Büyük görümcem memleket dönüşü bize geldi ailesiyle yemek yedik vs derken küçük gorumcemede kahve içmeye gidelim dedi eşim, cümbür cemaat gittik geldik.

Bayramda küçük gorumceme ev hediyesi götürdüm demiştim ya hemen yikayip sermiş yatağına gösterdi,çok memnun oldum begendiklerine.
Eniştem bile renkleri çok güzelmiş, moru çok severim deyince daha bir memnun oldum Açıkçası :) zevklerine de uymuş ne mutlu.

Istanbul pazari deyince bakırköy pazarinin üstüne tanimam kızlar :))
K kahvemsi mutluluk
E Esila09
Gördüğüm tek ist. Pazarı o çünkü
Yaaa orası pazarların kralıdır
Her sene yaz, kış sezonlarında birer kez giderim. Çok güzel şeyler uygun fiyata bulunuyor.
Bu sene daha siftahim yok ama temmuz başı gidebilirim :))
Bir de Kadıköy salı pazarı var, orası da çok iyi ama yıllardır oraya da gitmedim.

Ilk gittimde 4 yil falan oluyor inanilmaz güzel parçalar bulup almıştım.
Çanta, kot elbise, kisa klasik elbise, sandalet, takılar neler neler. Bayılmıştım o pazara, pek bilmem ben ist u görümcemle gitmiştik ilk gittiğimde, sonra öğrendim yolu kizkardeslerimi götürdüm otogar, metro hooop adliye karşısı sosyete pazari :)))

Son düzenleme:
Su an otobuste ciglik atasim var..
Bayilicam da utandim herhalde
Cok cok cok kotu
Kızlar iyi geceler, sormayın ya biz de bayramda sakin olur diye İstanbul’a gitmiştik, nasıl bir kalabalık, @tatlu canım dediğin gibi biz de kendimizi yabancı hissettik kendi ülkemizde 6km yolu 3,5 saatte gittik

Kızlar iyi geceler, sormayın ya biz de bayramda sakin olur diye İstanbul’a gitmiştik, nasıl bir kalabalık, @tatlu canım dediğin gibi biz de kendimizi yabancı hissettik kendi ülkemizde 6km yolu 3,5 saatte gittik
Asıl bu ülkeden olanlar yoktu canım zaten...
Ama yine de dur durak bilmiyorum geziyorum bugun de bir yerlere gideriz..

gunaydın güzellikler ben yıne erkencıyim tabiki
kahvaltı hazırladım evı toparladım bulasık mak bosalttım yenıleri yerlestırdım arkdasım caya davet etti annemi de cagırdılar annesini cok severim oraya gıdıcez ogleden snra ıns sacımı duzlestırdim smdı
beyazlarım yarıya geldı resmen

Kizlarr kizlarrr resmen gezmekten yoruldum bugun de son gezmeleri yaptim balık ekmek deniz keyfi vs... derken gunu tamamladım...kısmet olursa yarin aksama eve doneriz..
Gerçekten iyi gezdin tatlucum :)

Benim temmuz başı plani yine değişti
Memlekete gitme karari aldık şimdi de.
Küçük bir adres işim var umarım herhangi bir kimlik vs değişimi olmadan halledilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…