- 3 Mayıs 2018
- 477
- 1.657
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.461
Amin...Hangi kapıyı 2 defa çalsak ‘yine mi'derler...hangi sözü 2 defa söylesek ‘kaç defa duyduk derler’...ama ömrümüz boyu hata yapar elimizi açar ‘Allah’ım deriz ‘ yinemi sen ’ demez...sen bizi kulların merhametine bırakma Allah’ım...dualarınızın kabul olması dileklerimle Hayırlı Cumalar
Kolay gelsin canımofffff çok bunaldım,
selem kızlar
okuyorum ama yazacak durumum yok maalesef
işyeri kaos ortamı, her gün birini işten çıkartıyoruz daha da liste uzayacak
patron çıldırdı resmen, sıkı yönetimdeyiz
Allah sonumuzu hayır etsin diyorum
Wuhhuuu hayirli olsun hemen ekliyorum cnmkaramelli_turta tavsiyelerinize uydum 500liramla 2gram aldım turtişim 254ten 508lira verdim temmuz ayı birikimi
ayy hesaplamalarıma göre benzinle marketi cıkınca 500liram kalıyo gerıye ayın 1ine kadarWuhhuuu hayirli olsun hemen ekliyorum cnm
Iyi etmişsin cnmayy hesaplamalarıma göre benzinle marketi cıkınca 500liram kalıyo gerıye ayın 1ine kadarbu halimle gram aldm bıde. ya kardesımın tl hesabında para var ıstedgm zman alıp koyarım ınsAllah kk da var o yuzden alim gıtsın dedım
Ne kadar doğru ve anlamlı”Harcadıktan sonra kalanı biriktirmeyin, birikimi kenara ayırdıktan sonra kalanı harcayın.” (Warren Buffett)
Bereketli olsun canım ekliyorum.Birikim yapan kizlar bereketli olsun
Bende eşimden de tırtıkladım kendimden de kıstım resmen 3 gr aldim..ayın 15 i maas sabit ödemelere gider..
karamelli_turta 3gr yazar misn
Çok maliyetli olmayacak şeyleri kendimiz yapalim diyoruz cnm sağol çok şükür, rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada hayirli zamanda inş.karamelli_turta evi bakıyorum baktim derken bak cok şükür 2. Taksitte ödendi.. harikasın
Hadi bakalım bir taraftan da birikimlerin bereketli olsun... ev işlerinde kolaylık dilerim
Banlanmis ama ne oldu bilmemAa sekerim00 a ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?