- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #37.041
Günaydınlar herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım telefon ettim dedim ki midem bulanıyor reglim gecikti. test yaptın mı dedi o da. ben de yapmadım yapayım ararım dedim. sonra aradım yaptım çift çizgi çıktı filan diye pek sevinmeden şaşırmış şekilde. o da hamilesin o zaman bir doktora git filan dedi. sonraki süreçte de hep konuştuk ama pek detay vermedim hamileliğimle ilgili pek konuşmadım. o da o süreçte çok üzülmüş durduk yere ağlamaları devam etmiş. ama bir sene sonra ona da nasip etti Rabbim.Oylemi diyosun kahvemsimm
O sirada yanindamiydi nasil yaptin canim
canımmm allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sezeryanmı olcakgunaydın kızlarr nasılsınız carsı ısleri evın duzenlenmesi ınanılmaz yoruldum artk dınlenım dicem ama bebek gelıyor
dün özel muayene yaptı dr normal dogum için uygun oldugumu soyledi çok heyecanlıyım dualarınızı beklıyorum
yaa ne güzel çok sevindimmmyok canım telefon ettim dedim ki midem bulanıyor reglim gecikti. test yaptın mı dedi o da. ben de yapmadım yapayım ararım dedim. sonra aradım yaptım çift çizgi çıktı filan diye pek sevinmeden şaşırmış şekilde. o da hamilesin o zaman bir doktora git filan dedi. sonraki süreçte de hep konuştuk ama pek detay vermedim hamileliğimle ilgili pek konuşmadım. o da o süreçte çok üzülmüş durduk yere ağlamaları devam etmiş. ama bir sene sonra ona da nasip etti Rabbim.
aminn ınsAllah canım senin de ınsAllahcanımmm allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sezeryanmı olcak
hayırlısı neyse o olsun canım sağlıkla gelsinde doğum şeklinin bi önemi yokaminn ınsAllah canım senin de ınsAllah
simdilik sezeryan olmasını gerektırecek bi durum yok canım doktorumda normal için musaıt oldugumu soyledi ama acil olurmu onu Allah bilir![]()
göktürk teyzesi inşAllahhayırlısı neyse o olsun canım sağlıkla gelsinde doğum şeklinin bi önemi yok
adı ne olcakkk minik prensinnn :)
ismiyle yaşasın inşallah canımgöktürk teyzesi inşAllah![]()
Ben düşeceğini tahmin ederek beklemedeyim ama dünya gündemi cok yogun s400 ler g20 bizim ülke ici durumlarımız vs.. sıkı takipteyim bakalimMerhaba kızlar,
Altın fiyatları düşer mi dersiniz? Benim bilezik almam gerekiyor. Biriktirdim baya bir miktar ama para iyice eridi. Altının yükselişine yetişemiyorum.
Bir yıl yeter almış olduğum çay ve şekerler...kızlar çaya ve şekere iyi zam geldi![]()
Ben düşeceğini tahmin ederek beklemedeyim ama dünya gündemi cok yogun s400 ler g20 bizim ülke ici durumlarımız vs.. sıkı takipteyim bakalim