neresine gitmiştiniz siz canım kaldınızmı
biz merkezıne gıtmıstk canım sadece oda kahvaltı. bz gezıyoruz hep cunku her sey dahıl sacma oluyor sabah cıkıp aksam gelınce, arabamızla gıttıgımız ıcın baya gezdık 3gece kalmıstık otel fena degıldı odalar olarak ama konum manzara superdi örsmaris otel adı.datcaya bodruma da gecmıstık arabayla marmarısten

bende gezmeyi çok seviyorum ama bu seneki herşey dahil ve benim içim hiççççç rahat değil bugüne kadar hiç herşey dahile gitmemiştim
diğerleri çocuklu ve gezmek istemeyebilirler ama ben gezicem onlar gelmese bile

2 yarım altın 20 gram bilezik

karamelli_turta ders ici etkinlik notunu o gerekçe ile vermesi hic mantıklı degil
Öğrenci sessiz diye yazili notunu göz önünde bulundurmadan ortalamayı düşürmek bence de yanlış. Çocuk çabasını gösteremediyse benimle irtibata geçebilirdi.
Haksiz miyim tatlucum.

Selam kızlar son iş günüm oldukça hararetli geçti.
Tatil dönüşü şirket olarak bizi çok sancılı bir süreç bekliyor, hakkımızda hayırlısı.
Bayram harçlığı vermekten vazgeçti yönetim, patronla da biraz gerildik.
Neyse ki gün bitti.
Yarın maaşlar hesaba geçecek.
Bugün fiziki gram aldım. Haziran icin ilk birikimim olsun. Kuyumcu 22 ayarı komisyonsuz bilezik ile değiştiriyor. Kardeşimin düğüne kadar arada böyle alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…