- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.841
biz merkezıne gıtmıstk canım sadece oda kahvaltı. bz gezıyoruz hep cunku her sey dahıl sacma oluyor sabah cıkıp aksam gelınce, arabamızla gıttıgımız ıcın baya gezdık 3gece kalmıstık otel fena degıldı odalar olarak ama konum manzara superdi örsmaris otel adı.datcaya bodruma da gecmıstık arabayla marmarıstenneresine gitmiştiniz siz canım kaldınızmı
örsmaris otel canım kucuk bı oteldi sadece oda kahvaltı kaldık bızAa cok iyi hangi oteldi
Bizde yeni birsey ogrendik, esim turizmci ve on buroda.
Giriste kayit evragina is adresi olarak belirtmisti
Bizede odayi upgrade ettiler odamiz cok guzel ve kullanisliydi
Bu yilda ayni taktik
Aa orayi biliyorum dur bir bakayim marmaris harika yaaörsmaris otel canım kucuk bı oteldi sadece oda kahvaltı kaldık bız
bende gezmeyi çok seviyorum ama bu seneki herşey dahil ve benim içim hiççççç rahat değil bugüne kadar hiç herşey dahile gitmemiştimbiz merkezıne gıtmıstk canım sadece oda kahvaltı. bz gezıyoruz hep cunku her sey dahıl sacma oluyor sabah cıkıp aksam gelınce, arabamızla gıttıgımız ıcın baya gezdık 3gece kalmıstık otel fena degıldı odalar olarak ama konum manzara superdi örsmaris otel adı.datcaya bodruma da gecmıstık arabayla marmarısten
Hayırlısı olsun inşallahKizlar tayin isim olmadi hayırlısı bu demekki...üzüldüm acikcasi
2 yarım altın 20 gram bilezikMayis birikim listemiz;
1. @Kostebekpasta =3 çeyrek
2. @busra89ist =1 çeyrek +1 gram altın
3. T tatlu =11 gram altın
4. @pisi26237=6 gram altın
5.iyiniyetli =650$
6.kronikuykucu =1 gram altın
7.p_ritha =3 gram altın
8. @-Pandora- =3.500 tl
9. @Cascade_ =20 gram bilezik
10. G Greeneliton =2 çeyrek +2.200 tl
11. @10nazen =7 gram bilezik
12. @Ceteris paribus =2 gram altın
13. @Betweenlife =2 çeyrek altın
mutlu yıllar canım, ismin gibi tatlı yılların olsunbugün benim doğum günüm kk ne güzel kutlamış doğum günümü
teşekkürler
sağol canımıniçimutlu yıllar canım, ismin gibi tatlı yılların olsun
Mutlu seneler canımbugün benim doğum günüm kk ne güzel kutlamış doğum günümü
teşekkürler
çok teşekkür ederim canımMutlu seneler canım
Öğrenci sessiz diye yazili notunu göz önünde bulundurmadan ortalamayı düşürmek bence de yanlış. Çocuk çabasını gösteremediyse benimle irtibata geçebilirdi.karamelli_turta ders ici etkinlik notunu o gerekçe ile vermesi hic mantıklı degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?