- Konu Sahibi karamelli_turta
- #35.221
Dolar 6.14 olmuş yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de son kez fazla ek ders alacagim bu ay ekstra ödeme var tabikiEvet sanırım ekdersimizi erken yatıracaklarmış ben de duydum. Izmirdeyken sıkışacaktım çünkü elime ne geçtiyse dolar yapıyorum nakit bırakmıyorum dolar bozdurmak zorunda kalabilirdim.
Bende kardeslerime anlatmiyorum, onları da üzmek istemiyorum bazı konularda. İnsanlara da güvenmiyorum eskisi gibi. En güzeli mesafeymis kesinliklekesinlikle bende kişiyle aramda ne geçerse geçsin sırlarını ömrüm boyunca saklarım hiç bi güç sır verdiremez bana :)
benimde zaten Ankaraya taşındıktan sonra kardeşlerim dışında çok fazla yakınım yok. hepsi bursada ve memlekette kaldı. eşimin iş arkadaşlarının eşleri ve komşular var. onlarlada çok sık görüşemiyoruz
yeri geliyo kardeşlerinle bile herşeyini paylaşamıyosun beş parmağın beşi nasıl bir değilse kardeşlerinlede her zaman aynı fikirde olamıyosun
Hoş buldumAramız yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz. Birikimleriniz bereketli sohbetimiz bol olsun inş
aynen öyle canımBende kardeslerime anlatmiyorum, onları da üzmek istemiyorum bazı konularda. İnsanlara da güvenmiyorum eskisi gibi. En güzeli mesafeymis kesinlikle![]()
Bir yerde okumuştum. “Sırlarını sen bile saklayamayıp başkasına anlatma ihtiyacı duyarken, anlattığın kişinin saklamasını nasıl beklersin.” diyorduMerhabalar hoş buldumBen artık çevremdeki insanlarla birşey konuşmak istemiyorum, bugün derdini dinleyen yarın kötü olunca başkalarına anlatıyor, karakteri bozuk çok insan var. Konuşmadığım insanın adını dahi anmam bir süre sonra ,sırları da mezara kadardır. Cevremde öyle olmadığını görünce artık buaraya yazarım bende
![]()
Kesinlikle çok doğru bir söz, bende anlatmıyorum artık. Bir de insanlar sen mutsuzken yanında oluyor ama senin bir mutluluğun olduğunda çekemiyor. Mutsuzluktan beslenen insanlar varGünaydın kızlar
Sabah tartılayım diyordum ki tartının pili bitmiş
Artık akşam çıkar alırım
Bugün teyzeme iftara davetliyiz. Pil alma dışında hiç bir masrafım olmayacak
Bir yerde okumuştum. “Sırlarını sen bile saklayamayıp başkasına anlatma ihtiyacı duyarken, anlattığın kişinin saklamasını nasıl beklersin.” diyordu
Bu yazıyı okuduğumdan beri kimseye bir şey anlatmam
doğru ama uygulanabilir değil benceGünaydın kızlar
Sabah tartılayım diyordum ki tartının pili bitmiş
Artık akşam çıkar alırım
Bugün teyzeme iftara davetliyiz. Pil alma dışında hiç bir masrafım olmayacak
Bir yerde okumuştum. “Sırlarını sen bile saklayamayıp başkasına anlatma ihtiyacı duyarken, anlattığın kişinin saklamasını nasıl beklersin.” diyordu
Bu yazıyı okuduğumdan beri kimseye bir şey anlatmam
Aile içinde olan aile icinde kalır fikri hakimdi ailemde, öyle büyüdüm. Ama eşimle sevgililik ve nişanlılık evresinde bunu uygulayamwdim eşim sebebiyle ,çevremdekilere anlatmak durumunda kalıyordum. Sonra eşimle barışıyordum o sinirle soylediklerim filan insanlar tarafından yeri geldi yüzüme vuruldu . Aaa barışmam diyordun barıştın diye. O tartışmaları, ayrılıkları ben unuttum çevrem unutmadı. Mutsuzken yanımda olup ,her mutluluğumda o mutsuz anlarim hatırlatıldı . Bir tane dert ortağı olabilir evet ama fazlası zarardoğru ama uygulanabilir değil bence
insanız illaki birileri ile konuşmaya ihtiyacımız olacaktır
eşimiz, dostumuz, ailemiz güvenip belirli derecede paylaşım yapacağımız biri olmalı
güvensizlik insanı psikolojik olarak farklı yonlere sürükleyebilir bana göre
Bende mutsuzluklardan beslenen insanlar kismina katılıyorum.Kesinlikle çok doğru bir söz, bende anlatmıyorum artık. Bir de insanlar sen mutsuzken yanında oluyor ama senin bir mutluluğun olduğunda çekemiyor. Mutsuzluktan beslenen insanlar var![]()
Terapistim eşinle anlasamadiginiz konular olduğunda aileden hickimseye anlatma demişti.Aile içinde olan aile icinde kalır fikri hakimdi ailemde, öyle büyüdüm. Ama eşimle sevgililik ve nişanlılık evresinde bunu uygulayamwdim eşim sebebiyle ,çevremdekilere anlatmak durumunda kalıyordum. Sonra eşimle barışıyordum o sinirle soylediklerim filan insanlar tarafından yeri geldi yüzüme vuruldu . Aaa barışmam diyordun barıştın diye. O tartışmaları, ayrılıkları ben unuttum çevrem unutmadı. Mutsuzken yanımda olup ,her mutluluğumda o mutsuz anlarim hatırlatıldı . Bir tane dert ortağı olabilir evet ama fazlası zarar
Evet hemen başarıyı kıskanıyorlarBende mutsuzluklardan beslenen insanlar kismina katılıyorum.
Işyeri arkadaş grubumuzdan biri ev haberime bir hayırlı olsun bile demedi.
Takar miyim hayir, gerçek yüzünü gösterdiği iyi oldu.
Çok doğru çokTerapistim eşinle anlasamadiginiz konular olduğunda aileden hickimseye anlatma demişti.
Gel bana anlat, musluğu aç suya anlat, duvara anlat, kâğıda yaz ama özellikle ailelerden kimse bilmesin.
Siz barışırsınız ama ailen onu siler demişti.
Aile içinde olan aile icinde kalır fikri hakimdi ailemde, öyle büyüdüm. Ama eşimle sevgililik ve nişanlılık evresinde bunu uygulayamwdim eşim sebebiyle ,çevremdekilere anlatmak durumunda kalıyordum. Sonra eşimle barışıyordum o sinirle soylediklerim filan insanlar tarafından yeri geldi yüzüme vuruldu . Aaa barışmam diyordun barıştın diye. O tartışmaları, ayrılıkları ben unuttum çevrem unutmadı. Mutsuzken yanımda olup ,her mutluluğumda o mutsuz anlarim hatırlatıldı . Bir tane dert ortağı olabilir evet ama fazlası zarar
benim demek istediğim bu tarz insanlar değil kızlar, kol kırılır yen içinde kalır kesinlikle hemfikirim.Terapistim eşinle anlasamadiginiz konular olduğunda aileden hickimseye anlatma demişti.
Gel bana anlat, musluğu aç suya anlat, duvara anlat, kâğıda yaz ama özellikle ailelerden kimse bilmesin.
aile konusunda haklılar sanırım, özellikle anneler asla unutmazlar.Terapistim eşinle anlasamadiginiz konular olduğunda aileden hickimseye anlatma demişti.
Aileme çoğu şeyi anlatmam,ilk zamanlar anlatmak zorunda kaldığim şeyler oldu ama cidden onlar hemen soğuyor öyle birşey olduğunda, sonrasında ara yapmak yine bana düştü. Çok şükür şuan iyiler ama bana hepsi birer ders oldu. Ev alınca hayırlı olsun bile demeyen arkadaşlar hmm hiç yadırgamadım doğrusu muhtemelen her yerde var bu tiplerden . Mutlulukla ,huzurla, güzel günlerinizde oturun. Kimseyi takmamak en iyisiTerapistim eşinle anlasamadiginiz konular olduğunda aileden hickimseye anlatma demişti.
Herşey çok pahalı kesinlikle , çok fazla almışım zamanında artık almak istemiyorum ,bu yaz sadece yeni bir mayo ve bikini almak istiyorum. Geçen yaz almıştım ama başka birşey almak istemedigim için alışveriş istegimi onlarla kapatmak istedimöğlen arasında biraz mağazaları dolaştım, hem yürüyüş hem de D vitamini banyosu oldu.
herşey ne kadar pahalı, sezon açıldıkça fiyatlar daha da yükseliyor sanki.
iş arkadaşım doğum yaptı bebeğine elbise ve altın aldık departmanca.
Kardeşimin sözünde giymek için bir elbise beğendim, yazın işyerinde de giyebilirim ama fiyatı yüksek geldi 180 TL.
Tatil dönüşü evdekileri deneyip almam gerekirse o zaman bakarım diye erteledim.
Haftaya cuma maaşlar ödenecek, kabataslak hesap kitap yaptım dün akşam, bu aydan kalan harçlığımı birikime eklemeye karar verdim. Bayram ikramiyesi de olacak muhtemelen