- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.961
18 ay kisalacak kadar ödeme de yapabilirsin belki cnm.krediyi çekerken herşeyi sordum ben,
böyle birşey hiç konuşulmadı ki tanıdık vardı arada bilemedim ki
bana da şu an mantıklı geliyor,
borc 1 yıl kısalacak, aslında biraz daha birikimim var ama şu an onu çıkarmak istemiyorum
elimdeki tüm parayı versem 2,5 sene kısalıyor borç ama riske atamam, ara ödeme için ayrıca birikim yapacağım bundan sonra.
Odemende sıkıntı yoksa, sizi zorlamiyorsa yildan düşürürsün KahvemsimO seçeneği de sordum 320 TL farkediyor benim ödemede ama o çok mantıklı değil dedi bankacı.
Vade uzun olunca ödenen faiz çok oluyor, ödemede sorun yasamiyorsaniz vadeyi kısaltın dedi
Canım şöyle oluyor. Eğer ara ödeme yapacağın tarihi belirtirsen buna balon ödeme deniliyor. Örneğin her sene Ocak ayı taksitim 30bin olsun dersen. Daha az faiz ödüyorsun.K kahvemsi mutluluk sanki mantıklı görünüyor.
Demek oyle bir seçenek varmis ilk kez duyuyorum
Bence kasıtlı olarak soylemiyorlar
Allah kabul etsin canım ben bugün ara verdim, işlerimiz var çarşıda diye.Selam kızlar
Her gün spor yapmaya başladım oruç oruç fazla da zorlamadım kendimi. Akşama iftara dışarıdayız. Yeni eviniz hayırlı olsun ağız tadı işe borç ödemeniz nasip olsunkaramelli_turta
T tatlu kredi kartından kurtulmama az kaldı daha doğrusu bizi zorlamayacak rakamlara iniyoruz artık. Biriktirmek nasip olur inş
seni beklemiş nasibinSağol canım teşekkür ederim:)
Yatak odasında dolap olması da büyük masrafı azalttı diyebilirim.
Müstakil degil 4 blok var ara katta son satılık daireydi bu.
Ayy benim de senin gibi komşularim olur inş.seni beklemiş nasibin
inşallah iyi komşuların olur :)
dün yan tarafıma taşındılar
mücver ve sarmayla hoş geldine gittim yeni komşuma :)
bankanın faiz geliri düştüğü için cezai şart oluyormuş ve bu kredi sözleşmesinde yazıyor dedi :)18 ay kisalacak kadar ödeme de yapabilirsin belki cnm.
Ceza odeniyormusara ödemede ne saçma aslında ceza olmasi
ben çok severim komşuluğu ya iki tarafta iyi olsun yeterkiAyy benim de senin gibi komşularim olur inş.
Çocuklar küçük ve okulları var ,kv bakıyor ya şimdi ayriyeten o yüzden en az iki yil taşınmayız gibi görünüyor. Bu arada birikime devam edip ödemeyi azaltma niyetindeyiz cnm.
Kapora verdigimiz gün başka bir aile evi kaçırdı diye kavga etmişler kari koca
Hatta kredi çıkmazsa bana eğer, haber verilmesini istemis oha.
tabikiii turtişin nasibiydi,ben çok severim komşuluğu ya iki tarafta iyi olsun yeterki
nasip işte bak onların değilmiş demekki bizimmiş
ben çok severim komşuluğu ya iki tarafta iyi olsun yeterki
nasip işte bak onların değilmiş demekki bizimmiş
Ayy kiscelerim benimtabikiii turtişin nasibiydi,
onun arkasında kulüpten kızların duası vardı :)))
tabikiii turtişin nasibiydi,
onun arkasında kulüpten kızların duası vardı :)))
Bugün anahtarlari almaya gittiğimizde diğer 3 komşunun kapılarına da ilişti gözüm tek tek.
Güzel zamanlarimiz olsun inşallah.
Sen hesabini bilirsin canım:)bankanın faiz geliri düştüğü için cezai şart oluyormuş ve bu kredi sözleşmesinde yazıyor dedi :)
18 ay bilemiyorum benim iyice düşünüp taşınıp sağlam bir hesap kitap yapmam lazım.
kardeşimin düğünü olacak, yazın tatiller var, şirkette maddi sorun var bunların hepsini gözönünde bulundurup
bayram tatilinde karar vereceğim.
bizimde toki ödemesi olduğu için evi satın aldıktan 1 2 sene sonra ara ödeme yada borcun hepsini kapatarak %25e kadar indirim hakkımız oluyor bize bu sene değilde seneye olacak ben kredi faizlerine göre evin borcu kadar kredi çekip borcun hepsini kapatma taraftarıyım eşimde öyle. çünkü bu şekilde her 6 ayda bir zam geliyor ve bu zamda beni geriyor maaşa zam ödemeye zam o zaman hiç bişey anlaşılmıyor maaştan. heyecanla bekliyorum o günü. birikimide o zaman kullanmak için yapıyorum aslında. ya kredi çekip hepsini kapatıcaz %25 indirim olcak yada en az %25ini ödeyerek ödediğimiz tutardan indirim yapılıcak. bazende şey düşünüyorum ya zaten ev aldık borca girdik ödüyoruz neden bi daha ev için birikim yapıpta onu düşüneyimki kafamda deli sorularbankanın faiz geliri düştüğü için cezai şart oluyormuş ve bu kredi sözleşmesinde yazıyor dedi :)
18 ay bilemiyorum benim iyice düşünüp taşınıp sağlam bir hesap kitap yapmam lazım.
kardeşimin düğünü olacak, yazın tatiller var, şirkette maddi sorun var bunların hepsini gözönünde bulundurup
bayram tatilinde karar vereceğim.
Aynı deli sorular bende de var, bir düşüneyim içinden çıkarsam haber veririm :)))bizimde toki ödemesi olduğu için evi satın aldıktan 1 2 sene sonra ara ödeme yada borcun hepsini kapatarak %25e kadar indirim hakkımız oluyor bize bu sene değilde seneye olacak ben kredi faizlerine göre evin borcu kadar kredi çekip borcun hepsini kapatma taraftarıyım eşimde öyle. çünkü bu şekilde her 6 ayda bir zam geliyor ve bu zamda beni geriyor maaşa zam ödemeye zam o zaman hiç bişey anlaşılmıyor maaştan. heyecanla bekliyorum o günü. birikimide o zaman kullanmak için yapıyorum aslında. ya kredi çekip hepsini kapatıcaz %25 indirim olcak yada en az %25ini ödeyerek ödediğimiz tutardan indirim yapılıcak. bazende şey düşünüyorum ya zaten ev aldık borca girdik ödüyoruz neden bi daha ev için birikim yapıpta onu düşüneyimki kafamda deli sorular
Toki evlerine 6 ayda bir ödemede yükseliş olduğunu bilmiyordum cnm.bizimde toki ödemesi olduğu için evi satın aldıktan 1 2 sene sonra ara ödeme yada borcun hepsini kapatarak %25e kadar indirim hakkımız oluyor bize bu sene değilde seneye olacak ben kredi faizlerine göre evin borcu kadar kredi çekip borcun hepsini kapatma taraftarıyım eşimde öyle. çünkü bu şekilde her 6 ayda bir zam geliyor ve bu zamda beni geriyor maaşa zam ödemeye zam o zaman hiç bişey anlaşılmıyor maaştan. heyecanla bekliyorum o günü. birikimide o zaman kullanmak için yapıyorum aslında. ya kredi çekip hepsini kapatıcaz %25 indirim olcak yada en az %25ini ödeyerek ödediğimiz tutardan indirim yapılıcak. bazende şey düşünüyorum ya zaten ev aldık borca girdik ödüyoruz neden bi daha ev için birikim yapıpta onu düşüneyimki kafamda deli sorular
Inşallah cnm kurtulursun kk olayından. Biz taksit bitirdik ama günlük harcamaları ondan yapıyoruz harçlık bitince.Selam kızlar
Her gün spor yapmaya başladım oruç oruç fazla da zorlamadım kendimi. Akşama iftara dışarıdayız. Yeni eviniz hayırlı olsun ağız tadı işe borç ödemeniz nasip olsunkaramelli_turta
T tatlu kredi kartından kurtulmama az kaldı daha doğrusu bizi zorlamayacak rakamlara iniyoruz artık. Biriktirmek nasip olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?