• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben bu yatırım tavsiyesi için bir kuyumcuyla konuştum
Külçe yerine ata lira al dedi.
Satışta 20 lira fark oynuyormuş
Ve haliyle makas aralığı da çok geldi.
Bankada böyle anı yükselişleri takip etmek kolay satmakta ama kendi durumumdan dolayı 30 gramı sattım. 7 795 bin lira gibi.
Dün yarışı 30 gram satılmamış halinin tl değeri 8 bin 88 lira gibi bişey olmuş.

Napsam ya kalan 30 gramı satmasam mı bir daha alamam fiyatlar boyleyken

Oylemi diyosun kahvemsimm

O sirada yanindamiydi nasil yaptin canim
yok canım telefon ettim dedim ki midem bulanıyor reglim gecikti. test yaptın mı dedi o da. ben de yapmadım yapayım ararım dedim. sonra aradım yaptım çift çizgi çıktı filan diye pek sevinmeden şaşırmış şekilde. o da hamilesin o zaman bir doktora git filan dedi. sonraki süreçte de hep konuştuk ama pek detay vermedim hamileliğimle ilgili pek konuşmadım. o da o süreçte çok üzülmüş durduk yere ağlamaları devam etmiş. ama bir sene sonra ona da nasip etti Rabbim.

gunaydın kızlarr nasılsınız carsı ısleri evın duzenlenmesi ınanılmaz yoruldum artk dınlenım dicem ama bebek gelıyor :KK70:
dün özel muayene yaptı dr normal dogum için uygun oldugumu soyledi çok heyecanlıyım dualarınızı beklıyorum
canımmm allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sezeryanmı olcak

yok canım telefon ettim dedim ki midem bulanıyor reglim gecikti. test yaptın mı dedi o da. ben de yapmadım yapayım ararım dedim. sonra aradım yaptım çift çizgi çıktı filan diye pek sevinmeden şaşırmış şekilde. o da hamilesin o zaman bir doktora git filan dedi. sonraki süreçte de hep konuştuk ama pek detay vermedim hamileliğimle ilgili pek konuşmadım. o da o süreçte çok üzülmüş durduk yere ağlamaları devam etmiş. ama bir sene sonra ona da nasip etti Rabbim.
yaa ne güzel çok sevindimmm

Merhaba kızlar,

Altın fiyatları düşer mi dersiniz? Benim bilezik almam gerekiyor. Biriktirdim baya bir miktar ama para iyice eridi. Altının yükselişine yetişemiyorum.

Merhaba kızlar,

Altın fiyatları düşer mi dersiniz? Benim bilezik almam gerekiyor. Biriktirdim baya bir miktar ama para iyice eridi. Altının yükselişine yetişemiyorum.
Ben düşeceğini tahmin ederek beklemedeyim ama dünya gündemi cok yogun s400 ler g20 bizim ülke ici durumlarımız vs.. sıkı takipteyim bakalim

Back
X