sekerim00 takvimin hayirli olsun beybisiii
ay sağol beybisiiiii :)

ayyyy çok şükür, çok seviniyorum senin için sekerim00
o gün mesajını okurken gözlerim doldu
sağlıkla kucağına aldığın günleri de paylaşırız dilerim

inşallah canım ya benimde en büyük dileğim şu an çok korkuyorum o yüzden dillendirmekten
ay ben size nasıl öğrendiğimizi anlatmadım anlatıyım bi araaa :)

sekerim00 oy senin takvimini sevsinler canımm

tam bugünlük
663.parasını düşüncesizce harcayan bir kimsenin başka konularda da düşüncesiz olacağını unutma
Hayata dair küçük şeyler isimli kitabtan alıntılar diye bir yazı kaydetmisim bilgisayara, begendiklerimi isaretlemisim
Bunu görünce aklıma geldiniz :)

Yazdıklarınızı okuyunca kendimi görüyorum
İşyerimde 11. yılım
Çalışmak için uykumuzdan,özgürlüğümüzden yeri geliyor eşimize, çocuğumuza vereceğimiz zamanımızdan fedakarlık ediyoruz.
Neden ben emeklerimi başkasına vereyim ya da üstüne yapayım
Allah hepimize akıl fikir vermiş , herkes kazandığı parayı idare etmeyi geçinmeyi bilmeli.
Ben borç istemekten de borç vermekten de hoşlanmıyorum
Allah korusun sağlık olur o zaman başka ama diğer türlü bütçe bilinmeli, gereksiz harcamalar yapılmamalı, herkes ayağına yorganına göre uzatmalı

Annem gencecikken tamda boyle bir olay yasamis. Elindeki tek gecim kaynagi tek dayanak pat diye keyfi sebeplerden gitti. Adam benim artik senin hakkin yok dedi hala o geceyi hatirlarim. Ustelik dedemin ve cogu akrabanin payi var annemi tapudan cevirip ustune gecirmesine izin vermemisler
Amaa seneler sonra biz gunden gune toparladik onlar mahvoldu. 3 cocuk uyusturucu pencesinde en son annemi arayip hakkini helal et demislerdi ama niyeyse dukkani geri vermek yok annemde hak bana degil Allah affetsin demis. Bayramda seyranda gider gorusurdu. En son birsey oldu da bir guzel hepsini becerdi bir dahada gorusmedi ay konusunca sorucam bak merak ettim

Annem gencecikken tamda boyle bir olay yasamis. Elindeki tek gecim kaynagi tek dayanak pat diye keyfi sebeplerden gitti. Adam benim artik senin hakkin yok dedi hala o geceyi hatirlarim. Ustelik dedemin ve cogu akrabanin payi var annemi tapudan cevirip ustune gecirmesine izin vermemisler
Amaa seneler sonra biz gunden gune toparladik onlar mahvoldu. 3 cocuk uyusturucu pencesinde en son annemi arayip hakkini helal et demislerdi ama niyeyse dukkani geri vermek yok annemde hak bana degil Allah affetsin demis. Bayramda seyranda gider gorusurdu. En son birsey oldu da bir guzel hepsini becerdi bir dahada gorusmedi ay konusunca sorucam bak merak ettim

Uzun zamandır girmeyince alıntı yapmayı bile unutmuşum. Merhaba iyi yürekli birikimci ve benim bakış açımı değiştiren güzel hanımlar. Sizleri hergün kesintisiz okuyorum. Hepinizi buradan takip ettiğim kadarıyla gayet iyi tanıyorum. Hepiniz iyisindir inşallah sağlığımız yerinde olduktan sonra üstesinden gelemeyeceğimiz dert yoktur. Diyecegim o ki herkes yerinde sağ olsun. Kötüler hepimizden uzak olsun. İnanın ki bana o kadar iyi geliyorsunuz bunu sizlere ancak sözlerimle ifade edebilirim. Sizlerin mutluluğu benim mutluluğum oluyor çoğu zaman bebek bekleyenleri rabbim bir avazda kurtarsın aldığı evinin kredisini ödeyene ödeme kolaylığı versin. Çocuk sahibi olmak isteyenlere de Alya_Şuaraya da öncelikli olarak buradan bizlere müjdeli haberi vermek nasip olsun. Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama eski dostlarıma yazıyormuş gibi oldum. Hep yazın ben mektup okur gibi okuyorum sizleri

Uzun zamandır girmeyince alıntı yapmayı bile unutmuşum. Merhaba iyi yürekli birikimci ve benim bakış açımı değiştiren güzel hanımlar. Sizleri hergün kesintisiz okuyorum. Hepinizi buradan takip ettiğim kadarıyla gayet iyi tanıyorum. Hepiniz iyisindir inşallah sağlığımız yerinde olduktan sonra üstesinden gelemeyeceğimiz dert yoktur. Diyecegim o ki herkes yerinde sağ olsun. Kötüler hepimizden uzak olsun. İnanın ki bana o kadar iyi geliyorsunuz bunu sizlere ancak sözlerimle ifade edebilirim. Sizlerin mutluluğu benim mutluluğum oluyor çoğu zaman bebek bekleyenleri rabbim bir avazda kurtarsın aldığı evinin kredisini ödeyene ödeme kolaylığı versin. Çocuk sahibi olmak isteyenlere de Alya_Şuaraya da öncelikli olarak buradan bizlere müjdeli haberi vermek nasip olsun. Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama eski dostlarıma yazıyormuş gibi oldum. Hep yazın ben mektup okur gibi okuyorum sizleri

sadece okumakla kalma sen de yaz,
biz de seni okuyalım :)

sadece okumakla kalma sen de yaz,
biz de seni okuyalım :)
Tabi ki bundan sonra aranızdayım. Sizin gibilerle klavyede buluşmak bile güzel ben bugün tam 71.900 gram geldim. 77.400 ile başlamıştım yazmayı unutmuştum. Sizlerle bende başlamıştım. Hedefim ise eski kiloma ulaşabilmek 68 inşallah tabiki vermesi çok zahmetli. Teşekkür ederim Kahvemsim.

Hoşgeldin tekrar aramiza :)
Topigin ilk sayfalarinda uğruyordun, hatırladım.

Tatilden sonra rejim işi bende yalan oldu
benim de acilen toparlanmam gerek
bu hafta kontrolüm vardı, doktor söylendi de söylendi
iyi kolestrolüm çok düşük çıkmış, yanlış beslenme ve hareketsizliktenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…