmal etme

Back
X