- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.781
ay sağol beybisiiiii :)sekerim00 takvimin hayirli olsun beybisiii
ayyyy çok şükür, çok seviniyorum senin içinsekerim00
o gün mesajını okurken gözlerim doldu
sağlıkla kucağına aldığın günleri de paylaşırız dilerim
Hayata dair küçük şeyler isimli kitabtan alıntılar diye bir yazı kaydetmisim bilgisayara, begendiklerimi isaretlemisimtam bugünlük
663.parasını düşüncesizce harcayan bir kimsenin başka konularda da düşüncesiz olacağını unutma
teşekkür ederim canımm :))sekerim00 hayırlı olsun takvimin
sadece okumakla kalma sen de yaz,Uzun zamandır girmeyince alıntı yapmayı bile unutmuşum. Merhaba iyi yürekli birikimci ve benim bakış açımı değiştiren güzel hanımlar. Sizleri hergün kesintisiz okuyorum. Hepinizi buradan takip ettiğim kadarıyla gayet iyi tanıyorum. Hepiniz iyisindir inşallah sağlığımız yerinde olduktan sonra üstesinden gelemeyeceğimiz dert yoktur. Diyecegim o ki herkes yerinde sağ olsun. Kötüler hepimizden uzak olsun. İnanın ki bana o kadar iyi geliyorsunuz bunu sizlere ancak sözlerimle ifade edebilirim. Sizlerin mutluluğu benim mutluluğum oluyor çoğu zaman bebek bekleyenleri rabbim bir avazda kurtarsın aldığı evinin kredisini ödeyene ödeme kolaylığı versin. Çocuk sahibi olmak isteyenlere de Alya_Şuaraya da öncelikli olarak buradan bizlere müjdeli haberi vermek nasip olsun. Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama eski dostlarıma yazıyormuş gibi oldum. Hep yazın ben mektup okur gibi okuyorum sizleri
Tabi ki bundan sonra aranızdayım. Sizin gibilerle klavyede buluşmak bile güzel ben bugün tam 71.900 gram geldim. 77.400 ile başlamıştım yazmayı unutmuştum. Sizlerle bende başlamıştım. Hedefim ise eski kiloma ulaşabilmek 68 inşallah tabiki vermesi çok zahmetli. Teşekkür ederim Kahvemsim.sadece okumakla kalma sen de yaz,
biz de seni okuyalım :)
Hoşgeldin tekrar aramiza :)Uzun zamandır girmeyince alıntı yapmayı bile unutmuşum. Merhaba iyi yürekli birikimci ve benim bakış açımı değiştiren güzel hanımlar. Sizleri hergün kesintisiz okuyorum. Hepinizi buradan takip ettiğim kadarıyla gayet iyi tanıyorum. Hepiniz iyisindir inşallah sağlığımız yerinde olduktan sonra üstesinden gelemeyeceğimiz dert yoktur. Diyecegim o ki herkes yerinde sağ olsun. Kötüler hepimizden uzak olsun. İnanın ki bana o kadar iyi geliyorsunuz bunu sizlere ancak sözlerimle ifade edebilirim. Sizlerin mutluluğu benim mutluluğum oluyor çoğu zaman bebek bekleyenleri rabbim bir avazda kurtarsın aldığı evinin kredisini ödeyene ödeme kolaylığı versin. Çocuk sahibi olmak isteyenlere de Alya_Şuaraya da öncelikli olarak buradan bizlere müjdeli haberi vermek nasip olsun. Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama eski dostlarıma yazıyormuş gibi oldum. Hep yazın ben mektup okur gibi okuyorum sizleri
Bu kitabin ismini not alayimHayata dair küçük şeyler isimli kitabtan alıntılar diye bir yazı kaydetmisim bilgisayara, begendiklerimi isaretlemisim
Bunu görünce aklıma geldiniz :)
Tatilden sonra rejim işi bende yalan olduTabi ki bundan sonra aranızdayım. Sizin gibilerle klavyede buluşmak bile güzel ben bugün tam 71.900 gram geldim. 77.400 ile başlamıştım yazmayı unutmuştum. Sizlerle bende başlamıştım. Hedefim ise eski kiloma ulaşabilmek 68 inşallah tabiki vermesi çok zahmetli. Teşekkür ederim Kahvemsim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?