Cezali gibi evde hapis yapalım ümidiyle bekliyorlar sanırım.
Rabbimkötü niyetli insanları uzak tutsun bizden.

Meselâ siz,herşeyi hesaplı kitapli yaptın çok da güzel idare ediyorsun canim orneksiniz hepiniz :)
Yıllar önce eşimin hastalık zamanı bile eve hapsolmadik biz. Yazın istisnasız her haftasonu sandviç yapar içeceğimiz alır sahile inerdik.
Biraz da kişinin beklentisiyle alakalı bu durumlar.
Mesela ikimizde uhd insanıyiz seninle, Antalya seviyoruz :))
Ama yapacağımız bir hafta tatil,girecegimiz deniz.
Amaç dinlenmek ve güzel vakit gecirmek.
Bütçe neye elveriyorsa ona göre hareket ediyoruz.
Geçen sene ben yalovaya pansiyona gittim, sen kamp düşünüyorsun.
Demem o ki insan mutlu olup hayatı yaşamak istiyorsa bütçesine göre de yapabiliyor bunu.
Ama o fesatat kalpli insanlar bekliyorki paramız yok diye aglayalim.
Şüküredeceksin ki Rabbim hep daha çok versin bereketlendirsin.
Yok dedikçe yok olur.

Amin canım cümlemizi.
Tatil sonrası depresyona girmeyeyim diye hazırlık benimki.
Cumaya kadar evde detaylı temizliği günlere bölerek yapıp cuma günü valizi yaparım diye plan yaptim

Sorun şu biraz da insanlar zaten kolaylıkla ev almıyor zor süreçte geçiyor...insallah guzel gunler olacak yine tatil yaparsınız diyeceklerine ölü siz her şeyi sarfediyorlar
Eşim bu yuzden neredeyse hiçbir akrabasıyla görüşmüyor kuzen ve halası dahil

Amaç dinlenmek, deniz ,değişiklik ama o tatili iptal ettim diye göbek atacak insan tipleri gördüm ya diyecek birşey bulamıyorum.
Biz henüz yeni başlıyoruz ve bütçeyi takip etmeden birşey yapamam.
Odememiz borcumuz var diye oturup ağlayacak da değiliz:) sadece temkinli olmakta fayda var.

Dalga geçmek için değil asla ama ona cevap olarak,
Büyük oğlum doğduğundan beri 7 kez antalya yaptık, bu sene iptal ettim ama baska plân yapıyoruz, ha gidemeyeceksek de şu yila kadar her yil güneye gittiğimize sayiyorum dedim :)
Kendisi zaten trakyadan çıkmış insan değil, anladı gondermemi.
Yanlış anladın bla bla dedi. Tam da olduğu gibi anladım.

Son düzenleme:
Aynen canım.
Insanlar fesatliktan çatlayacak bunu gördüm

gunaydın kızlar
dün ck mutlu oldugum bi olay yasadım sızınle paylasmak ıstedım.annemlerin evinin orda bi komsu var merdiven yıkıyordu yıllar once ordan tanıyoruz yolda falan goruyoruz arada.kızı var zihinsel durumu yetersiz. dun aksam ıftara 45dk falan var eve gırıyoruz o da kapıya ınmıs anneme dediki sizde top varmı cocuklar oynuyor bana vermıyor,annemde ay yok kızım ya tuh falan dedı (25yasında falan var aslında da dedıgım gıbı zıhınsel durumdan ötürü)
sen bekle ben gıdıp bulmaya calısım dedım esım bi tarafa gitti ben bı tarafa bıde ara ara 20dk snra buldum bıde hızlı yuruyım dedım annesı eve cagırmadan verım dıye, bebek oldugu için kan ter ıcınde kaldm ama degdı o kadar mutlu olduki baktım etrafa bana bakınıyo gıtmemıs cocuklara gosterdı abla aldı bana dıye canım benım ya ben de ck mutlu oldm Allahım hepımıze yavrularımıza beden saglıgı akıl saglıgı versın

Şekerim canım benim çekemeyecek ne var anlamıyorum
Ne gerek var art niyet fesatliga.
Bu tarz kötü düşünceler benim hiç aklimdan kimse için olmasini istemediğim şeyler.
Pusuda durumumuz kötü olsun diye bekleyen insan bunlar, açık açık bunu gördüm.

takma artık canım boşver
sen iyi niyetinden vazgeçme
herkes kalbinin ekmeğini yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…