- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #35.381
Hayatta isteyemem dersen o da hiç vermez canımZaten kredisi biter bitmez hemen istediği bir araba var onu almak istiyor, ben ona eft yapıyorum ev ihtiyaçları için bir miktar ,ağustosa kadar biraz sıkışık biliyorum ,sonrasında konuşacağım artık göndermycm. Demekki ben gönderdikçe umursamıyor. Hayatta para istemem eşimden. O konuda çok hassasım bende ne bileyim. Zaten eşimden para isteyemem diye hayat planımda işe girmeden evlenmem vardı. Ben eşimde dahil kimseden para isteyemem ,sadece babamdan isteyebiliyorum biraz garip ama öyle

Bende senin gibi önce kendi borçlarimi düzene soktum sonra ortak borçları, ve en son eşime maaşından sadece kredileri icin ve harçlığı için bir miktar birakipgerisini istedim.
Sanma ki para istemeye başlayıncahiç tartışmadık ohooo neler neler

Ama hiç takmadım, her ayin başında kredi karti borçlarimiz olduğunu, çok az harcligimiz kaldığını vs hatirlattim çünkü maaşını aldığı gibi bana getirsin diye

Böyle böyle alıştı eşim.
Hatta biraz önce yine dedim benim maaş bayram dolayısıyla erken yatacakmış seninki hangi gün geliyor dedim :))))
Utaniyor muyum canım?
Yok Valla hiç utanmıyorum.
Sende utanmayacaksin.
Evin her ihtiyacıni ben mi karşılayacağım enayi miyim saf mi

Erkeğe paranizi kaptirmayin onun elindekini siz kapin, ancak böyle güzel birikim yapabilirsiniz.
Son düzenleme: