- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.801
canım ben son gün fellik fellik gecelik aradım resmen ve hastahanede 2 gün onu giydim dikiş yerine pijama lastiği hiç iyi gelmiyor. hatta benim karnım da acıdı yukarı çekince hiç giyemedim pijama takımını yani 3-4 gün.kızlar kendınden veya yakınından tecrubelilere bıse sormak ıstıyorum
dogum sonrası hastanede pıjamamı kullanıslı gecelıkmı
bana hep pıjama dedıler 2takım pıjama aldk güzellerden,bide fiyatları pahalı, gecen arkadasım gecelık kullanıslı dedı tekrar ona da para harcamak ıstemıyorum acıkcası hastane için,ev için uygunlardan alim dıyorum yada uygunlardan alırım gece gıyerım orda, masraf yapmım pahalıya dıyorum sizce?
Bende çevremden gördüğüm ve duyduğum kadarıyla söyleyeyim ,gecelik daha iyi. Rahat oluyor giymesi çıkarması.kızlar kendınden veya yakınından tecrubelilere bıse sormak ıstıyorum
dogum sonrası hastanede pıjamamı kullanıslı gecelıkmı
bana hep pıjama dedıler 2takım pıjama aldk güzellerden,bide fiyatları pahalı, gecen arkadasım gecelık kullanıslı dedı tekrar ona da para harcamak ıstemıyorum acıkcası hastane için,ev için uygunlardan alim dıyorum yada uygunlardan alırım gece gıyerım orda, masraf yapmım pahalıya dıyorum sizce?
canım ben son gün fellik fellik gecelik aradım resmen ve hastahanede 2 gün onu giydim dikiş yerine pijama lastiği hiç iyi gelmiyor. hatta benim karnım da acıdı yukarı çekince hiç giyemedim pijama takımını yani 3-4 gün.
o zman ben uygunlarından alayımda onu da goturim kızlar gercı en uygun 70-80 nası bı sektör cozemedm ya pıjamam genıslemeleli beli daraltılabılıyo vs onu gıyerım baktım rahat degıl gecelıge gecerım olmadiBende çevremden gördüğüm ve duyduğum kadarıyla söyleyeyim ,gecelik daha iyi. Rahat oluyor giymesi çıkarması.
Belki de hayırlısı bu canım, üzülme birşey olmadiysa daha hayırlısı olacağı içindir..Kizlar tayin isim olmadi hayırlısı bu demekki...üzüldüm acikcasi
göğüs kısmı açılabilecek durumda elbise de giyebilirsin zaten sıcak dönemde olacak doğumun Allahın izniyle. sen uygun fiyatlı bir şey al canım doğum bu neye ihtiyacın olacak bilemeyiz :)o zman ben uygunlarından alayımda onu da goturim kızlar gercı en uygun 70-80 nası bı sektör cozemedm ya pıjamam genıslemeleli beli daraltılabılıyo vs onu gıyerım baktım rahat degıl gecelıge gecerım olmadi
tesekkur ederım
herşeyde bir hayır vardır, üzme kendiniKizlar tayin isim olmadi hayırlısı bu demekki...üzüldüm acikcasi
hayırlısı buymus demekki canım uzulme lutfenKizlar tayin isim olmadi hayırlısı bu demekki...üzüldüm acikcasi
ay canım sevındım valla bosamı aldm dedım bıde buyuk bedenler lohusa seyı dıye daralabılıyor amakronikuykucu pijama kullandım ben daha çok.
Iki adet gecelik de almıştım ama belden lastikli bana daha kullanışlı geldi, hastane sonrası evde de kullandım.
o tarz uygun bıse bakcam artk canımgöğüs kısmı açılabilecek durumda elbise de giyebilirsin zaten sıcak dönemde olacak doğumun Allahın izniyle. sen uygun fiyatlı bir şey al canım doğum bu neye ihtiyacın olacak bilemeyiz :)
Gezilir canım koridorda boşver:) varsa alma derim.hayırlısı buymus demekki canım uzulme lutfen
ay canım sevındım valla bosamı aldm dedım bıde buyuk bedenler lohusa seyı dıye daralabılıyor ama
o tarz uygun bıse bakcam artk canım
ya bıde sabahlıgım yok annem korıdorda falan gezılmez oyle dedı resmen bı gunlugune sabahlık alıcam bakıyorum en uygunu 80-100 dumduz sabahlık yani
Yakin arkadaşınız olana gram takin bencede.kızlar size bir soru
şimdi biz bayramda bursaya gideceğiz ya eşimin çocukluk arkadaşının eşi doğum yaptı aynı zamanda çok yakın arkadaşım benimde kız
kıyafet hediye aldım onun dışında çeyrek takamayız malesef ama gram takabiliriz
bide amcasının oğlu var onunda eşi doğum yapıcak onada kıyafet aldım ama altın konusunda arada kaldım eşim arkadaşına takıp kuzenine takmayız diyor bende diyorum oda senin amcanın oğlu eminmisin
gerçi ikisinede aynı anda takma durumumuz yokta
ben hangisine taksak bilemedim
kuzeninin eşiyle çok muhabbetimiz yok zaten uzak olduğumuz için
ay siz olsanız napardınız aklım karıştı
Adamı da kendine benzettin :)Bizim planlar yine iptal :))
Eşim düşünmüş bana hak vermiş bg ye gitmeyelim birikim yapalim dedi
Ayağını yorgandan çıkarmasınAdamı da kendine benzettin :)
evet canım ilk bebeğiYakin arkadaşınız olana gram takin bencede.
Amca oglunun ilk bebeği mi?
Ona da gram takmak yakışır ama samimiyetiniz vs nasil. Sizin düğününüzde büyük takılar geldiyse anne babasindan bile olsa, sizin de takmaniz uygun olur.
Sonuçta kardeş çocukları eşinle.
yok canım ya ben ceyıze de almamıstm hıcGezilir canım koridorda boşver:) varsa alma derim.
bence esın gerek yok dıyosa almayın canım sonucta gelınlede pek samımıyetın yokmus arkadasa takın sadeceevet canım ilk bebeği
samimiyetimiz normal öyle çok içli dışlıda değiliz soğukta değiliz
bizim düğünümüzde para taktı ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?