• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K kahvemsi mutluluk kahvemsim eşine daha fazla baskı yap, işlemlere başlaması için.
Eş dolayısıyla sende vatandaşlık hakedeceksin:)
Daha önce sormuştum galiba ama unuttum hangi yil göç edilmiş buraya cnm
Canım bizim durum biraz karışık, eşimin dedesi Atatürk zamanında İstanbul'a göç etmiş, memleket gezmesine gittiklerinde Rahmetli kp orada dünyaya gelmiş. Ona baskı yaptım yıllar önce vatandaşlık al diye işlemlere başladı, vatandaşlık çıktı ama almaya ömrü yetmedi.
Onun işlemleri yapan aracı kp vatandaşlık çıktığı için eşimin alabileceğini söylüyor. Ücreti ve süresi biraz uzar ama kesin olur diyor.
Ev alma işi gündeme gelince erteledik ama bu kış halledilecekler listesinde :)

Canım bizim durum biraz karışık, eşimin dedesi Atatürk zamanında İstanbul'a göç etmiş, memleket gezmesine gittiklerinde Rahmetli kp orada dünyaya gelmiş. Ona baskı yaptım yıllar önce vatandaşlık al diye işlemlere başladı, vatandaşlık çıktı ama almaya ömrü yetmedi.
Onun işlemleri yapan aracı kp vatandaşlık çıktığı için eşimin alabileceğini söylüyor. Ücreti ve süresi biraz uzar ama kesin olur diyor.
Ev alma işi gündeme gelince erteledik ama bu kış halledilecekler listesinde :)
Kp orada dünyaya geldiyse o direk vatandaşlık haketmiş, Kp sayesinde eşin de hakedecek göreceksiniz bak :)
Sadece maliyeti biraz daha fazla olabilir dediğin gibi ama hiç imkansız değil.
Aceleniz de yok, yeterki olsun.

Slm kızlar bütün Evi temizledim iftarı yaptık birazdan meyve yeriz. ;) ay sonunda bodrumdayız kısmetse ;)
Yarın inş Isparta lavanta kokulu köy , Türkiye’nin maldivleri salda gölü ve Denizli Pamukkale ye gideceğiz. Ev temiz olunca temiz Eve geleceğiz süper oldu yoruldum ama mutluyum ;)
Süpersin cnmm ohh temiz ev hafi biraz gez tatil yap salda ya bende gittim ilk gittiğimde sakindi sonra kalabalık işletme haline dönmüştü...diğer tarafa doğru mutlâka godin kimsenin olmadığı tarafa manzara asıl orda

Slm kızlar bütün Evi temizledim iftarı yaptık birazdan meyve yeriz. :KK66: ay sonunda bodrumdayız kısmetse :KK66:
Yarın inş Isparta lavanta kokulu köy , Türkiye’nin maldivleri salda gölü ve Denizli Pamukkale ye gideceğiz. Ev temiz olunca temiz Eve geleceğiz süper oldu yoruldum ama mutluyum :KK66:
Hayırli yolculuklar canım..
Bende Henüz hiç gidemedim pamukkaleye.

Kizlar bende yarindan cumaya kadar istanbuldayim
Biraz gezeriz biraz kafa dinlerim
Esim gunduz calisiyor ztn
Bir kac mekan gozume kestirdim belki yeni yiyecekler deneriz
Gelsin kilolar :D

Back
X