selam kızlar
bebiş için ışıklı isimlik yaptırıyoruz odasına 150lira ona ödedik. hediyelik mumluk dagıtıcaz 200-220onlar tutar sanırım dıs suslemesını bız yapıcaz.
bide cıkolata dagıtıcam 100lira cıvarıda o tutar sanırım.
arkadasım organızasyon ısı yapan bırının yanında calısıyor kendıne aıt urunlerde var onlarla odayı susleyecek sade bı sekılde abartı sevmıyorum ama, guzel olacak ınsAllah.abartılı suslemeleri gereksız buluyorum ucret almayacak en yakın arkadasım zaten. yuksek ucretler verıpte yaptırmazdım acıkcası
heyecan dorukta

Kizlar nasilsiniz
Dun rahatsizlandim hastanelik oldum
Esimi cagirdim gelip beni aldi istanbuldayim
Bugun randevum var

Alyaaa
Kilolar yağlar bir taraftan giderken,
Borçlar azaliyor, birikimler artiyor
Artik anasayfada seni de görmek lazim
İnş cnmmmm ama bugün kendime kolye ve bileklik aldım altınlar çok pahalıydı imitasyon aldım 1250tl ödedim kendime ve burada sizlere söz veriyorum . Artık kk ile internetten çöp almak yok. Birikim var

Heyecanli telâşlar,ne güzel
Sadelik seviyorum bende.

Günaydın,
Evet karne günü bugün, kızım dün bütün gün dışarıdaydı, tiyatro provası, gelir gelmez odasına geçti daha çıkmadı, kaçta kalkar bilmiyorum
Karne almaya gider mi onu da bilmiyorum ama yine provası olduğunu biliyorum
Pazar erişkin ekibin oyunu var onda da rolü var, pazartesi genç ekibin gösterimi zaten başrolde ,
Tatlı yorgunluklar

gunaydın kızlarr bugun ızınlıyım mısafırım gelıcek aksamdan pasta yaptım salata yapıcam ıkı cesıtte annem yapıcak
dün müdürümle görüştüm utana sıkıla,haftaya son 5gunum ayaklarım cok sıstı sabahları gelıp ogleden snra eve gecsem olurmu dedım olur olur tabı dedı sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…