- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #34.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullanın canım, az önce biz de eşimle aynı şeyi konuşuyorduk.eksıkler hıc bıtmıyor kızlar ya Allahım bıtırmesın saglık olsun da alalım
sırf bu ay balkona masa aldık 2100tl
bebek odasına halı aldık 450 tl
camasır askım paslandı hep aylardır ıdare edıyodum
paslanmaz aldk az evvel 196 tl
hepsıburadadan ıvır zıvır bıseler 50tl
daha da var alıncaklar
kötü yani hep uzun taksıtlıler 9taksit![]()
sagolasın canım daha guzeli sızın olsunGüle güle kullanın canım, az önce biz de eşimle aynı şeyi konuşuyorduk.
Balkona ufak çaplı bir tabure masa takımı almayı düşünüyoruz ne zamandır, hala bir oda neredeyse boş oraya birşeyler yaptırmak istiyoruz, daha doğru düzgün perde ve halı bile yok o kadar fena :))
Netten bakindik sonra şu an zorunlu değil diyip erteledik :))
Bende buralarda nöbetteyim cnm.Uyandim henüz uyumadım tabi
Gece buraları kontrol ediyorum....
Bir kısım odemeleri yaptim kres ve gun kaldi sadece kismetse gun icinde onu da hallederim...
Şimdi biraz daha uyuyayim
Eşine katiliyorumBende buralarda nöbetteyim cnm.
Avans yatmış onu çektim.
Ama hala ben karar veremiyorum acaba 8 yillik kredi ile ayda 2.700 mü, 10 yillik kredi ile 2.500 mü?
Eşim Buçuğu veren 200 daha verir diyor.
Bense daha detayciyim kuruyorum da kuruyorum
gunaydın turtacım ben olsam bnde 2700olanı secerdim ck bı fark yok 2sene erken bıter hadı hayırlı olsun ınsAllah darısı basımızaSabah sabah işyerimden bordro aldım ve bir tanesi soru yağmuruna tuttu faiz oranı ne kadar, ne kadar çekeceksiniz, miktari çok değil mi?yili çok değil mi?
Moralmanlarimi oynattı sabah sabah.
Yakında çıkış vs falan mi var acaba dedim kendı kendime. Niye bu kadar merak?
Eşine katiliyorum
Tesekkurler kizlar bizim tercihimizde bu yönde olacak.gunaydın turtacım ben olsam bnde 2700olanı secerdim ck bı fark yok 2sene erken bıter hadı hayırlı olsun ınsAllah darısı basımıza
meraklı tipler her yerde varSabah sabah işyerimden bordro aldım ve bir tanesi soru yağmuruna tuttu faiz oranı ne kadar, ne kadar çekeceksiniz, miktari çok değil mi?yili çok değil mi?
Moralmanlarimi oynattı sabah sabah.
Yakında çıkış vs falan mi var acaba dedim kendı kendime. Niye bu kadar merak?
Canım bu merakli personelden olduğu için hayırdır falan oldum,zaten yüklü bir borç olacağı için düşünüyorum hep dua ediyorum hayırlısı ile ödeyelim diye.meraklı tipler her yerde var
ay canım herkes cok konusur yaa o kadar borca nıye gırdın bılmemne vs vs.. vardı babamızdan 2ser ev zevk olsun dıye faiz odeyecegız hey Allahım yaaCanım bu merakli personelden olduğu için hayırdır falan oldum,zaten yüklü bir borç olacağı için düşünüyorum hep dua ediyorum hayırlısı ile ödeyelim diye.
tesekkur ederım canımıniçi Rabbim tez vakıtte sana da nasıp etsın almaya basladınızmı ılacları bak ıhmal etmegünaydın kızlar
karamelli_turta hadi hayırlısı bakalım canım bencede 8 sene daha mantıklı hem daha çabuk bitecekmiş gibi geliyor insana :)
K kahvemsi mutluluk vayyyy beee annen olsa tanımazsın heee söylicem seni annene
kronikuykucu canımmm aldıklarını güle güle kullan çok iyi yapmışsın bebek olunca ona almaktan ne eve ne kendine bişey alamazsın :))
E Esila09 bende imkan varsa kesinlikle giderdim eşinle uzaksın bide acımazdım valla :)