- Konu Sahibi karamelli_turta
- #37.281
Sagol canım kendi aracimizla geziyoruz.İyi eğlencelwr hangi turla gidiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canım kendi aracimizla geziyoruz.İyi eğlencelwr hangi turla gidiyorsunuz
Samsunda amisos tepesi diye bir restaurant var cnm. Yaklaşık 8 önce gitmiştim.Kızlar selâmlarr
Bugün giresunda yaylaya çıktık mavi göle gittik kalesine çıktık. Karadeniz alabildiğine yeşil ve doğasıyla göz dolduran muhteşem bir bölgemiz.
Yarın da samsunu gezeceğiz kısmetse.
kısır yada makarna salatası güzel olur bence canımKizlar bana fikir lütfen hamur kızartması yaprak sarmasinin yanına 1 çeşit daha ne yapilabilir
evet ben kontrol için gittigimde bi ıkı kere gördüm ucretsız verıyorlar adını not alıyor bı ay sonra tekrar alabılıyosun sanırım yani tekrar tekrar almayı onlemek içinHanjmlar birsey soracagim. Simdi ben adet gorememsigim icin doum kontrol kullaniyordum. Her ay her ay eczanaeden almakta yani külfet grliyor. Saglik ocaklari ucretsiz veriyor diye biliyorum. Hala var mi boyle birsey
Merhaba sizin rahatsızlığınız reaktif hipoglisemi olabilirmi?anlattıklarınızdan öyle gibi hissetmiştim ama kalp dediğiniz için yorum yapmamıştım.ani düşüşlerde bayılmalar,titremeler ve nabızda oynamalar olur.açlık ve tokluk şekerinize ve 3 aylık şekerr bakıldığında ortaya çıkar,tabi daha önce tanınız varmı bilmiyorumda.yoğun stres dönemlerindr,uykusuz kalındığında ve dengesiz,karbonhidrat ağırlıklı beslenildiğinde daha çok olur.Kizlar 3 gundur cok kotuydum
Dun seker cihazini hep acik hazir tuttum 3 defa 60 ile yakaladim
Yemek yedim yarim saat sonra dustu 1 tane hurma yedim duzeldi yine 60 li rakamlar 3. De 60 in altina dusunce acile kostuk. Hurma yiyip gitmistim ilk olcum duzgun cikti ve bir daha dusmedi. Sabah dahiliyeye gittim kan verdim persembe cikicak. Hala o tuhaf his var ama daha iyiyim sabah ac gittim ama bir problem yasamadim
Artik cok moralim bozuluyor.
Merhaba sizin rahatsızlığınız reaktif hipoglisemi olabilirmi?anlattıklarınızdan öyle gibi hissetmiştim ama kalp dediğiniz için yorum yapmamıştım.ani düşüşlerde bayılmalar,titremeler ve nabızda oynamalar olur.açlık ve tokluk şekerinize ve 3 aylık şekerr bakıldığında ortaya çıkar,tabi daha önce tanınız varmı bilmiyorumda.yoğun stres dönemlerindr,uykusuz kalındığında ve dengesiz,karbonhidrat ağırlıklı beslenildiğinde daha çok olur.
yok hele bende şimdiden almaya başladımGel sekerim yiyelim aksama...
Zaten kilo verme.umudu yok bizdee![]()
Evet her ay 1 kutu alabiliyorsun. Ama bazen malzeme az geldiği için verilemediği de oluyor. O ay ücretli alırsın.Hanjmlar birsey soracagim. Simdi ben adet gorememsigim icin doum kontrol kullaniyordum. Her ay her ay eczanaeden almakta yani külfet grliyor. Saglik ocaklari ucretsiz veriyor diye biliyorum. Hala var mi boyle birsey
pandora hamilelik nasıl gidiyor bebiş nasıl iyimi ismine karar verdinizmiEvet her ay 1 kutu alabiliyorsun. Ama bazen malzeme az geldiği için verilemediği de oluyor. O ay ücretli alırsın.
Slm cnm nasılsın ismi belli mi miniğinin?Evet her ay 1 kutu alabiliyorsun. Ama bazen malzeme az geldiği için verilemediği de oluyor. O ay ücretli alırsın.
oooo harikasın canımMerhaba kızlar
Haftasonu 3 oda camı sildim perdeleri yıkadım
Geriye kalanları da bu hafta hallederim
İnşallah
Beni gaza getiren @kahvemsi mutluluk a teşekkür ederim