Ben 10tl şeklinde poşetleyip şoktan alış-veriş yaptıkça götürmüştüm, 5 krş, 10krş şeklinde ayrı ayrı yapmıştım, onlara da kolay oldu direk kasadaki bozuklukların üzerine boşalttılar, sayın isterseniz dedim, gerek görmediler

Dün benim de aklıma yeniden kumbara yapmak geldi ama formatını bulamadım,
Daha önce 52hafta kumbarasi yapmıştım bitti geçen ay, üzerine haziran ve temmuz maaşlarımdan ilave ederek kurban parası yaparım diye düşünüyorum.
Haftalık 20tl kumbarasi yapanlar vardı ben yapamadım onlarla,
Hiiiim birşey daha var aklımda,
Mutfağıma para vermeden giren her ürün için satın almış gibi parasını kumbaraya mı atsam acaba, annem babam bahçelerini ekiyorlar, destek olmaya çalışıyoruz biz de, zaten annem siz yemezseniz niye emek edeyim hepsini ben mi yiyecem düşüncesinde rabbim razı olsun onlardan, tavuklar var yumurta oluyor, bazen de satın aliyorum, eş dost sağolsun meyve getiriyor, hastalar bazen getiriyorlar, biz de arkadaşlara veriyoruz bazen güzel oluyor hediyelesmek.
Bu hafta başlarım belki, düşüneyim

Kizlar günaydın, bende kendime kumbara yapmayi düşünüyorum. Ama hep bozuk para atacagim icin ileride o bozuk paralari nasil tumletip biseyler alıyorsunuz sacma bir soru ama actigimda kumbarayi rezil olmak istemiyorum
cok cok bozuk degılse marketler alıyor, eger 5krs 10krs vs ıcı karma ise merkez bankasına goturuyorum ben makınaları var dırekt ona bosaltıp butunluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…