• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 çocuk peşpeşe doğmuş.son 5 yıldır gündemdeymiş konu aslinda küçük olan azcik büyüsün muhabbeti olmuş...erkek ve kardeşleri de bu yapıda her işi yapıyorlar...Kadının yaşı da küçük arkadaşa gore. Kadın su an 29 arkadasim 39 yasinda..
Bence olgunlaşmadan evlilik cocuk vs.. şimdi farkli hayat isteği netlesti
Bu hesaba göre adam 29 kadın 19 iken evlendiler ya da çocukları oldu tatlucum fazla erken değil mi kadın için sence de. Ayrıca 29-39 evlenmesi var 19-29 evlenmesi var. İyi bile gelmiş bugüne kadar diye düşünüyorum seni üzmek istemem ama.

Günaydın kızlar iyi haftalar olsun
Evlilik zor bir kurum gerçekten bir de 2 tarafın anlaşamadığı bir evlilik ise iyice çekilmez oluyor
Her çocuk doğuran da anne olamıyor ne yazık ki

K kahvemsi mutluluk çok haklısın aslında arkadaşının çocuğunun olmaması onun için iyi bir işaret ama onun annelik iç güdüsü ağır basınca daha çok üzülüyor

T tatlu genelde erkeklerde duyduğumuz örnekleri kadında duymak da garip , çocukları kız mı erkek mi ?
Yazık ömürleri boyunca anne var iken anne sevgisi yaşamayacaklar ve kin duyacaklar

Benimde bir arkadaşım var evleneli çok olmadı peşpeşe çocuk iş değişikliği vs derken bir çıkmaza girdi
Sürekli konulup yazışıyoruz aslında eğitimli ayakları üzerinde duran ve olgun yaş dediğimiz bir yaşta evlendi ama göz göre göre yanlış seçimler ile hayatına mutsuz yönler çizdi.
Bazen çok üzülüyorum elden bir şey gelmiyor ama bazen de çok kızıyorum düşünmeden hareket ettiği için

Merhaba hanımlar yine ben yine ev konumla geldim 🙈 İlk gördüğümüz eve fazlasıyla aşık olup diğerlerini bir türlu begenemedik.Digerlerine kıyasla daha pahalı ve şehir dışında kalıyor ama küçük sehirdeyiz diye sorun olmaz diye düşündük.Bugun yarın bankaya gidicez ama öncesinde sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Eşimle ikimiz devlet memuruyuz,benim banka kartım ziraat üzerinden.Ziraatin herkese yaptığı konut kredisi 1,55.
Maaş kartı aynı banka olanlara ziraat farklı bir oran da çıkarıyor dediler ama doğruluğunu size bilip sormak istedim yaşayan var mı acaba?
@kahvemsi mutluluk karamelli_turta karamelli_turta ve başka bilgisi olan arkadaşlar varsa 😊

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar yine ben yine ev konumla geldim 🙈 İlk gördüğümüz eve fazlasıyla aşık olup diğerlerini bir türlu begenemedik.Digerlerine kıyasla daha pahalı ve şehir dışında kalıyor ama küçük sehirdeyiz diye sorun olmaz diye düşündük.Bugun yarın bankaya gidicez ama öncesinde sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Eşimle ikimiz devlet memuruyuz,benim banka kartım ziraat üzerinden.Ziraatin herkese yaptığı konut kredisi 1,55.
Maaş kartı aynı banka olanlara ziraat farklı bir oran da çıkarıyor dediler ama doğruluğunu size bilip sormak istedim yaşayan var mı acaba?
@kahvemsi mutluluk karamelli_turta karamelli_turta ve başka bilgisi olan arkadaşlar varsa 😊
Hoşgeldin :)
Bana banka söyle söyledi;kredi puani ne kadar yüksek ise en düşük orandan faydanilabiliyormus,maaş müşterisine daha uygun olur mu Bilmiyorum.

Hoşgeldin :)
Bana banka söyle söyledi;kredi puani ne kadar yüksek ise en düşük orandan faydanilabiliyormus,maaş müşterisine daha uygun olur mu Bilmiyorum.
Hosbulduum😊 kredi puanı hakkında hiç bilgim yok benimde.ama bakalım Mevlam neyler 🙏
İnşallah ben de yaşadığınız tatlı telaşı yaşarım😊

Sekerim nasil sevindim bilemezsin insallah bugunde hayirli haber alirsiniz
Ben simdilik stabilim brz bekleyecegiz toparlarsam cevabi bulmus olacagiz toparlamazsam anjiyo gibi bsy yapilicak tedavi ediyormus
Kendime dikkat etmeye calisiyorum

Sekerim nasil sevindim bilemezsin insallah bugunde hayirli haber alirsiniz
Ben simdilik stabilim brz bekleyecegiz toparlarsam cevabi bulmus olacagiz toparlamazsam anjiyo gibi bsy yapilicak tedavi ediyormus
Kendime dikkat etmeye calisiyorum
canım benim çok sağol amin inşallah
senin neyin var hayırdır geçmiş olsun

canım benim çok sağol amin inşallah
senin neyin var hayırdır geçmiş olsun

Kalbimde elektriksel sistemde bir aksama var ya cok hizli ya cok yavas
Magnezyum ve potasyum onerdiler
Sodayi da hic sevmem icim disim soda oldu
Su an iyiyim ama tek bir yere gitmeye cesaret edemem
Birden bayiliyorum bilinc acik ama kontrolu kaybediyorum

Kalbimde elektriksel sistemde bir aksama var ya cok hizli ya cok yavas
Magnezyum ve potasyum onerdiler
Sodayi da hic sevmem icim disim soda oldu
Su an iyiyim ama tek bir yere gitmeye cesaret edemem
Birden bayiliyorum bilinc acik ama kontrolu kaybediyorum
Canım sen kaç yaşındasın stresten mi olmuş acaba geçmiş olsun

Canım sen kaç yaşındasın stresten mi olmuş acaba geçmiş olsun

31 yasindayim
Hayir stres kaynakli degil
Daha dogrusu şöyle gelisti
4 dr a gittim.
Ilki hic kayit altina alamadi
O donem sık degildi
Bu bahsedilene ihtimal verdi soda /magnezyum onerdi ve anjiyodan bahsetti
Inanmadim tabiki
2. De agir bir bayginlik gecirdim acilde dr hic bakmadi bile istanbula geldim bu dr tum testleri yapti holterde yakaladi ve stres dedim ama hayir degil senin yasinda hic olmamasi lazim dedi fakat baslangic asamasinda brz bekleyelim bazen kendiliginden toparlanabilir dedi 1 ay sonra kontrole cagirdi
Hepsindeki ortak ozellik ya cok ac yada tok olmam yemek oncesi yada sonrasi yakaliyor ve asiri halsiz birakiyor tek basima yuruyemiyorum
Son gittigim prof dinlemedi aslinda bsy yok ama sen bunlari yap ilac icme kalbini yavaslatir dedi 1 ay sonra gel anjiyo yapabiliriz dedi
Eee bsy yoksa niye oyle yapiyorum niye anjiyo beni korkutmamak icin sanirim

100 bin ve altı faizler 1,55. 100bin üstü alınacaksa da faiz 1,65 e çıkıyormuş ziraat bankasında.Calisanina herhangi bir ek desteği de yok.Eve geldim sinir stres harbinden yine kiraya çıkmak istedigimi eşime yazmamak için kendimi zor tutuyorum.Zira hamileliği moral bozukluğu ve ne olucak endişesiyle de yaşamak istemiyorum...Bes gün olmustur bu olaya ciddi gireli, çok yoruldum..😧

100 bin ve altı faizler 1,55. 100bin üstü alınacaksa da faiz 1,65 e çıkıyormuş ziraat bankasında.Calisanina herhangi bir ek desteği de yok.Eve geldim sinir stres harbinden yine kiraya çıkmak istedigimi eşime yazmamak için kendimi zor tutuyorum.Zira hamileliği moral bozukluğu ve ne olucak endişesiyle de yaşamak istemiyorum...Bes gün olmustur bu olaya ciddi gireli, çok yoruldum..😧
1,55 1,75 yine yüksek.
Moral bozmak yok...
Araştırmalara devam..
Durumunuz ev almak için çok uygundu o zaman bahsettiğinde,inaniyorum olacak.

Back
X