Bu aralar kafayı birikim ve yatırım işlerine iyice sarmış durumdayım.
Bir yerlerde kesin bir yanlışlık yapıyorum ama nerede onu bulmaya çalışıyorum.
Birikim ve yatirimini iyi devam ettiriyorsun canım sen.
Biraz gelecek korkusu aslında temel sebep bu.
Kendimi yıllar itibari ile değerlendiriyorum çok şükür bu günumuze tabi ama sağlık harcamalarimiz sebebi ile daha iyi birikim yapmak zorundayım.
Şu anki performamsim yeterli değil, biraz ödeme dengesi olusturunca birikim işini ikinci plana attıgimi görüyorum.
Eşimle konuşup bu işi çözmek gerekiyor.
Insan bazen kendini köşeye sıkışmış gibi hissediyor,ama sen gördüğüm kadarıyla borç ödediğiniz halde gayet iyisin, mantikli hareket ediyorsun para konusunda canım.

katılıyorum kahvemsi aynı fıkırdeyım gecen masada dayım kuzenım için dıyoki 2500alıyo bekar adam bin lirasını kenara atsın ıcımden ah dedım bızım eve 4katı para gırıyo masAllah bazen hıc kenara atmadıgımız oluyo :KK70:
Helâl olsun dayiya, örnek almaliyiz böyle insanlari :)
Teşekkür ederim ama bizim durumumuz niyetle ya da felsefeyle olacak birşey değil.
Er ya da geç yasanacak bir durumumuz var anlatamadim sanirim
Sen elinden geleni yap gerisini Allaha havale et canım, moral bozmak yok yola devam:*

Selâm kızlar...
Hayirli haberlerle geldim:)
Bugün kredi işlemleri bitti pazartesi tapu işlemleri olacak kısmetse.
Öyleydi böyleydi şöyleydi derken mübarek ramazan ayi bize güzellikler getirdi.
Rabbime şükürler olsun evimizi alıyoruz herkese nasip olsun inşallah :dua:
Canim cok şükür yaaa nasil sevindim .
Inşallah her şey daha da guzellesecek...heyecanlan keyfini cikar tapuyu da aldin mi devami gelir zamanla

Canim cok şükür yaaa nasil sevindim .
Inşallah her şey daha da guzellesecek...heyecanlan keyfini cikar tapuyu da aldin mi devami gelir zamanla
Sağol tatlum, bizde çok mutluyuz inşallah hayirli olur canım benim:) ben borçtan çekiniyordum ama yiğidin kamçısı.

Oglen Saat 1de yattığım halde heyecandan midir nedir yok uyuyamiyorum daha fazla :)
Ayy ne şekersin turta :) hayırlı olsun. Allah güle güle içinde oturmayı da nasip etsin. Çoğu zaman biz önceden hiç tasarruf yapamazdık gibi mesajlarına denk gelmiştim, bak topiğin sayesinde ne güzel evini aldın. Şimdi darısı diğer dileyen arkadaşlara olsun inşallah.

Ayy ne şekersin turta :) hayırlı olsun. Allah güle güle içinde oturmayı da nasip etsin. Çoğu zaman biz önceden hiç tasarruf yapamazdık gibi mesajlarına denk gelmiştim, bak topiğin sayesinde ne güzel evini aldın. Şimdi darısı diğer dileyen arkadaşlara olsun inşallah.
Teşekkür ederim pandoram bebislim..
Yapamiyorduk çünkü bende eşime ayak uyduruyordum :)) herşey bir tasarrufla başladı sonra kumrabalar,küçük birikimler..Çok şükür..
Amin canım benim

Teşekkür ederim ama bizim durumumuz niyetle ya da felsefeyle olacak birşey değil.
Er ya da geç yasanacak bir durumumuz var anlatamadim sanirim
Eşinin rahatsızlığından daha önce bahsetmiştin biliyorum. Para zaten yaşlılıkta lazım. Yine de olumlu düşün olumlu olsun demek istedim. Anlıyorum ben seni.

Kızlar Birsey soracağım.
Bu ev için gelen ekspertizin ev için biçtiği para gerçek değeri midir, şişirme mi?
Ekspertizin eve biçtiği değer evin normal fiyatının daha altında bir değerdir, yaklaşık yüzde yirmi aşağısında bir fiyat belirliyorlar.
Bazı durumlarda bankalar ya da emlakçılar ekspertizden ufak bir rica!!! da bulunup evin değerini alıcının istediği kredi tutarına göre yazdırıyor

Ekspertizin eve biçtiği değer evin normal fiyatının daha altında bir değerdir, yaklaşık yüzde yirmi aşağısında bir fiyat belirliyorlar.
Bazı durumlarda bankalar ya da emlakçılar ekspertizden ufak bir rica!!! da bulunup evin değerini alıcının istediği kredi tutarına göre yazdırıyor
Evin değeri 320 bin olarak gösterilmiş ekspertiz tarafından, biz 280e alıyoruz adamdan.
2 yil önce de bu fiyattan sattığını söyledi insan neye inanacağını şaşırıyor

Pek iyi sayılmaz canım
Esimle ilgili sıkıntılar çok ciddi boyutlarda ve deve kuşu gibi şuan kafamı kuma gomup öyle yaşamaya calisiyorum.
Tek iyi yanı evladmin olması.
Gerci o olmasa hiç durmazdım birarada ama yapacak bisey yok malesef yanlış kararlar...

Pek iyi sayılmaz canım
Esimle ilgili sıkıntılar çok ciddi boyutlarda ve deve kuşu gibi şuan kafamı kuma gomup öyle yaşamaya calisiyorum.
Tek iyi yanı evladmin olması.
Gerci o olmasa hiç durmazdım birarada ama yapacak bisey yok malesef yanlış kararlar...
B Bugunneselibirgun yanlış kararlar da değiştirilebilir cnm hakkinda hayırlısı olsun

Back
X