- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.281
Yaaa orası pazarların kralıdırIstanbul pazari deyince bakırköy pazarinin üstüne tanimam kızlar :))
K kahvemsi mutluluk
E Esila09
Gördüğüm tek ist. Pazarı o çünkü
Ilk gittimde 4 yil falan oluyor inanilmaz güzel parçalar bulup almıştım.Yaaa orası pazarların kralıdır
Her sene yaz, kış sezonlarında birer kez giderim. Çok güzel şeyler uygun fiyata bulunuyor.
Bu sene daha siftahim yok ama temmuz başı gidebilirim :))
Bir de Kadıköy salı pazarı var, orası da çok iyi ama yıllardır oraya da gitmedim.
Kızlar iyi geceler, sormayın ya biz de bayramda sakin olur diye İstanbul’a gitmiştik, nasıl bir kalabalık, @tatlu canım dediğin gibi biz de kendimizi yabancı hissettik kendi ülkemizdeSu an otobuste ciglik atasim var..
Bayilicam da utandim herhalde
Cok cok cok kotu
Başınız sağolsun canım,Rabbim size sabır versinKızlar babamı bayramda kaybettim dün defnettikAllah rahmet etsin inşAllah
Asıl bu ülkeden olanlar yoktu canım zaten...Kızlar iyi geceler, sormayın ya biz de bayramda sakin olur diye İstanbul’a gitmiştik, nasıl bir kalabalık, @tatlu canım dediğin gibi biz de kendimizi yabancı hissettik kendi ülkemizde6km yolu 3,5 saatte gittik
Sagol canım. Allah razı olsuniyiniyetli başın sağolsun canım.
Gerçekten iyi gezdin tatlucum :)Kizlarr kizlarrr resmen gezmekten yoruldum bugun de son gezmeleri yaptim balık ekmek deniz keyfi vs... derken gunu tamamladım...kısmet olursa yarin aksama eve doneriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?