• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bızım de hoca mehrıme düğünde ne takıldıysa senin mehrın yazıyorum hepsı senın dedı :halay: esımde razıyım dedı,sonra esım dıyoki herkes sayılı bilezik su bu adam hepsını sana verdi artk hayrını gör:KK70:

zekat zamanında da konusuyoruz altınlar senin zekatını da sen dusuncen beni baglamaz bana gunah yok diye takılıyor:KK70:
Benim olsunda zekatını hallederim deseydiniz 😂 Allah herkesin mutluluğunu ,huzurunu daim etsin, maddiyat olur gider 🧿

Ahahahaaa aynen ben de geçen verdim zekatını
cok sukur ben de verdım Allah kabul etsın cumlemızınkini
Benim olsunda zekatını hallederim deseydiniz 😂 Allah herkesin mutluluğunu ,huzurunu daim etsin, maddiyat olur gider 🧿
aynen öyle :halay: aminn Allah razı olsun içinden harcadık epey daha dogrusu harcamadıkta dugunlere hep onlardan götürdük, ev ıcın saklıyoruz bılezıklerimi gerı kalan altınları

cok sukur ben de verdım Allah kabul etsın cumlemızınkini

aynen öyle :halay: aminn Allah razı olsun içinden harcadık epey daha dogrusu harcamadıkta dugunlere hep onlardan götürdük, ev ıcın saklıyoruz bılezıklerimi gerı kalan altınları
Insallah en yakın zamanda hayırlısıyla alırsınız evinizi ,var mi yakın zamanda ev alma niyetiniz, bebek bekliyorsunuz sanırım 🤗🤔

Allah bereket versin cnm. Güzel günlerde kullanırsın inşallah
Ay kizlar birikime dokunursam rahat davranirim koyamam belki yerine maas ucu ucuna yetiyo cunku ama kart kullanirsak mecbur oderiz. Bide dolar ve altinda birikim bozarsam ayni paradan alamam bidaha.

sempatik_kiz sempatik_kiz sen oyle deyincee az once esime attim altinli bilekligi onu nerden buldun diye soruyo :KK70: internetten dedim cok guzel degilmi guzelmis kac money diyor :KK70: dedim bi ceyrek kadar iste :KK70:
O zaman bekliyoruz enişteden bir bileklik:KK48:
Desem hemen alır kıyamam ya🤗 Alsa da ben hatıra deyip ona dokunmamki :KK43: Yatirim olmaz yani benim için.
Eşimden birşey istemem demiştim ya, imam nikahında soruyorlar mehir filan ne istersiniz diye, bende birşey istemiyorum dedim . Hoca ve şahitler bir baktı 😂 sonra neyse nikah bitti ,Bunca yıllık imamım nikahta mehir istemeyen tek kadınsınız bu evlilik uzun sürer gibi şeyler söyledi. Buna çok inanmıyorum ama isteyen her zaman daha kıymetli sanki biraz kendim de değişsem fena olmayacak 🤔
Hiç birimiz bozdurma niyeti ile almıyoruz ki zaten. Rabbim bir ihtiyaç anı yaratmasın. Ama dünyanın bin bir türlü hali var. Biz yinede köşeye koyalım :)
bızım de hoca mehrıme düğünde ne takıldıysa senin mehrın yazıyorum hepsı senın dedı :halay: esımde razıyım dedı,sonra esım dıyoki herkes sayılı bilezik su bu adam hepsını sana verdi artk hayrını gör:KK70:

zekat zamanında da konusuyoruz altınlar senin zekatını da sen dusuncen beni baglamaz bana gunah yok diye takılıyor:KK70:

En iyi hoca seninkiymiş. Daha önce hiç duymamıştım bunu:KK48:

Erkek kardeşimin sevgilisi, yakın da isteme töreni olacak hayırlısıyla
Allah tamamına erdirsin 🤲
Çok şükür eve geldik, evim evim güzel evim :)
Bugün benim diyet yalan oldu, anne yemekleri herşeyi bozdu ya. İrade yalan oldu.
İnsanın Evi gibisi yok aynen
İstersen Maldivler’e gir gel
Evine sarılırsın
Ben bi kere duvarlara sarılmıştım :D
Merhaba kizlar hava değişimi olsun diye anneme geldik...
Mehir konusunda hala kv o tipi gözümün önünde...Her şeye allah kitap der benim oğlum veremez mehir dedi.usulen ufak bir sey yazdı. Fazlasını eşim aldı sonradan birçok şey olduuuu
Anlamadım tam ama... mesaj karışık geldi

@sempatik_kiz amin sağolll

Mayis birikim listemiz;
1. @Kostebekpasta =3 çeyrek
2. @busra89ist =1 çeyrek +1 gram altın
3. T tatlu =11 gram altın
4. @pisi26237=6 gram altın
5. iyiniyetli iyiniyetli =650$
6. kronikuykucu kronikuykucu =1 gram altın
7. @p_ritha =3 gram altın
8. @-Pandora- =3.500 tl
9. Cascade_ Cascade_ =20 gram bilezik
10.
@Greeneliton =2 çeyrek +2.200 tl
11. @10nazen =7 gram bilezik
12. Ceteris paribus Ceteris paribus =2 gram altın
13. @Betweenlife =2 çeyrek altın
iyiniyetli iyiniyetli 650 USD baya ediyo
Allah bereket versin

Insallah en yakın zamanda hayırlısıyla alırsınız evinizi ,var mi yakın zamanda ev alma niyetiniz, bebek bekliyorsunuz sanırım 🤗🤔
cok tesekkurler valla nıyet varda en erken onumuzdeki sene gıbı duruyor, cunku ev alırsak elde avucta ne var hepsını bozup,ayrıca arabayı satıp pesınat yapmamız gerekıyor, e bebıs gelecek ınsAllah kenarda hıc bıse olmazsa tedırgın oluruz bıraz adapte olalm duruma dedık aracta cok lazım bu aralıkta,bide arabamız için ihtiyac kredisi cekmıstk taksiti subatta bitecek nasıpse hepsını bı arada dusundugumuzden 2020de bakıcaz ınsAllah. ama cok pahalı evler bası olacak hıc bılmıyorum

evet bebıs beklıyoruz 8.5aya giriyoruz pazartesi Allah ızın verırse, bi oglumuz olacak nasıp olursa :KK37:

Back
X