• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence boşuna üzülmeyin
Tamam eşinizle küs olmanız huzursuzluk
Bazen bize de oluyor ve abartmıyorum nerdeyse iki hafta sürüyo
Cehennem gibi
Ona üzülün de
Para konusuna üzülmeyin
Her fırsatta derim, para harcayan erkek iyidir
Cimri olsaydı Emin’im hoşunuza gitmezdi
Orta karar olmasını isteseniz de zor
Bence para konusuna hiç üzülmeyin
Borç varsa da var
Kendi harcamalarınızdan doğan borçlarsa takmayın
Onun karşısında para biriktikten bi tip de olmayın
Ben kira olayına inanın takılmıyorum, zaten çalışıyorum, haftasonu dışarıda oluyoruz evi otel gibi kullanıyoruz bir nevi . Cimri adamı hiç sevmem zaten, eşimin eli çok açık, bana karşı da öyle. Yaklaşık 1 yildr kendime tek birşey almadım desem olur herşeyimi düşünüyor makyaj malzememe kadar alır. Bende önceden takmıyordum bu yaşlar bir daha mi gelecek diyordum ama artık fikirlerim degisiyor ,tek seferde 5-6 tane gömlek almis daha 3 hafta önce yine 5-6 tane almıştı . Normal gelmiyor bana. Ben kendime birşey alacağım zaman resmen vicdan yapıyorum artık. Para harcaması da değil sorun, düşünmeden hareket etmesi.

Ben kira olayına inanın takılmıyorum, zaten çalışıyorum, haftasonu dışarıda oluyoruz evi otel gibi kullanıyoruz bir nevi . Cimri adamı hiç sevmem zaten, eşimin eli çok açık, bana karşı da öyle. Yaklaşık 1 yildr kendime tek birşey almadım desem olur herşeyimi düşünüyor makyaj malzememe kadar alır. Bende önceden takmıyordum bu yaşlar bir daha mi gelecek diyordum ama artık fikirlerim degisiyor ,tek seferde 5-6 tane gömlek almis daha 3 hafta önce yine 5-6 tane almıştı . Normal gelmiyor bana. Ben kendime birşey alacağım zaman resmen vicdan yapıyorum artık. Para harcaması da değil sorun, düşünmeden hareket etmesi.
Her hafta 5 gömlek almak normal değil ama o bunun farkinda değil sanırım cnm. Alışveriş gereksiz olunca can sıkıcı oluyor bencede.

Evlilikte bazen ortak kararlar verilemeyebiliyor, tikanip kaliyor insan. Harcamalari hakkinda konuştun mu hiç canım? Sakin bir şekilde ama. Siz daha çok yeni evlisiniz bu tarz anlaşmazlıklar bizimde oldu, ancak konuşarak çözebilirsiniz.
Baktın hâlâ olmuyor destek almayıdeneyin derim.
O çok olduğunu düşünmüyor genelde ,indirimden aldım, ihtiyacım vardı diye düşünüyor. Bana da aliyor zaten sürekli. Istemiyorum diye sinirlenip kızdığımi biliyorum çok ısrar ediyor çok yakıştı alalim falan diye . Insan hediyeden bıkar mi vallahi bıktım :işsiz: nişanlılık döneminde gitmiştik ayrılık noktasına gelmişti. Bana nişanlınizin kırmızı çizgileri var kırılır ama eğilmez çok dik demişti. Ben ona uyum sağlayıp kabul edecekmisim 🙄

O çok olduğunu düşünmüyor genelde ,indirimden aldım, ihtiyacım vardı diye düşünüyor. Bana da aliyor zaten sürekli. Istemiyorum diye sinirlenip kızdığımi biliyorum çok ısrar ediyor çok yakıştı alalim falan diye . Insan hediyeden bıkar mi vallahi bıktım :işsiz: nişanlılık döneminde gitmiştik ayrılık noktasına gelmişti. Bana nişanlınizin kırmızı çizgileri var kırılır ama eğilmez çok dik demişti. Ben ona uyum sağlayıp kabul edecekmisim 🙄
Canim bu alisveris de bir hastalık ya... ne desem bilemedim ama sen borcunu kapat gizli birikim yap ne olur ne olmaz

Evet tabi abartmış ama ayda bir öyle toplu alıyordur
Siz de bu kadar vicdan yapmayın kaliteli markalı alın
Borçlar ne kadar ortalama ?

Evet tabi abartmış ama ayda bir öyle toplu alıyordur
Siz de bu kadar vicdan yapmayın kaliteli markalı alın
Borçlar ne kadar ortalama ?
İndirimleri takip ediyor evet ama zaten bir sürü kıyafeti vardı dolaba sığmıyor diye hayıflanıyordum üzerine 1 ayda 10 tane aldı maviden avva dan alıyor. Ben o bana nasıl olsa alıyor diye almiyorum . Kaliteli alır zaten uzun süre giyiliyor. Benim kart borcum 1500 kaldı yılbaşından bu yana 10bin ödedim . Artık dokunmamaya çalışıyorum kartımın birini kapattım. Eşimin 4-5 tane kartı var ve ne kadar borcu var bilmiyorum. Ihtiyaç kredisi çekmiş düğün zamanı, önceden de varmış borçları sadece kredi ödemesi 2500 ,benimde kredim var 900, kartlar aylık 5000i geçiyordur ikimizin çünkü saolsun eşim hiç boş bırakmıyor. Kalanda kira ,faturalar,market pazar işte. Şu kartlara ve kredilere giden paralarin çok değil yarısını kenara koysak gam yemiycm :KK43:

Alış-veriş gerçekten bir hastalik.
Benim önceden durumum buydu :(
Sonra yavaş yavaş yendim.
Varken alıyordum da alıyordum.
Bol bol özlem denizmenin videolarini izledim.
Insan kendindeki bazi boşlukları alışveriş ile dolduruyormuş.
iyiniyetli iyiniyetli sempatik_kiz sempatik_kiz tesekkurler enngec 1 haftaya belli olurmus atama sonuclar
T tatlu m hakkinizda hayırlısı olsun cnm

İndirimleri takip ediyor evet ama zaten bir sürü kıyafeti vardı dolaba sığmıyor diye hayıflanıyordum üzerine 1 ayda 10 tane aldı maviden avva dan alıyor. Ben o bana nasıl olsa alıyor diye almiyorum . Kaliteli alır zaten uzun süre giyiliyor. Benim kart borcum 1500 kaldı yılbaşından bu yana 10bin ödedim . Artık dokunmamaya çalışıyorum kartımın birini kapattım. Eşimin 4-5 tane kartı var ve ne kadar borcu var bilmiyorum. Ihtiyaç kredisi çekmiş düğün zamanı, önceden de varmış borçları sadece kredi ödemesi 2500 ,benimde kredim var 900, kartlar aylık 5000i geçiyordur ikimizin çünkü saolsun eşim hiç boş bırakmıyor. Kalanda kira ,faturalar,market pazar işte. Şu kartlara ve kredilere giden paralarin çok değil yarısını kenara koysak gam yemiycm :KK43:
Siz bu borçların üçte ikisini kapatsaniz harika birikimler yaparsiniz.

Mesela şu an bizim eve giren toplam para 5.500 tl.
Çünkü eşimin kredisi var o bu paradan ayri ve harcligi.

Slm kızlar
Alışveriş bir hastalık bence .
Ben de bugün 450tl harcadım. Ceteris paribus Ceteris paribus
Öyle kolay kurtulunmuyor. Sen param bitti diye ondan 3-5 istemeye başla. Tek başına avm ye yollama. İnternet üzerinden alma hastalığım var benim resmen. Kredi kartı limitlerini düşürmeyi teklif et bu şekilde kartında yer kalmaz ve alamaz. Hedef koyun sevdiği bir model araba mesela. Ortak hesap açın birikim için . Biraz zor hemen hadi bıraktım kredi kartını demekle olmuyor. Ben bu topiklerdeyim İnan kredi kartımdan daha kurtulamadım ama azalttım gerçekten.

Çokmuş baya
Evlilik öncesi de varmış eşinizin
Kapanır inşaallah ama kısa vadede zor duruyor

Slm kızlar
Öyle kolay kurtulunmuyor. Sen param bitti diye ondan 3-5 istemeye başla. Tek başına avm ye yollama. İnternet üzerinden alma hastalığım var benim resmen. Kredi kartı limitlerini düşürmeyi teklif et bu şekilde kartında yer kalmaz ve alamaz. Hedef koyun sevdiği bir model araba mesela. Ortak hesap açın birikim için . Biraz zor hemen hadi bıraktım kredi kartını demekle olmuyor. Ben bu topiklerdeyim İnan kredi kartımdan daha kurtulamadım ama azalttım gerçekten.
Evet mantıklı
Eşinden para isteyebilir
Bu taktik iyiymiş
Kredi kartı benim 1.000 TL limit :halay:

Slm kızlar
Evet mantıklı
Eşinden para isteyebilir
Bu taktik iyiymiş
Kredi kartı benim 1.000 TL limit :halay:

Teşekkür ederim hepinize yorumlariniz için
Alış-veriş gerçekten bir hastalik.
Benim önceden durumum buydu :KK43:
Sonra yavaş yavaş yendim.
Varken alıyordum da alıyordum.
Bol bol özlem denizmenin videolarini izledim.
Insan kendindeki bazi boşlukları alışveriş ile dolduruyormuş.

T tatlu m hakkinizda hayırlısı olsun cnm
Bende özlem denizmen videoları izleyerek başladım, inanın bende öyleydim. Sürekli alıyordum keyif veriyordu alışveriş bana ama artık vermiyor. Gerçekten ihtiyacım yok ,olsa alırım, ya da çok beğendiğim birşey olsa yine alırım ama abartmadan .

Slm kızlar
Zaten kredisi biter bitmez hemen istediği bir araba var onu almak istiyor, ben ona eft yapıyorum ev ihtiyaçları için bir miktar ,ağustosa kadar biraz sıkışık biliyorum ,sonrasında konuşacağım artık göndermycm. Demekki ben gönderdikçe umursamıyor. Hayatta para istemem eşimden. O konuda çok hassasım bende ne bileyim. Zaten eşimden para isteyemem diye hayat planımda işe girmeden evlenmem vardı. Ben eşimde dahil kimseden para isteyemem ,sadece babamdan isteyebiliyorum biraz garip ama öyle

Back
X