- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.201
ilk duydum köpek oynamış yonca tarlası
Bazen uyuklamak da gerekiyor
Çamaşır suyu saprofit yani iyi bakterileri öldürüyor, oysaki onlara ihtiyacımız var, ölmesini istediğimiz patojen yani hastalık yapıcı olanlar.
Sürekli çamaşır suyu kullanan insanların ciltleri zarar görüyor, cilt hastalıkları gelişiyor, dermatit, egzema gibi, solununca akciğerlere de zarar veriyor, oksijen kullanımını azaltıyor, beyne daha az oksijen gidiyor.
Ev hanımlarının titizlikle temizlik yaptıkları gün sinirli olmaları bu yüzden, baş ağrısı bu yüzden...
Göllerdeki suların azalması, balık türlerinin azalması da kimyasal temizleyicilerin olumsuz etkileri,
Erkan samcı dan dinlemiştim
[/QUOTE]Tuvaleti çamaşır suyuyla yikamayinca pis kalıyor gibi hissediyorum ben
Kokusu çok dokunuyor ama takintiliyim maalesef
Ben ERSAĞ 'ın banyo wc temizleyicisini kullanıyorum, temizliği çok güzel, kokusu rahatsız etmiyor, kirlenmeyi geciktiriyor, lavabolar hiç matlasmiyor, sulandırılarak kullanılıyor, çok ekonomik oluyor
Zehirlenme vakaları bize de geliyor malesefBen is yerinde de kavgasini veriyorum
Daha yeni yasadigim sehirde genc bir kiz vefat etti camasir suyu tuz ruhunu karistirmis evde bulunmus otopsi de cikmis
Ama tamamen hayatimdan da cikaramiyorum
Zehirlenme vakaları bize de geliyor malesef
Sıvı yağı zaten genelde kizartmalarda kullanıyorum ve kek vs.Sıvıyağ yudum kullaniyordum geçen seneki zamlara kadar, indirimden Torku, biryag ve a101de satılan abalı marka aldım geçen sene.
Hepsini de kullandım, hepsi aynı bir fark göremedim açıkçası.
Yudum 5 litre indirimde 39,90di yerel markette ama almam artık, daha hesaplisini tercih ederim.
Yağ stogum var, kışlık hazırlıklara sonraki duruma göre alırım
Benim de altın hesabım var,Merhaba. Altın hesabı açacağım.Siz bu konuda bilgi sahibi olduğunuz icin sormak istedim. Şu an gram altın almak için uygun mu? Al, sat yapan var mı aranızda? Şu dönemde mantıklı. Yavaş yavaş geçmiş paylaşımlarınızı da okuyacağım.
Peki kızartmalar da ne kullanıyorsunuzKızlar iyi aksamlar
Benim deterjan stoklarım çok. Kısmetse rahat edeceğim. Kazasız belasız taşınabilirsek...
Sıvıyağ olarak sadece z.yagi ve katı yağ olarak da sadece tereyağı kullanıyorum. Bu daha sağlıklı diye düşünüyorum.
Sabah 7.30 da yola çıktık şu an trabzondayiz. Karadenize bayıldım. Yarın buraları gezeceğiz.
Ben de vazgeçemiyorum 4litre var su anTam da bugün konustuklarimizin üzerine :))
Stok için 6 litre çamaşır suyu aldim
Aynen canım.TEsekkurler kizlar sizlerde birkaç yağ kullanip anlaşılan fark gormemissiniz bende uygun olanı alayim su an 9litre var ama alayim yine de
Ariel kim markette 6 kg 38 sanirim yanlış hatırlamıyorsam varsa alirim yarin...
Teşekkür ediyorumBenim de altın hesabım var,
Bu ay almadım yüksek geldi bana bekliyorum,
Bekledikçe yükseldi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?