- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.741
Ben olsam altin alip annemde emanet bırakırdım bu durumda.B Bugunneselibirgun aslinda karamelli turta doğru söylüyor anne ya da güvendiğin biri üzerine açabilirsin...bu senin harçlık ve hakkın olduğu icin ben bunu kaçırmak gibi görmüyorum
çok şükür canım evet öyleyiz ama kardeşim bundan bile rahatsız olduğunu söyledi artıksekerim00 cok zor durum gerçekten ve yerini kimse dolduramayacak bir şey.. siz yine de iyi bir ailesiniz ve desteklerinizle yanındasınız....
ahh turtişimOf canım ya
Içim yaniyor sen onları yazınca.
Umarım bir an önce kavuşurlar, rabbim sabretme gücü versin hepsine..
Kizlar merhaba yogun yorucu bir gün bitti mutlaktayım
Çok yağmur yağdı bugun...Hâlâ da yağıyor...
Canımı sıkan olaylar üst üste gelince baş ağrısı başladı yine....
Sizden naber kizlar
Bu aradasekerim00 bu dediğin konuya çözüm bulmam faydalı olur.. Sen yakın zamanda hemen dava falan açacak misin
Kardeşlik işte.ahh turtişim
amin inşallahhh
minnacık bebeğimin hatrına çok istedim gelmesini çok dua ettim
ama var rabbimin bi bildiği demekki
elden bişey gelmiyor
kardeşimle önceden laf arasında konuşurken hep şey derdi senin bebeğinin olmasını e..nin (eşi) gelmesinden daha çok istiyorum derdi, bende çocuğum olmasından cok e..nin gelmesini istiyorum derdimortada babasız büyüyen minnak yawrum var keşke o gelseydi
En iyi sen tanıyorsun biliyorsunYakın zamanda sayılmaz ama ömür boyu bu adamın yaptıklarını çekmeyeceğim..
En azından okul bitinceye kadar körler sağırları oynayacağım
Bana karşı bir sorumluluğunu vazifesini yerine getirmiyor zaten.
Tek evin ihtiyacını gideriyor o kadar.
Buradan biri kulceye yatır dedi ama ona da guvenemiyorum
Alamazsam ve şuan satarsam tekrar almam zor olur diye düşünüyorum ve alsam bile öyle kavga anında şiddet anında almam sıkıntı olur.
Bana aldığı telefonu bile alır bu adam diye düşünüyorum.
Sağol canım bol bol atacağımTurta ben çiğ şekilde koyuyorum dondurucuya çıkarıp hemen düdüklüde pişiriyorum çözdürmeden gayet güzel oluyor.
Misir canım:)Turta ne atıyorsun dondurucuya
Biraz kaplar benceÇok yer kaplamaz misinirliportakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?