• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün Altin biraz dususteydi
Mesailerim ve haftalık kumbaramdaki TL ile 2 gram aldım. Azıcık kalan harçlığımdan da eklemiş olabilirim :))
Cumaya kadar hiç param kalmadı desem yeridir.
Bu ay düğünler de var,
Kalırsam mesailer ile altın yaparım, onun dışında birikim yapmayacagim bu ay.
Kardeşimin sözü için elbise, takı, tatil,düğünler, babalar günü, kardeşimin doğum günü, evlilik yıldönümü ve daha fazlası hepsi Haziran'da :))

Mesailerim ve haftalık kumbaramdaki TL ile 2 gram aldım. Azıcık kalan harçlığımdan da eklemiş olabilirim :))
Bu ay düğünler de var,
Kardeşimin sözü için elbise, takı, tatil,düğünler, babalar günü, kardeşimin doğum günü, evlilik yıldönümü ve daha fazlası hepsi Haziran'da :))
bereketli olsun canım
ooooh masraflı bir ay seni bekliyor deseneee :)

Bu ay düğünler de var,
ben de 2yada 3gram alıcaktım hazıranda ama vazgectım harclıgım azalıyor azalıncada stres oluyorum bide eksıkler var daha bebek ıcn o yuzden almaktan vazgectm

karamelli_turta karamelli_turta karamellim turtam bu arada evini çoook beğendim... ferah, temiz, şık... güle güle huzurla mutlulukla sağlıkla oturun inşallah arkadaşım...:KK200::nazar::KK54:
Canim benim teşekkür ederim:)
bide sınıf öğretmeniymiş neden öyle verdiki çok saçma yavrum sessizse nolmuş yani o_O
Oğlum gayretli, hirsli bir çocuk o bunu göremediyse ne diyeyim. Biraz önce görüştüm tekrar siz teşvik edin o katılmadığı yerde dedim. Çocuğun gayretini görmüyorsa onun hatasi. Yazili Notları 85 olan ogrenciye 60 verildiğini ilk kez görüyorum!
Keşke toplantida da söyleseydiniz dedim.
Her konuda çocuk eksik mi saniyorlar biraz kendi tekniklerine de baksalar! 85 alan çocuğa 60 vermek acizlikten başka birşey değil. Çünkü ellerindeki tek koz not.
Bu ay düğünler de var,
Oh bereketliolsun kuzum.
Haziran sizin için masraflı görünüyor

Canim benim teşekkür ederim:)

Oğlum gayretli, hirsli bir çocuk o bunu göremediyse ne diyeyim. Biraz önce görüştüm tekrar siz teşvik edin o katılmadığı yerde dedim. Çocuğun gayretini görmüyorsa onun hatasi. Yazili Notları 85 olan ogrenciye 60 verildiğini ilk kez görüyorum!
Keşke toplantida da söyleseydiniz dedim.
Her konuda çocuk eksik mi saniyorlar biraz kendi tekniklerine de baksalar! 85 alan çocuğa 60 vermek acizlikten başka birşey değil. Çünkü ellerindeki tek koz not.

Oh bereketliolsun kuzum.
Haziran sizin için masraflı görünüyor

aynen canım haklısın
düzeltme şansı varmıki

aynen canım haklısın
düzeltme şansı varmıki
Her cocuk kendine özel,küçük büyük herhangi bir problem varsa bizimle görüşmeli. Bunu sözlü notuna yansitmamali.
Benim oğlum daha çok sayisalci ama genelde ing ile türkçe derslerine matematiğe olduğu kadar ilgili değil ben bunu zaten ilkokuldan beri biliyorum hocalari da diyor. Ama zorla da ingilizceyi matematik kadar sevmek zorundasin diyemem. Duzeltme yapacağım dedi biz görüştükten sonra çünkü derste aktifliği azsa bu onun da suçu.
O cok aktif degilse dersinizde siz onu teşvik edin dedim, birde öyle denerim dedi. Sessiz olan her cocuga yazili notları yüksek olduğu hâlde ceza olarak kanaat notu kiriliyorsa bu da öğretmenin kabahati!

Son düzenleme:
Günaydın kizlarr bugun erkenciyim...
Resmen sıcaktan uyuyamadım..9 günlük tatile son 3 gün...
Ogrencilerin sınavları devam ediyor..Sürekli kağıt okuma soru hazırlama ile meşgulüm...

Erken uyanmışken bayram öncesi odemeleri hesaplayayım ki ipin ucu kaçmasın...
Sonra çocuğun okul çantasını hazırlama vs.
Kolay gelsin canım

Back
X