- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.461
Geçmiş olsun canım, umarım ciddi bir sorun olmaz inşKizlar hastahaneye gittim
Bir isik gorduler
Riskli bir durumum varmis beni aylardir oyaliyorlar
Istanbula cakili kaldim allah herseyin hayirlisi versin
Kv gorumce kayin kp ayni evdeyiz
Gorumcem pek gergin
Ay cok senlikliyim
Bidee bi kizcemiz oluyoo
Bu aksam islaticam
Bana cihaz takiyorlar haftasonu yokum
Bu aksam hasret gidersekya
olurmu oyle sey canım ne kusruUykucum nolur kusura bakma dun testler arasinda okudum atlamisim sonrada telefonu elimden aldilar.
Kim varsa cvp yazmadigim kusura bakmasin bana msjlariniz cok iyi geliyor
Bana tum hamisler dua edin olurmu
tanıdıkları da sayfayı takip edıyor olabılırmıs desıfre olmayayım dıyo turtacımNasil yani,tanıdık birileri mi takip derken cnm?
Ah tadilat...selam kızlar,
tatil sonrası zor bir haftaydı,
biraz iş yoğunluğu, en çok da tatil rehavetini henüz üstümden atamadığım için sanırım işyeri oldukça bunaltıcıydı.
evdeki tadilatlar için fiyat araştırması yapmaya başladık,
duşakabini de değiştirmeye karar verdik, sanırım düşündüğümüzden biraz daha detaylı ve maalesef masraflı olacak
ama yapılacak tüm işleri aradan çıkarıp rahat rahat oturalım diye karar verdik eşimle
fiyatlar ortaya çıktıkça bütçemize göre yapmayalım diyeceğimiz şeyler kesin olur, piyasa düşündüğümüzden çok çok çok daha pahalıy
Bizzat duydum kendilerinden..tanıdıkları da sayfayı takip edıyor olabılırmıs desıfre olmayayım dıyo turtacım
Canim tatil yerine bağlı ama akdeniz de su ısınmıştır kuzey ege karadeniz soğuktur hala diye düşünüyorumHerkese günaydın
Ay sonu tatile çıkacağız havalar da kötü bakalım nasıl olacak .
Bodrum’aCanim tatil yerine bağlı ama akdeniz de su ısınmıştır kuzey ege karadeniz soğuktur hala diye düşünüyorum
Nereye gideceksiniz
yaa ben de ck net konusuyorum gıren oluyosa kesın tanımıstırBizzat duydum kendilerinden..
Bende bende.yaa ben de ck net konusuyorum gıren oluyosa kesın tanımıstır
Günaydın portakalım.Günaydın kızlar.
Maaşları yatanlar bereketli olsun inşallah.
Bu ay gelir-gider hesabımızı yaptım. Elimizde 520 tl kalıyor harçlık. Birine borç vermiştik 250 tl o da verirse 770 tl nakit biraz sıkışarak yeter gibi görünüyor.
GünaydınGünaydın portakalım.
Bereketli olsun
Aylik birikim varsa ekleyelim
Yeter belki, yetmediği yerde kk na dayaniyoruzGünaydın
Yok turtam ya araba kredisi ev kredisi kk derken birikim yok geçinecek kadar kalıyor elimize 770 tlama şükür ev araba bizim sonuçta dimi
Bizim de kalan harçlık zor yetecek. Yek tesellim güne verdiğim para olacak.Günaydın kızlar.
Maaşları yatanlar bereketli olsun inşallah.
Bu ay gelir-gider hesabımızı yaptım. Elimizde 520 tl kalıyor harçlık. Birine borç vermiştik 250 tl o da verirse 770 tl nakit biraz sıkışarak yeter gibi görünüyor.
Bizde yakıt bireysel emeklilik ve taksit her zaman kk sabit cekiyoruz.O yuzden kk yüklü geliyorYeter belki, yetmediği yerde kk na dayaniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?