• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Bir görünüp bir kayboluyorum.
Ama birikimi ve tasarrufu elden bırakmıyorum tabiki.
16.000 TL'lik kart borcumuzu 8500 TLye düşürdük
Haziran ayında bir adet çeyrek aldım
Geçen ay güne girdim. Aylık 200 TL, toplam 9 kişiyiz. Bu ay ben alacağım :KK76:
Para gelsin hemen bir tane tam altın alınıp köşeye atılacak

Kurban kumbarası yapıyorduk. Dün açıp baktım 1 adet kurban parasını çıkarmışız. Yıl boyu bu şekilde elimize geçeni atıyoruz. Bu sayede hiç zorlanmıyoruz.
Şuan biraz zor gibi görünüyor ama eğer kurbana kadar biraz daha para biriktirebilirsek, bu sene bir tanede ev için bir küçükbaş kestirelim diyoruz. "Bütün yıl kasaba uğramayız. Hem ne yediğimizi bilmiş oluruz." dedik annemle. Ama bakalım nasip kısmet

Stoklarıda devam ettiriyorum tabiki.
Migrostan 3 adet 5 lt'lik sıvı yağ alıp kenara attım. Yine migrosa gidip beyazlar için ariel alacağım. Şuan en uygun fiyatlısı orada.

Epeyidir girmeyince çok uzun yazmışım kızlar
Kızlar selâmlarr
Bugün giresunda yaylaya çıktık mavi göle gittik kalesine çıktık. Karadeniz alabildiğine yeşil ve doğasıyla göz dolduran muhteşem bir bölgemiz.
Yarın da samsunu gezeceğiz kısmetse.
Samsunda amisos tepesi diye bir restaurant var cnm. Yaklaşık 8 önce gitmiştim.
Ama çok güzel bir manzarası ve yürüyüş yolu var.
İster teleferikle ister özel aracınla çıkıyorsun.
Yürüyüş yolu üzerinde kral mezarları, mezar girişleri vs. vardı.
Zaten samsunda nerede yemek yenilir desen herkes orayı söylüyor.
Sen rotanı çizmişsindir zaten. Ama araştırıp seçeneklerine ekleyebilirsin.

Hanjmlar birsey soracagim. Simdi ben adet gorememsigim icin doum kontrol kullaniyordum. Her ay her ay eczanaeden almakta yani külfet grliyor. Saglik ocaklari ucretsiz veriyor diye biliyorum. Hala var mi boyle birsey

selam kızlar
iyiniyetli iyiniyetli iyi tatiller canım, karadeniz turu ben de çok istiyorum ama nasip olmadı henüz

T tatlu kısır ve domates salatalık ile güzel olur. peşine de çikolatalı kek.
konum at ben de geliyorum :))

benim yeni diyet programına eşim el attı, her akşam da yürüyüşe gidiyoruz
şirkette de arkadaşlar sağolsunlar. canım acayip şeyler istiyor ama her yerden engel var.
bir dahaki doktor kontrolüne kadar değerlerim normale döner umarım

Hanjmlar birsey soracagim. Simdi ben adet gorememsigim icin doum kontrol kullaniyordum. Her ay her ay eczanaeden almakta yani külfet grliyor. Saglik ocaklari ucretsiz veriyor diye biliyorum. Hala var mi boyle birsey
evet ben kontrol için gittigimde bi ıkı kere gördüm ucretsız verıyorlar adını not alıyor bı ay sonra tekrar alabılıyosun sanırım yani tekrar tekrar almayı onlemek için

Kizlar 3 gundur cok kotuydum
Dun seker cihazini hep acik hazir tuttum 3 defa 60 ile yakaladim
Yemek yedim yarim saat sonra dustu 1 tane hurma yedim duzeldi yine 60 li rakamlar 3. De 60 in altina dusunce acile kostuk. Hurma yiyip gitmistim ilk olcum duzgun cikti ve bir daha dusmedi. Sabah dahiliyeye gittim kan verdim persembe cikicak. Hala o tuhaf his var ama daha iyiyim sabah ac gittim ama bir problem yasamadim
Artik cok moralim bozuluyor.
Merhaba sizin rahatsızlığınız reaktif hipoglisemi olabilirmi?anlattıklarınızdan öyle gibi hissetmiştim ama kalp dediğiniz için yorum yapmamıştım.ani düşüşlerde bayılmalar,titremeler ve nabızda oynamalar olur.açlık ve tokluk şekerinize ve 3 aylık şekerr bakıldığında ortaya çıkar,tabi daha önce tanınız varmı bilmiyorumda.yoğun stres dönemlerindr,uykusuz kalındığında ve dengesiz,karbonhidrat ağırlıklı beslenildiğinde daha çok olur.

Merhaba sizin rahatsızlığınız reaktif hipoglisemi olabilirmi?anlattıklarınızdan öyle gibi hissetmiştim ama kalp dediğiniz için yorum yapmamıştım.ani düşüşlerde bayılmalar,titremeler ve nabızda oynamalar olur.açlık ve tokluk şekerinize ve 3 aylık şekerr bakıldığında ortaya çıkar,tabi daha önce tanınız varmı bilmiyorumda.yoğun stres dönemlerindr,uykusuz kalındığında ve dengesiz,karbonhidrat ağırlıklı beslenildiğinde daha çok olur.

Evet su anda onu arastiriyorum persembe gunu sonuc cikicak. Su an en mantikli ihtimal bu gibi duruyor. Benim tek belirtim kalp oldugu icin anlamiyordum ama oldum olasi acliga gelemem. Ailede seker var. Ihtimaller yuksek yani. Neler yapabilirim tam teshis nasil konulur bilmiyorum
Ben son donemde cok pis beslendim, kola cikolata biskuvi icimi mahvetti. Aslinda cok cok duzgun beslenirim ama 6 ayda mahvoldum.

Merhaba kızlar
Haftasonu 3 oda camı sildim perdeleri yıkadım
Geriye kalanları da bu hafta hallederim
İnşallah
Beni gaza getiren @kahvemsi mutluluk a teşekkür ederim

Evet her ay 1 kutu alabiliyorsun. Ama bazen malzeme az geldiği için verilemediği de oluyor. O ay ücretli alırsın.

Merhaba kızlar
Haftasonu 3 oda camı sildim perdeleri yıkadım
Geriye kalanları da bu hafta hallederim
İnşallah
Beni gaza getiren @kahvemsi mutluluk a teşekkür ederim
oooo harikasın canım
ben de elektriğe zam yapacaklarını önceden açıklayan epdk'ya teşekkürü bir borç bilirim :))))
en son makina bittiğinde pazar gece saat 23,50 idi :)
yalnız o kadar temizliğin içinde bir tane yastığı yıkmayı unutmuşum, o da zamlı tarifeden olacak artık :))

Back
X