- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #36.121
Ve bg bize çok yakin, sinira kadar 2 saat sınırdan sonra max. 3 saat benim bahsettiğim sahiller.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizim durum biraz karışık, eşimin dedesi Atatürk zamanında İstanbul'a göç etmiş, memleket gezmesine gittiklerinde Rahmetli kp orada dünyaya gelmiş. Ona baskı yaptım yıllar önce vatandaşlık al diye işlemlere başladı, vatandaşlık çıktı ama almaya ömrü yetmedi.K kahvemsi mutluluk kahvemsim eşine daha fazla baskı yap, işlemlere başlaması için.
Eş dolayısıyla sende vatandaşlık hakedeceksin:)
Daha önce sormuştum galiba ama unuttum hangi yil göç edilmiş buraya cnm
Kp orada dünyaya geldiyse o direk vatandaşlık haketmiş, Kp sayesinde eşin de hakedecek göreceksiniz bak :)Canım bizim durum biraz karışık, eşimin dedesi Atatürk zamanında İstanbul'a göç etmiş, memleket gezmesine gittiklerinde Rahmetli kp orada dünyaya gelmiş. Ona baskı yaptım yıllar önce vatandaşlık al diye işlemlere başladı, vatandaşlık çıktı ama almaya ömrü yetmedi.
Onun işlemleri yapan aracı kp vatandaşlık çıktığı için eşimin alabileceğini söylüyor. Ücreti ve süresi biraz uzar ama kesin olur diyor.
Ev alma işi gündeme gelince erteledik ama bu kış halledilecekler listesinde :)
Dinlenmene bak cnm, yorma bebisi :)selam kızlar yıne yogun bi gun esımın ilcede baba evine geldik 50dk falan evimize
sabah bızım mezarları zıyaret ettik burda da burdakileri market falan derken yıne yoruldm
Ve yeni adı turtiş :))Hepinizi dürterim artik tatil boyunca
Neydi bizim 7 belâ hüsnünün adi;
Cascade, Why name iş,drop![]()
Birisi daha var aslında durtecegim de gelmiyor artık unuttu biziVe yeni adı turtiş :))
Kokoş piremseees mi yoksaBirisi daha var aslında durtecegim de gelmiyor artık unuttu bizi![]()
EvveettKokoş piremseees mi yoksa
Hadi çağıralım o zamanEvveett![]()
Piremsesimizin senesi geldi artık, çalmadı kapimizi
Piremsesimizin senesi geldi artık, çalmadı kapimizi![]()
Süpersin cnmm ohh temiz ev hafi biraz gez tatil yap salda ya bende gittim ilk gittiğimde sakindi sonra kalabalık işletme haline dönmüştü...diğer tarafa doğru mutlâka godin kimsenin olmadığı tarafa manzara asıl ordaSlm kızlar bütün Evi temizledim iftarı yaptık birazdan meyve yeriz.ay sonunda bodrumdayız kısmetse
![]()
Yarın inş Isparta lavanta kokulu köy , Türkiye’nin maldivleri salda gölü ve Denizli Pamukkale ye gideceğiz. Ev temiz olunca temiz Eve geleceğiz süper oldu yoruldum ama mutluyum![]()
Hayırli yolculuklar canım..Slm kızlar bütün Evi temizledim iftarı yaptık birazdan meyve yeriz.ay sonunda bodrumdayız kısmetse
Yarın inş Isparta lavanta kokulu köy , Türkiye’nin maldivleri salda gölü ve Denizli Pamukkale ye gideceğiz. Ev temiz olunca temiz Eve geleceğiz süper oldu yoruldum ama mutluyum![]()