- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.241
Canım ben has zeytinyağından yapıyorum ağır olmuyor fark etmiyor misafirler filan ama1 kere üniversitedeyken arkadaşla denemiştik ve yiyemedik ondan sonra hiç denemedim eminim esim yemez fazla takintilidir
Evet sahiller önceki yıllar gibi kalabalık değildi...
Gezmek ciddi para kesinlikle
Plânlı gezdik bugün yine de 300 tl yi bulacak eve gidene kadar
İnşallah canım ya bakalım içini doldurmakta marifet nasıl doldurcam bakalım :)gunaydın kızlar 7de hortladım yıne
toplu tasımaya bınmemek için esımle geldım sabah anneme. evde tek kalmak istemıyorum artık stres oluyorum
sekerim00 gule gule kullan canım bence dondurucunun faturaya etkısınden cok,faydası oluyor, tolere edıyor kendını yani
ay bu neee ölekk bizz o zaman yaaaBu gelini kıskanmayan var mı :))))
Altın gibi düğün! Geline 5 kilogram altın takıldı
Diyarbakırlı Çiçek ve Şanlıurfalı Bucak ailelerinden gençlerin düğününde damat ve geline yaklaşık 5 kilogram altın ve 500 bin lira takıldı. Piyasa değeri bugünün kuru ile hesaplandığının altınların fiyatı ortalama 1 milyon 310 bin TL tutuyor. Bu rakamın üzerine işçilik maliyeti de eklenince...www.sozcu.com.tr
departmanımdaki erkek arkadaşlarıma gösterdim, kız mutlu aşk evliliği bu diyorlaray bu neee ölekk bizz o zaman yaaa
departmanımdaki erkek arkadaşlarıma gösterdim, kız mutlu aşk evliliği bu diyorlar
o kadar altın size takılsa siz de mutlu olurdunuz dedim, sustular.
:))
anneler yardım eder canımİnşallah canım ya bakalım içini doldurmakta marifet nasıl doldurcam bakalım :)
annemi bekliyorum zaten dört gözleeanneler yardım eder canım
teşekkürler tatlişimmmGüle güle kullan cnm dondurucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?