• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün aile günümüz disarda bir etkinliğe katıldık sonra yemek gezme derken eve geldik yarin ki yemekleri yoğurt yapmayı esime halettirdim...
Ben de çocukla ilgilendim...

Ben bu hafta kısmetse piyasaları sıkı takipteyim
iyiniyetli iyiniyetli bir miktarı dolara mi çevirsem diye bekliyorum

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin..
Eşim kiz istedi onu:)) bense erkek olabileceğini hissetmiştim.
Nasil heyecanlı bir dönem o hamilelik dönemi insan gerçekten çok merak ediyor acaba cinsiyeti ne olur, kime benzer, nasil bir bebiş olur :)) bakabilir miyim,yeterli olabilir miyim diye. Gerçi genç yaslarda dogurdugum için böyle korkularim da vardı belkide.

Bir kadinin hayatındaki en değerli dönem bence.
Inşallah sende rahat ve mutlu bir hamilelik gecirirsin canım benim.
Stresve üzüntüden uzak durmani tavsiye edebilirim, direk bebeği etkiliyor.
Biraz duygusalim turtisim
Kardesime asiri derecede uzuluyorum elimde degil
Bugun evde tek basima vakit gecmedi canim cook skldi kardesimi dusundum allahim dedim aksam olup kapini calacak biri yok eve gelen yok ya bebegi olmasaydi nasil vakit gecirirdi kafayi yerdi kiz diye agladim durdum ama gercekten elimde degil 8 ay oldu hamilelik dogum bebek buyutme herseyi esinden ayri yapti eside mahrum kaldi hepsinden o kadar cok istiyoduki bi bebek sahibi olmak oda icim dayanmiyor :( telafisi olan seyler olsa biraz rahatlarsin ama yokki bu yavrucagin bu gunleri geri gelmicek :(
Gecen kapali goruste telefonla konusurlarken ablam kardesimin bebegiyle oynuyomus babasida camekandan goruyo şöyle doya doya sevemedimki demis kardesim dun aksam anlattida onun yaninda aglamamak icin cok zor tuttum kendimi :(

Erkek hissettim nedense sekerim00 sekerim00
Sağlıklı olsun da cinsiyet onemli degil aslinda..

Kardeşin icin gunler cok zor ve unutulmayacak...Insallah hak yerini bulur aile olurlar yine

Erkek hissettim nedense sekerim00 sekerim00
Sağlıklı olsun da cinsiyet onemli degil aslinda..

Kardeşin icin gunler cok zor ve unutulmayacak...Insallah hak yerini bulur aile olurlar yine
Gunaydin canimm hayirlisi olsun saglikli olsunda insallah...
Malesef oylee unutulmayacak seyler insallah yerini mutluluk doldurur

Kızlar merhaba 2 bucuk ayda 2 bucuk gramım oldu çok mutluyum. Malesef kumbaram ile başka bi ödeme yapmam gerekti ama şimdilik bence başlangıç olarak iyi
Sanırım yenisin aramızda,
Hoşgeldin
Nasılsın.
Birikimim hedefim doğrultusunda emin adımlarla (kaplumbağa gibi)devam ediyorum, :halay:

Herkese merhabalar bir başlasam gerisi gelecek biliyorum ama bir türlü başlayamadım temizliğe yawww
Çamaşırları makineye attım 2 posta daha atar bitiririm ;) pöf ne zor ev işleri ...
Akşama kabak yemeği yapacağım. Kredi kartı aldı başını gitti gene. Bu ay birikim olur mu bilmem ;)
Tatile gidiyoruz Çarşamba günü kısmetse. O yüzden temiz Eve geleyim diye temizlik derdine düştüm ;)

Back
X