• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı geceler kızlar
İftara hamsi yapacaktım misafirlere

Buzluğa 8 kg hamsi atmıştım kıştan
Bugün bir çıkardım hepsi bozulmuş, kokmuş :KK57:
Buzu çözülünce anladık bozulduğunu

Normalde balık tüketen bir aile değiliz
Yurtdışından gelecek akrabalar istediği için alıp atmıştık dolaba
o_O

Derin dondurucuda farklı balıklar, et, sebze vs bir sürü şey vardı. Neden sadece hamsiler bozulmuş anlamadım
Diğer balıklarda bozulmamış

Koyarken bozuk olmadığınada eminim.
Saklama kaplarına tek tek yerleştirmiştim.
Şuan aklım daki tek soru acaba hamsi dondurulmuyor mu.
Aranızda hiç buzluğa hamsi falan atan varmı

Çok üzüldüm dünya kadar para vermiştim yaaa:mad:

sekerim00 sekerim00 gule güle kullan.

T tatlu canım evet ekdersle yatacak kısmetse.
Bugün daha önce dolar yaptığım zulam ile bir ata altın aldım. Yarın bir ata daha alayım nasılsa ekders yatacakmış.
Iyi yapmissin cnm ata alarak. Düşüşte bu ara ihtiyaç yokse bir şey alınabilir. Sanirim.ben bir şey almayacağım odemeleri hesaplamadık henuz

Günaydın kizlarr bugun erkenciyim...
Resmen sıcaktan uyuyamadım..9 günlük tatile son 3 gün...
Ogrencilerin sınavları devam ediyor..Sürekli kağıt okuma soru hazırlama ile meşgulüm...

Erken uyanmışken bayram öncesi odemeleri hesaplayayım ki ipin ucu kaçmasın...
Sonra çocuğun okul çantasını hazırlama vs.

Günaydın kızlar.
Oğlumun ing hocasina gıcık oldum.
Sınav notları 85 85,kanaat notunu 60 60 vermiş.
Bu nasıl bir saçmalık?
Gerekçesi Için sessiz bir çocuk olduğunu söylüyor oysa çocuk kursa vs gitti çabası da var.
Ben anlamıyorum bazı öğretmenleri bu bahsettiğim hatta bir de oglumun sınıf öğretmeni.

sekerim00 sekerim00 nazar boncuğun da pek güzel :))
Güle güle kullan canım benim
Güle güle kullanın çok güzel 👍😊

ooo gule gule kullan sekerimm peşi gür olsun
sekerim00 sekerim00 harika cok guzel güle güle kullan
sekerim00 sekerim00 gule güle kullan.

T tatlu canım evet ekdersle yatacak kısmetse.
Bugün daha önce dolar yaptığım zulam ile bir ata altın aldım. Yarın bir ata daha alayım nasılsa ekders yatacakmış.
Güzel günlerde kullan cnm :KK39:

çok sağolun kızlar daha güzelleri sizin olsun :)

Hemen ben de aynı taktiği yapıcam :))

dene dene bende işe yaradı :D

mutlu sabahlar...

kızlar ne kadar iyi yüreklisiniz... ne kadar güzel şeyler yazmışsınız. kah gözlerim dolarak kah ağlayarak okudum. iyi ki varsınız... iyi ki burayı bulmuşum.:KK200: gerçekten insan yaptığı iyiliği kadar var, kalbi kadar var bu dünyada... en tatlı anlar hep o en iyi olduğu anlarda yaşanıyor. bir bakıyorsun yoksa herşey pufff...

ben sizi okurken bir personel geldi birşey sormak için, adama elimde olmadan gözlerim dolu dolu bakmak zorunda kaldım:KK48: zavallı ne oldu diye soracak soramadı da, öyle çaresiz üzgün üzgün yüzüme bakıp gitti:))

işte yaşlı gözlerimin müsebbibleri... :) :KK200:

Çocuk yuvasına gitme dusuncemizden bahsetmiştim geçen hafta o iş olmadı. Artık sistem değiştiği için öyle kafamıza göre ziyaret yokmuş :KK43:
Hem çok kızdım hem de üzüldüm.
Aynı binada oturdugumuz teyze iki tane torununa bakıyor.
Çocukların babaları kalp krizi geçirip vefat etmiş.
Kızı çalışıp evi geçindiriyor teyzede çocuklara bakıyor. Başka kimseleri yok.
Bugün çıkmışken o çocuklara bayramlık birseyler bakalım dedim eşime.
Kıza kırmızı fiyonklu rugan ayakkabı aldım. Benim çocukken en sevdiğim şeydi.
Allah'ım nasıl mutlu oldu, o boncuk gözlerinden sicim gibi yaşlar süzülüp ayakkabılara bakışı, bana sarilisi nasıl içimi parçaladı anlatamam.
K kahvemsi mutluluk harikasın cocuk sevindirmek hele boyle hayatta bir kanadı kopmuş olanlara nefes olabilmek müthiş bir sey...
Ben şehit cocugu okuttum cok şükür meslek sahibi su an...
Sık sık yapmak gerekli bizler icin 10 tl istek olan şeyi almakken 10 tl bir kişinin yaşam mücadelesi..
gunaydın kızlar
dün ck mutlu oldugum bi olay yasadım sızınle paylasmak ıstedım.annemlerin evinin orda bi komsu var merdiven yıkıyordu yıllar once ordan tanıyoruz yolda falan goruyoruz arada.kızı var zihinsel durumu yetersiz. dun aksam ıftara 45dk falan var eve gırıyoruz o da kapıya ınmıs anneme dediki sizde top varmı cocuklar oynuyor bana vermıyor,annemde ay yok kızım ya tuh falan dedı (25yasında falan var aslında da dedıgım gıbı zıhınsel durumdan ötürü)
sen bekle ben gıdıp bulmaya calısım dedım esım bi tarafa gitti ben bı tarafa bıde ara ara 20dk snra buldum bıde hızlı yuruyım dedım annesı eve cagırmadan verım dıye, bebek oldugu için kan ter ıcınde kaldm ama degdı o kadar mutlu olduki baktım etrafa bana bakınıyo gıtmemıs cocuklara gosterdı abla aldı bana dıye:cry: canım benım ya ben de ck mutlu oldm Allahım hepımıze yavrularımıza beden saglıgı akıl saglıgı versın
Merhaba kızlar
İyi ki bir misafir ağırlayayım dedim.
Ortalık karışmış yine :)

Dün iftara misafirim vardı. 8 kişiydik
Yedik içtik çok güzel geçti. 200 TL harcadım
Bu hafta harcamalara dikkat etmem gerekiyor

Allah hayrını kabul etsin cnm.
Belki saçma gelecek ama mesajını ağlayarak okudum.
Fakat senin adına o kadar mutlu oldumki anlatamam

Ben küçükken bizde çok zor zamanlar atlatmıştık
Hiç unutmam küçükken arkadaşlarım hep bayramlık almıştı.
Ama biz annemin parası olmadığı için o bayram bir şey alamamıştık bana
Anneme bir şey söylememiştim
Ama içten içe o kadar üzülüyordumki...
Annemde anladı mı ya da başka bir şeyden dolayımı bilmiyorum beni akşam dolaşmaya çıkardı.
herkes çarşıda deli gibi alışveriş yapıyordu. Ben daha çok üzülmüştüm çocuk aklı işte
O akşam bir tanıdık bize yolda fitresini verdi.
Annemde o parayla o akşam bana bayramlık aldı.
Şuan 27 yaşındayım ama o gece orada o kadar mutlu oldum ki. Bu zamana kadar yaşadığım hiç bir duyguyu onun yerine koyamıyorum

Daha önce kimseye anlatmamıştım bunu
Ama sen paylaşınca yazmak istedim nedense

Anneme sordum o kişi kimdi diye annem kim olduğunu hatırlamıyor
Ama ben hala her gece dualarımda ona hep yer veririm
Şuan seninde benim gözümde o kişiden hiçbir farkın yok :KK200:

Yıllardırda her bayram öncesi bu şekilde ihtiyacı olduğunu bildiğim bir çocuğu giydirmeye çalışırım.
Umarım onlarada benim yaşadığım mutluluğun onda birini bari hissettirebiliyorumdur

kaldığım yerden devam edeyim bari okumaya... :)

Günaydın kızlar.
Oğlumun ing hocasina gıcık oldum.
Sınav notları 85 85,kanaat notunu 60 60 vermiş.
Bu nasıl bir saçmalık?
Gerekçesi Için sessiz bir çocuk olduğunu söylüyor oysa çocuk kursa vs gitti çabası da var.
Ben anlamıyorum bazı öğretmenleri bu bahsettiğim hatta bir de oglumun sınıf öğretmeni.
bide sınıf öğretmeniymiş neden öyle verdiki çok saçma yavrum sessizse nolmuş yani o_O

Back
X