• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahahah 😀 merhabalar ,tam da sizin grupta yazılanları okuyordum , sizi takip etmek çok keyifli, bir kaç kez yazmaya niyetlendim ama tüm ekonomi topiklerinde yazdigimi farkettim 😊 Hepinizin evleri hayırlı olsun, sağlıklı huzurlu günlerde oturun 🙋‍♀️ Darısı isteyen herkesin başına diyelim
Hosgeldinnn buraya da yaz sen. Takip etmeye çalışyorum diğer topigide..

Hosgeldinnn buraya da yaz sen. Takip etmeye çalışyorum diğer topigide..
Hoş buldummm😊 Diğer topiğe çok yazmıyorsunuz zaten ,burada yaziyorsunuz genelde , ben birikim olaylarına yeni başladığim için çok bir şey biriktiremiyorum ,topik üyeleri ne kadar eskiyse birikimleri okadar yüksek sanki. O yüzden yazmadim hedeflerim sizinkilere göre baya altta 😏

Bugün harcamasız olsa dedim yine olmadı
Oruç tutamıyorum da afedersiniz iştahım da yoktu yemek yemeğe, nasıl bi tezat olduysa
Uno Sandawic ekmeği aldım
Bi de karper peynir
İçine sivribiber, domates koydum yedim
Bir de 80 TL ödedim iftar organizasyonu için
Ramazan günü yanımda pek para taşımıyordum
Kredi kartı veya maaş kartından gidiyorum
Para çektim ödemek için
Tam da 80 çektim
Başka harcamayayım diye
Hesabımda az bi para kalmış ama mühim değil
Kredi kartıyla götürürüm maaş gününe kadar
Market alışverişi
nadir kıyafet zaten ...
Bu tip şeylerle idare ederim
Sıkmadan kendimi...
Pazar alışverişini eşim yapıyor zaten manevi olarak da kolaylık bana
Dışarda yeme içme zaten Ramazan dolayısıyla yok gibi...
Velhasıl Kerim bu ay 20 gram bilezikle okeyim şükür
İyi iş çıkardım
Hem geçen aydan kalan param vardı bir miktar hem de ek iş yapmıştım kırk yılın başı oradan gelen para ile iyi iş başardım gerçekten
Önümüzdeki aya allah Kerim tabi
Ama imkan yok bu kadar iyisini yapamam
Performansım baya düşer

:KK28:
Ahahah 😀 merhabalar ,tam da sizin grupta yazılanları okuyordum , sizi takip etmek çok keyifli, bir kaç kez yazmaya niyetlendim ama tüm ekonomi topiklerinde yazdigimi farkettim 😊 Hepinizin evleri hayırlı olsun, sağlıklı huzurlu günlerde oturun 🙋‍♀️ Darısı isteyen herkesin başına diyelim
Bizim topigimize katilmani da çok isteriz:)
Kendinden bahsedebilir misin tanışalım :KK68:

Hoş buldummm😊 Diğer topiğe çok yazmıyorsunuz zaten ,burada yaziyorsunuz genelde , ben birikim olaylarına yeni başladığim için çok bir şey biriktiremiyorum ,topik üyeleri ne kadar eskiyse birikimleri okadar yüksek sanki. O yüzden yazmadim hedeflerim sizinkilere göre baya altta 😏
Lutfen eski yeni olarak düşünme, seni de hepimiz kucaklariz ;) ben mesela tüm birikimlerimi sifirladim neredeyse şimdi sıfırdan başlıyorum, hazirandan itibaren:)

:KK28:
Bizim topigimize katilmani da çok isteriz:)
Kendinden bahsedebilir misin tanışalım :KK68:

Lutfen eski yeni olarak düşünme, seni de hepimiz kucaklariz :KK66: ben mesela tüm birikimlerimi sifirladim neredeyse şimdi sıfırdan başlıyorum, hazirandan itibaren:)
Çok teşekkür ederim ,sohbetiniz çok sıcak zaten takip ediyordum sizleri . 28 yaşındayım 5yillik memurum, evliyim eşim akademisyen,çocuğumuz yok . 5 yıldır yedim içtim gezdim,bunlardan pişman değilim aslında ama 3-5 kuruş kenara atabilirdim, eşim mandıra filozofu şeklinde birikime karşı, ev almaya karşı, baktım benden daha çok harcamayı seven bir adamla evliyim 2019 başında bir silkelenip kendime geldim ,şimdi kart borçlarımdan kurtulup biraz birikim yapma derdindeyim😏 siz birikimlerinizi ev icin sıfırladınız ne güzel, bende tam ikna etmişken eşim beni öyle hayallerimle baş başa bırakıverdi vazgeçti kredimiz bile onaylanmistı 🙄

Ayy yakalandım :KK70:
Bekliyordum beni ne zaman yakalıcaklar diye😂
Size katılmak isterim de öyle her ay düzenli birikim yapamam diye yanaşmıyorum :bicak:
Bir kumbara yaptım şimdilik elime ne gelirse atıyorum
Bir de düğün takılarımız var bankada o kadar :KK51:
:D :D
Bizde katilmani isteriz
Sadece para birikimi değil herşey var :)

Back
X