• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ay canım hareket edıyorum ama ıs yerınde devamlı sallanıyo ayaklarım zaten ıyıce mısıllenıyor, belim falanda agrıyo son zamanlar zorlasmaya basladı :KK37:
o kasılma mineral eksikliğinden oluyo diye duymuştum bi kere bende ama ne kadar doğru bilmiyorum hiç araştırmadım

Günaydın hayırlı cumalar kızlar
T tatlu herşey gönlünce olsun canım...

kronikuykucu kronikuykucu geçmiş olsun canım az kaldı doğuma sabret hurma filan yesen hergün içinde gerekli herşey var
mumkun oldugunca yemeye calısıyorum canım yuruyus yapamıyorum yapsam faydalı olur emınım ıftar falan derken saat 10oluyor zaten pert olmus oluyorum yuruyus kalıyor. bıde az yurusem nefes nefeseyım

ınsAllah canım benım ama her gun oluyor neredeyse sabah aksam boyle devam edecek sanırım
saglıkla gelsınde cok sukur bu zmana kadar rahattım bu kadarına da dayanıcaz mecbur :KK37:
Benim de hamilelikte sorun oluyordu. Hatta bir gün işten dolmuş durağına yürüyememiştim yolda bacaklarımın ağrısından :( o zaman doktorum bunun sadece kalsiyum magnezyum takviyesi ile çözebileceğimizi söylemişti. Osteocare diye bir ilaçtı yanlış hatırlamıyorsam. Onu 8. aya kadar aldım. Neyse ki başka bir problem olmadı :)

aminn ınsAllah oglumuz olacak Allah ızın verırse:KK68:
darısı ısteyen herkesın basına:KK200:
ayyy varya nasıl tatlı oluyolar nasıl
ölüyorum yiğenlerime
birini bırakıp diğerini alıyorum
böyle nasıl seveceğimi şaşırıyorum içime sokasım geliyor veletleri :KK48:
dünya tatlılarım benim
inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım sende:KK68:

Benim de hamilelikte sorun oluyordu. Hatta bir gün işten dolmuş durağına yürüyememiştim yolda bacaklarımın ağrısından :KK43: o zaman doktorum bunun sadece kalsiyum magnezyum takviyesi ile çözebileceğimizi söylemişti. Osteocare diye bir ilaçtı yanlış hatırlamıyorsam. Onu 8. aya kadar aldım. Neyse ki başka bir problem olmadı :)
benım de 7.aydan snra basladı sıkayetler yoksa cok sukur ne bulantı ne bıse hıc olmadı baslarda belim agrıyodu hep sadece ınsAllah az kaldı gecer bunlarda
ayyy varya nasıl tatlı oluyolar nasıl
ölüyorum yiğenlerime
birini bırakıp diğerini alıyorum
böyle nasıl seveceğimi şaşırıyorum içime sokasım geliyor veletleri :KK48:
dünya tatlılarım benim
inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım sende:KK68:
aminn ınsAllah kuzum ben de sana dua edıyorum tez vakıtte hayırlı haberi alalım dıye.
benım yavrukusumu da oyle sevin teyzesi :KK68:

benım de 7.aydan snra basladı sıkayetler yoksa cok sukur ne bulantı ne bıse hıc olmadı baslarda belim agrıyodu hep sadece ınsAllah az kaldı gecer bunlarda

aminn ınsAllah kuzum ben de sana dua edıyorum tez vakıtte hayırlı haberi alalım dıye.
Hepsi geçecek işallah canım :)

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar

T tatlu inş istediğin gibi olur. Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin

Bugün harcamalı bir gün olacak benim için o_O
5000 TL Kredi kartına yatıracağım.
1000 TL başka bir yere ödeme yapacağım
İnternetten mop almıştım. O gelir bugün. Onun Kargo ücretini ödeyeceğim

Ödemeleri yaptıkdan sonra kredi kartını bir daha yanımda taşımamaya karar verdim.
Sadece ödeme günleri alıp borçları ödeyeceğim ve bu şekilde kurtulacağım inş.

oyy sevmezmiyiz annesiii yeriz onuda biz merak etme sen :D
inşallah canım en hayırlı zamanda olsun benimkide sağol :KK68:

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar

T tatlu inş istediğin gibi olur. Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin

Bugün harcamalı bir gün olacak benim için o_O
5000 TL Kredi kartına yatıracağım.
1000 TL başka bir yere ödeme yapacağım
İnternetten mop almıştım. O gelir bugün. Onun Kargo ücretini ödeyeceğim

Ödemeleri yaptıkdan sonra kredi kartını bir daha yanımda taşımamaya karar verdim.
Sadece ödeme günleri alıp borçları ödeyeceğim ve bu şekilde kurtulacağım inş.
hayırlı cumalar canım sen çalışıyormusun

Hepsi geçecek işallah canım :)
aminn ınsAllah canım
oyy sevmezmiyiz annesiii yeriz onuda biz merak etme sen :KK70:
inşallah canım en hayırlı zamanda olsun benimkide sağol :KK68:
aminn ınsAllah canım hep bırlıkte mutlu olalım guzel gunler gorelim
Amin insallah .Güzel bir duygudur eminim tadını çıkarın 🤗
ah olmazmı 18 ay asker yolu gozler gibi gözledim ben yolunu :halay: gercekten cok farklıymıs karnımdayken boyleyse dısarda nası olur cok merak edıyorum Rabbim kımseye aratmasın herkese hayırlı zamanda saglıkla nasıp etsın
dogum iznine son 28gun bu arada gençler:KK31::KK31:

Back
X