- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.561
Papia parfumliye gectigimden beri hep onun indirimlerini takipettim ben.yaa canımm cömert arkadasım
saka maka wc kagıdına ındırım yk epeydır yaa solo parfümlü kullanıyoruz bız en son 28den almıstm bu son paketler daha da ındırım olmadı
32 alıyorum ben senınkıne göre 36lira alıyor çok gelıyor yine banaPapia parfumliye gectigimden beri hep onun indirimlerini takipettim ben.
8li 9 tl idi sanirim en son aldıklarım.
ben de aynen ama her an olur dıye wc kagıdını beklettım nıyeyseSifirlayana kadar beklemeyi sevmiyorum ben.
Yedeği kalmayanlari acil alisceris listesine ekliyorum.
Net hatırlamıyorum cnm ya 8 miydi yoksa ama uygundu.32 alıyorum ben senınkıne göre 36lira alıyor çok gelıyor yine bana
8 TL olması lazım, ben de epey almıştım o zaman.Net hatırlamıyorum cnm ya 8 miydi yoksa ama uygundu.
Evet Kahvemsim doğru hatırlıyorsun hatta 7.95 idi :))Stok yapmak hayat kurtarır kızlar :)
8 TL olması lazım, ben de epey almıştım o zaman.
Papia zaten normalde de diğer markalara göre çok pahalı.
Uygun gelmişti o zaman
Turtisim ya alemsinEvet Kahvemsim doğru hatırlıyorsun hatta 7.95 idi :))
Selpak deluxe almışım bir tane migros indirimden açıp kullanmaya kıyamıyorum onu
En luxu o fiyatta şimdilik beklesin :))
E Esila09 migrostan komisyon iste, hepimizi teşvik ediyorsun :))
Sanal marketten fiyatlara baktım, işyerine teslimatta 75, eveteslimat 250 TL alışveriş yapmak gerek. Evin iki üç sokak aşağısında AVM de niye bu kadar uçuk çıktı anlamadım orası ayrı :))
Neyse geçen hafta Ariel stokladim, Trendyol süpermarket indirimlerinden aldım. Fiyatlar çok daha uydundu.
40 yıkama arıel sıvı 24 TL idi.
Yarın çıkarsam bir tane rinso alabilirim onun fiyatı uygundu. Cook ürünleri de guzel,kış hazirliginda poşet çok kullanılıyor
Sen cevap yazmayınca eve gitti, sayım yapıyor diye düşündüm ben zaten2 tn de abc var
Kizlar ya kalkip eve gidicem simdi kafama takildi
Biz stokları piyasaya sürsek ülke kalkınacak gibi hissettim şu an
Sen cevap yazmayınca eve gitti, sayım yapıyor diye düşündüm ben zaten
Allah hayırlı yolculuklar versin cnmKızlar gunaydinnn
Kayinvalidemlerdeyiz yarın anneme izmire doğru yola çıkıyoruz.
Bizimde güzel yanları var tabiki ama hiçbir memuriyetin bence saygınlığı kalmadıIşinizin artı eksi yönlerini bilmiyorum ama öğretmenlik o bizim öğrencilik dönemindeki saygınlık değer vb. yok
Bize öğretmenimizin 1 kere halley alması (bunu da çarpım tablosunu tam ezberleme şartıyla tabiki) unutulmaz degerli bir durumken simdiki yasananlar cok farkli...
O yuzden inanıyorum sizinde mesleginizin guzel yani vardır..
Tebrikler bir gıda masrafı kalmış nereye sığıyor bunlar benim evim küçük o kadar malzemeyi sığdıramazdımGünaydın kızlar
Stoklardan bahsetmişsiniz. Allah bereket versin inşallah hepsine.
Sizinkileri okuyunca gaza geldim bende yazayım.
Yalnız stok konusunda başı ben çekiyorum sanırım
- 7 tane 5 lt ayçiçek yağı
- 5 lt zeytinyağı
- 15 kilo salça
- 6 tane 32li tuvalet kağıdı
- 5 tane 12li kağıt havlu
- 4 tane yumuşatıcı
- 3 tane yer silme
- 9 tane 67 yıkama sıvı deterjan (renkliler için)
- 3 tane 6 kg ariel toz deterjan (beyazlar için)
- 12 kg çamaşır suyu
- 10 lt sıvı sabun
- 10 kg bulaşık deterjanı (elde yıkama)
- 6 ay yetecek karar fairy tablet ( bunu acil stoklamam lazım)
- 3 tane cif
- 3 tane cif jel
- 5 tane cif mutfak
- 10 tane banyo-tuvalet temizleyici ( profesyonel bir marka)
- 20 tane kotex
- 10 tane şampuan
- 5 lt kadar duş jeli
- 5 tane saç kremi
- 5 tane diş macunu
- 1 sene yetecek kadar çöp poşeti, buzdolabı poşeti, streç film, yağlı kağıt, alüminyum folyo, lavabo açıcı
Resmen bir servet yatıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?