• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi kapıyı 2 defa çalsak ‘yine mi'derler...hangi sözü 2 defa söylesek ‘kaç defa duyduk derler’...ama ömrümüz boyu hata yapar elimizi açar ‘Allah’ım deriz ‘ yinemi sen ’ demez...sen bizi kulların merhametine bırakma Allah’ım...dualarınızın kabul olması dileklerimle Hayırlı Cumalar

Hangi kapıyı 2 defa çalsak ‘yine mi'derler...hangi sözü 2 defa söylesek ‘kaç defa duyduk derler’...ama ömrümüz boyu hata yapar elimizi açar ‘Allah’ım deriz ‘ yinemi sen ’ demez...sen bizi kulların merhametine bırakma Allah’ım...dualarınızın kabul olması dileklerimle Hayırlı Cumalar
Amin...
Hayırlı cumalar olsun

Hanimlar. Cevren8zde happy center diye market varsa bir ugrayin. Cay stogu yapacak olan varsa ben simdi 23.95 tl ye aldim cayi. Indirimdeydi. Gerci her subesinde olur mu bilmiyorum ama bizim buradaki subesinde indirimde buldum. Onu da tesadufi buldum aslinda. Diaari cikmistim. Bari birkac market gezeyim 1 lira fark da olsa 1 tl yani sonucta diyerek gezdim valla. Ama son zamlardan sonra 23.95 tl yi gorunce kacirmadan aldim valla.

Wuhhuuu hayirli olsun hemen ekliyorum cnm
ayy hesaplamalarıma göre benzinle marketi cıkınca 500liram kalıyo gerıye ayın 1ine kadar :KK70: bu halimle gram aldm bıde. ya kardesımın tl hesabında para var ıstedgm zman alıp koyarım ınsAllah kk da var o yuzden alim gıtsın dedım

ayy hesaplamalarıma göre benzinle marketi cıkınca 500liram kalıyo gerıye ayın 1ine kadar :KK70: bu halimle gram aldm bıde. ya kardesımın tl hesabında para var ıstedgm zman alıp koyarım ınsAllah kk da var o yuzden alim gıtsın dedım
Iyi etmişsin cnm
Başta ayirmazsak sonra hiç ayiramiyoruz

Oglen eve döndük, apar topar yeni evimize gittik ufaktan başlıyoruz bir taraftan. Eşim kornişleri taktı, birkaç eski perde vardi onları taktık boş durmasin.

Maaşlar alindi, hesap kitap yaptim.
Ev kredisinin 2.sini ödedim bugün.
Kaldi 118 :KK45:
Iptal ettiğimiz tatilin geri iadesi geldi sonunda.
Herşeyi ayirdiktan sonra 1.500 tl birikime ayirabilegim gibi görünüyor, inşallah Çok âmin.

Birikim yapan kizlar bereketli olsun

Bende eşimden de tırtıkladım kendimden de kıstım resmen 3 gr aldim..ayın 15 i maas sabit ödemelere gider..

karamelli_turta karamelli_turta 3gr yazar misn
Bereketli olsun canım ekliyorum.
karamelli_turta karamelli_turta evi bakıyorum baktim derken bak cok şükür 2. Taksitte ödendi.. harikasın
Hadi bakalım bir taraftan da birikimlerin bereketli olsun... ev işlerinde kolaylık dilerim
Çok maliyetli olmayacak şeyleri kendimiz yapalim diyoruz cnm sağol çok şükür, rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada hayirli zamanda inş.
Birikimi elden birakmak istemiyorum, biriktikçe ara ödeme yapma hedefimiz var çünkü biz özel sektördeyiz ve K kahvemsi mutluluk dedikçe daha da tedirgin oluyorum. Bu yüzden ödemeyi düşürmek ilk hedefimiz inş.

Back
X