- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.601
Oh oh senin stok da sağlam :)merhabalar.migros indiriminden sayenizde haberdar oldum.yarın uğramam gerek benim de.bu arada stokların maşallahı var.benim de yedekte 6 kg bingo, 6 ya da 7 kg lik alo,6 kg.oto, 3 er lt perwoll siyah ,pembe ve renkliler için, 3 tane 32 li tuvalet kağıdı, 6 tane yumuşatıcı, 4 tane duru duş jeli,5 tane 4 lu havlu kağıt var.yarın 1 tane daha 6 kg lik omo ya da ariel, bir de perwoll siyah almak istiyorum.sivi ayvicek yagı ihtiyacım var.onu acil almalıyım.eşim kıtlık mi var bitmeden neden alıyorsun diye söylenip duruyor
Teşekkür ederim rabbim bize de nasip etti çok şükür.geçmiş sayfalara göz attım.karamelli_turta ev almışsınız. çok sevindim.hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde oturun.darısı tüm ev isteyenlere olsun inşallah.
Dinlenmissindir canım biraz :)Günaydın kızlar
Dünün yorgunluğu bu saate kadar uyumusum.
Diş macunları seçili markalar CarrefourSA da yüzde elli indirimli
Ben kumbaraya atarim, arkami donunce esim alirHahha
Senin ismin de istemsiz eksitti
Birikimleri aşer En çok
Elektrikler soylenenden erken gitti, yine uyudum.Dinlenmissindir canım biraz :)
Turtisim afiyetle yiyin, kalkayim da bir karpuz keseyim ben de :)Pazar ve market alışverişimizi yaptık.
Liste ile gittim, sadece haftalik ihtiyaclarimizi aldık.
Kiraz 8 tl,
Karpuz tane 10 tl 3 tane,
Kavun tane 5 tl 3 tane aldik.
Domatesi kilosu 2 tl idi.
Birde teyze vardi belliki hiç siftah yapamamış ihlamur aldım bir paket, vardi aslinda ama olsun.
Marketten de;
Dondurma,
Kagit havlu,
Peçete,
Buzdolabı poşeti,
Toz şeker,
Kürü fasulye,
Mercimek,
Icecekler,
Türk kahvesi,
Becel
Toplamda 170 tl falan harcamışız.
Kumbarani eşinden gizle yada kilitli falan olsun :)Ben kumbaraya atarim, arkami donunce esim alir
Yaparsin canım dinlen bugün elektrik de yok sizde.Elektrikler soylenenden erken gitti, yine uyudum.
Tüm gün kahvaltı yapmak dışında yaptığım birşey yok.
Ufaktan toparlamam gerek, evde işler var
Çok şükürK kahvemsi mutluluk cnm sanırım yavaş yavaş alışmaya başladım aylık borcumuza.
Ilk günleri biliyorsun inanılmaz rahatsızdim o kadar borçta olduğumu düşündükçe.
Rutinime dönmeye başladığımı hissediyorum ve huzur bulmaya başladım sanırım, çok şükür.
Evet evet hemen çözdünn :)Çok şükür
Hem borcu ödeyip hem birikim yapabilmek seni rahatlattı:) )))
Rabbim ödeme kolaylığı versin, sağlıkla keyfini sürmeyi nasip etsin
Ekle canım sana zahmet.Bizim tekir boncugumuz da erkek :)) evin tek dişisi benim
Ekleyeyim mi listeye?
Yatak odasındaki dolabın üstü boş. Oraya inci gibi sıralıyorum hepsini.
Koridora da bir vestiyer yaptırmıştık. Onun üst dolaplarını hep stokları şaklamak için kullanıyorum
Benimde yatak odasındaki dolabın üstü boş aslında orayı kullanabilirim hiç aklıma gelmemişti o kısım yüklük gibi yan tarafa sıralamıştım yorganları.çok mantıklıymış bunu bende kullanayım
Benide yazarmısın 1gram ve 2000tlIsimlerinizi okudukca aseriyorum arkadaslar hamileyim lutfenkaramelli turta, mercimek koftesi, kahve, tatli
Hayırlı uğurlu olsun yeni planlar kahvemsim.Selam kızlar
Yemek yapıp biraz ortalığı topladim.
Esimle dışarı çıktık.
Rejim oncesi kebapciya goturdu beni, başarılı olursam her hafta istediğim bir yere goturecekmis :) Yemek sonrası biraz gezdik, avmye uğradık.
Migrostan rinso 50 yıkama aldım bir tane, Carrefour çok kalabalıktı diş macunları başka zamana kaldi.
Dondurma yiyip döndük.
Yarın yeni bir hayat başlıyor bakalım nasıl olacak.
Eşim, doktorum ve iş arkadaşlarım seferber oldu ben kilo vereyim diye.
Teşekkür ederim çok heyecanlandımEkledim
Bereketli olsun
Heyecan iyidirTeşekkür ederim çok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?