• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım evin var mı 5 yıl hedef koymuşsun merak ettim
ben kirada kalmıyorum evimde yok kendi annem 3 kardeşiz hepinize birer daire dedi şuan yapılıyor
olaki kiraya çıkacak bir durum oluşsa annemgil kirasını gönderir diye düşünüyorum
şuan istesem de alamam ev krediye karşıyız
ufak ufak yer mi alsam diyorum ucuz yerlerden
bu konuda kafam çok karışık
Selam

Yeni evimizi temizliğe gideceğiz eşimle ama bayram tatilinde.
Çünkü her pazar mesai oluyor çalışıyorum.
Eşim çok istekli:)) hayretler içindeyim.
Bir temizlik şirketiyle anlaşalım yaptıralım diyorum, yok o yaparmış:KK70:
bazen bazı durumlar erkekleri daha istekli hale getirebiliyor. bence bu durum bu süreçte sizin yaşadıklarınız olduğunu düşünüyorum. :) etkisi olabilir yani. :)

Hayırlı sahurlar arkadaşlar...bende unuttum ne kadardı benim mehir...sade hatırladığım altınlarıma hiç dokundurtmuyordum...kuluckaya yatmış tavuk gibi gıdaklıyordum biri elini uzatsa...gel zaman git zaman ev aldık borç harç yine elletmiyorum...sonra bir ev daha alalım temelden yatırımlık geri satarız dedi eşim...altınlarımı verdim evi satınca geri yaparım niyetiyle...ön ödemeyi yaptık...eve başlandı...ara ara eşim biriktirip gönderiyor borç yapıp gönderiyor...mütahitlerde sağolsun hiç sıkıştırmıyorlar...faizede bulaşmıyoruz derken ev bitti borç çok az kaldı biz halen evi satacağız...sonra ordaki kiraları öğrenince zaten kiraya verelim satmıyalım dedik ve noter günü aklıma mehir ve altınlarım geldi:KK62:benim altınlarım:KK57: ve sonuç ...tapu benim üzerime...ev benim mehir olarak...her ay altın yapıyorum ve kimseye dokundurtmuyorum kuluçkaya yattım

Günaydın kızlar

Oydu oydu, nerde görsem tanırım :KK70:
Ilk mesajlarda çözememiştim ama herkese etiketler attıkça emin oldum artık :KK70:
Allahım sen bizi sınıyomusun :KK70: ben anlamadm yaa sadece en son yok yazması dıkkatımı cektı o kim falan demedi:KK70:kemal sunalın bi filmi vardi 7 bela hüsnü:KK70:

Back
X