- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.301
Canim senn tatile çıkmadan bir yere gitmeden inanmayacagimGerçekten iyi gezdin tatlucum :)
Benim temmuz başı plani yine değişti
Memlekete gitme karari aldık şimdi de.
Küçük bir adres işim var umarım herhangi bir kimlik vs değişimi olmadan halledilir.
Merhaba,Kizlar günaydın, bende kendime kumbara yapmayi düşünüyorum. Ama hep bozuk para atacagim icin ileride o bozuk paralari nasil tumletip biseyler alıyorsunuzsacma bir soru ama actigimda kumbarayi rezil olmak istemiyorum
cok cok bozuk degılse marketler alıyor, eger 5krs 10krs vs ıcı karma ise merkez bankasına goturuyorum ben makınaları var dırekt ona bosaltıp butunluyolarKizlar günaydın, bende kendime kumbara yapmayi düşünüyorum. Ama hep bozuk para atacagim icin ileride o bozuk paralari nasil tumletip biseyler alıyorsunuzsacma bir soru ama actigimda kumbarayi rezil olmak istemiyorum
Benimde büyük oğlum gitmesem dedi :)) son hafta yoklama alinir mi acaba.Iyi akşamlar kızlar,
Misafir vardı az önce gittiler, namaz kıldım, mutfağı toparladım, ekmek arası atıştırdım, uzandım, okula gitmem dedi kızım,
Mesai başlar hızlıca hem de
MaşallahKızım bayram harçlıklarını değerlendirmemi istedi,
Şimdi altın alsak ne zaman satarsak kâr ederiz diye sordu,
Senin banka hesabında yan hesap gibi birşey mi yapsak dedi yoksa...(döviz ya da altın hesabı demek istedi)
16 yaşında mayısta 17 den gün almaya başladı, lise 2 bitiyorBenimde büyük oğlum gitmesem dedi :)) son hafta yoklama alinir mi acaba.
Senin kizin kaç yaşında?
Allah bağışlasın:)16 yaşında mayısta 17 den gün almaya başladı, lise 2 bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?