B Bugunneselibirgun aslinda karamelli turta doğru söylüyor anne ya da güvendiğin biri üzerine açabilirsin...bu senin harçlık ve hakkın olduğu icin ben bunu kaçırmak gibi görmüyorum
Ben olsam altin alip annemde emanet bırakırdım bu durumda.
Eğer ayrılık durumu olursa çünkü, hiçbir hak talep edemeyecek kendi önceki altınları için çünkü başkasına ev alınmış.
Nasıl insanlar var ya inanmak mümkün değil başkasının hakkini elinden alip başka birine ev almak akil işi değil.

sekerim00 cok zor durum gerçekten ve yerini kimse dolduramayacak bir şey.. siz yine de iyi bir ailesiniz ve desteklerinizle yanındasınız....
çok şükür canım evet öyleyiz ama kardeşim bundan bile rahatsız olduğunu söyledi artık
herkes elinden gelenin fazlasını yapıyor fedakarlık gösteriyo cuma günleri görüş oluyo ve cezaevi çok uzak ablam kendi bebeğiyle beraber kardeşimi götürüyodu arabayla onu bile istemiyorum diyo ablamın oğlu yollarda mahvoluyor diye
herkes kendi hayatına baksın istiyo
eşi gelmedi diye üzülmüyorum diyo herkes aynı şeyleri yapmaya devam edicek diye üzüldüğünü söylüyor kimseden bi beklentisi yok yani

Of canım ya
Içim yaniyor sen onları yazınca.
Umarım bir an önce kavuşurlar, rabbim sabretme gücü versin hepsine..
ahh turtişim
amin inşallahhh
minnacık bebeğimin hatrına çok istedim gelmesini çok dua ettim
ama var rabbimin bi bildiği demekki
elden bişey gelmiyor
kardeşimle önceden laf arasında konuşurken hep şey derdi senin bebeğinin olmasını e..nin (eşi) gelmesinden daha çok istiyorum derdi, bende çocuğum olmasından cok e..nin gelmesini istiyorum derdim ortada babasız büyüyen minnak yawrum var keşke o gelseydi

Kizlar merhaba yogun yorucu bir gün bitti mutlaktayım
Çok yağmur yağdı bugun...Hâlâ da yağıyor...
Canımı sıkan olaylar üst üste gelince baş ağrısı başladı yine....
Sizden naber kizlar

Bu arada sekerim00 bu dediğin konuya çözüm bulmam faydalı olur.. Sen yakın zamanda hemen dava falan açacak misin

Yakın zamanda sayılmaz ama ömür boyu bu adamın yaptıklarını çekmeyeceğim..
En azından okul bitinceye kadar körler sağırları oynayacağım
Bana karşı bir sorumluluğunu vazifesini yerine getirmiyor zaten.
Tek evin ihtiyacını gideriyor o kadar.

Buradan biri kulceye yatır dedi ama ona da guvenemiyorum
Alamazsam ve şuan satarsam tekrar almam zor olur diye düşünüyorum ve alsam bile öyle kavga anında şiddet anında almam sıkıntı olur.
Bana aldığı telefonu bile alır bu adam diye düşünüyorum.

Selâm kızlar.
Sabah belediyede gittik,beyan işini hallettim.

Pazara gittim markete uğradım şu kirazin fiyatı hiç mi düşmez arkadaş.
Pazar günü aldığım mısırları iki kişi iki günde bitirince tekrar aldım :)) dondurucuya atan varmi ,nasil atiyorsunuz?
Cumartesi arkadaşımin oglunun sünnet merasimi için yarım gram altın aldım 122 tl.
Dünden firin patetes var birde börek yaptım kavun, yoğurt yeriz..

Kardeşlik işte.
Ne kadar düşünüyor seni baksana şekerim.
Onun duasi gerçek oldu inşallah seninki de gerçek olup kardeşin ve yeğenin babasina kavuşacak.

En iyi sen tanıyorsun biliyorsun
En az zarar gorecek şekilde bu işi çozmelisin cnm...Oyle turlu insanlar var ki akil sir mantik islemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…