• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tabiki canım, hem borç ödeyip hemde bir taraftan birikime devam ediyorsun.
Bu hiç de kolay birşey değil.
Özlem ablama sormadan aldık evi ama onaylar mıydı bilmem:)
Yaşanan tecrübeler yabana atilmayacak kadar büyük benim hayatımda onun için her kurusun değerini çok iyi öğrendim.
Hayatın kime ne zaman ne getireceği belli değil maalesef, temkinli olmakta fayda var.
Özlem abla yerine biz burada onayladik, sorun etmez söylerim ben ona :))

bizimkide açılmayan kumbara :)
''her çok azdan olur'' birikime başlarken öğrendiğim ve gerçekliğini zamanla yaşadığım sözdür :))
Evet kesinlikle çok doğru bir söz :) insan ufakta olsa birikime başlayınca gerisi geliyor.biriktikçe daha çok gaza geliyor insan.zamanında borçtan kurtulamayan ben bile öğrendim birikim yapmayı başka bir şey demiyorum :rapci:

kızlar bakalım bebısle ben ne yapıcam bırıkım yapabılecekmıyız :KK70: ocak ayında benımde kk, kredi vs tum borcları kapatma hedefım var. normalde kredi subat son bakalm bı sıkıntı olmazsa.
dogum,tamamlayıcı sıgortalarımız, kasko,bakım vs vs hepsının taksıtı epey tutuyor. hepsını ıste ocakta kapatmaya yonelik hedef koydum.bırıktırebılıdgm kadarda kenara koyucam ınsAllah
dogumdan snra biraz kendıme gelınce psıkolog ve dıyetısyene gıtmeyı dusunuyorum epeydır ıstıyorum ama hep baska seyleri on plana koydum bunlara acıl degıl dedım bu sene basarıcam gıdıcem ınsAllah

Back
X