9 gibi kalktım
Ekmek pizzası yaptım fırında
Ardına minik kalıplarda kek yaptım

Çamaşır yıkadım, konserve bezelye vardı geçen yıldan onu açtım et ve patatesle pişirdim, yanına da mercimekli bulgur pilavı, salata turşu yoğurt,
Tüm ev süpür sil toz al, banyo wc temizle, duş al, yemek ye, mutfak topla, çay iç bu saat oldu

İndirim gezip bir şeyler almam gerekiyor

ilk duydum köpek oynamış yonca tarlası
Bazen uyuklamak da gerekiyor

O kdr iyi geldiki anlatamam brz gozum acildi et sote tarhana corbasi yaptim belki eriste eklerim camasirlarimi katladim valizimi hazirlamaya basladim brzdan esimi kaldiririm market gezelim

Ben is yerinde de kavgasini veriyorum
Daha yeni yasadigim sehirde genc bir kiz vefat etti camasir suyu tuz ruhunu karistirmis evde bulunmus otopsi de cikmis
Ama tamamen hayatimdan da cikaramiyorum

[/QUOTE]
bendede var ersağın banyo vcsi ama ben halı için kullanıyorum çay lekelerini hemen çıkarıyor
onumu kullansamki

Sıvıyağ yudum kullaniyordum geçen seneki zamlara kadar, indirimden Torku, biryag ve a101de satılan abalı marka aldım geçen sene.
Hepsini de kullandım, hepsi aynı bir fark göremedim açıkçası.
Yudum 5 litre indirimde 39,90di yerel markette ama almam artık, daha hesaplisini tercih ederim.
Yağ stogum var, kışlık hazırlıklara sonraki duruma göre alırım

bendede var ersağın banyo vcsi ama ben halı için kullanıyorum çay lekelerini hemen çıkarıyor
onumu kullansamki
[/QUOTE]

Sekerim alerji riskinden korkuyorsan ersagdan kac
Bana cok dokundu
Ztn hammaddesi alerjik bir bitkiymis
Teyzem sıkı kullaniciydi ama birakti

Sıvı yağı zaten genelde kizartmalarda kullanıyorum ve kek vs.
Bende hangisi indirimdeyse aldım.

Benim de altın hesabım var,
Bu ay almadım yüksek geldi bana bekliyorum,
Bekledikçe yükseldi malesef

Kızlar iyi aksamlar
Benim deterjan stoklarım çok. Kısmetse rahat edeceğim. Kazasız belasız taşınabilirsek...
Sıvıyağ olarak sadece z.yagi ve katı yağ olarak da sadece tereyağı kullanıyorum. Bu daha sağlıklı diye düşünüyorum.

Sabah 7.30 da yola çıktık şu an trabzondayiz. Karadenize bayıldım. Yarın buraları gezeceğiz.

Peki kızartmalar da ne kullanıyorsunuz

Zeytinyağ ipe mi yapiyirsunuz

TEsekkurler kizlar sizlerde birkaç yağ kullanip anlaşılan fark gormemissiniz bende uygun olanı alayim su an 9litre var ama alayim yine de
Ariel kim markette 6 kg 38 sanirim yanlış hatırlamıyorsam varsa alirim yarin...
Aynen canım.
Biryag, orkide, komili, olin hangisi denk gelsiyse alıyorum ben.
Ama zeytinyağim egeden saf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…