• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim bir arkadaşımda edepsiz. töbe yarabbim, kendisi çalışıyor, ben işsiz kaldım. benim birikimim var diye beni arayıp diyor ki floda ayakkabı gördüm bana al ben sana parasını veririm. borcuna da sadık değildir. dedim bende para mı var. işsiz kalmışım zaten dedim. sonrasında beni aradı birkaç kere, açmadım.
Reelde ailem dışında kimseyle maddi konularda pek konuşmam, detayları zaten buradaki kızlar biliyor sadece ailem bile bilmez :) milletin gözü kalabilir.

Arkadas da düşüncesiz birikimi harca istiyor, çalışmıyorum dedigin halde ısrar ediyor.

benim bir arkadaşımda edepsiz. töbe yarabbim, kendisi çalışıyor, ben işsiz kaldım. benim birikimim var diye beni arayıp diyor ki floda ayakkabı gördüm bana al ben sana parasını veririm. borcuna da sadık değildir. dedim bende para mı var. işsiz kalmışım zaten dedim. sonrasında beni aradı birkaç kere,
Bir arkadasım vardı ayın 15ine kadar 300tl gönderirmisin tekrar gönderirim demişti çok sıkıştım kuzkardedim öğrenci demişti 2 yıl çnce bende nişanlıyım gene yolladom sonra yollamadı çok borcu varmış sen bana sordun mu müsait misin diye o kadar zorlanmıştımki bir dahada tövbe çok nadirdir borç verdiğim

Reelde ailem dışında kimseyle maddi konularda pek konuşmam, detayları zaten buradaki kızlar biliyor sadece ailem bile bilmez :) milletin gözü kalabilir.

Arkadas da düşüncesiz birikimi harca istiyor, çalışmıyorum dedigin halde ısrar ediyor.
normalde bende pek konuşmam.. hele hele birikimi.. ama işte en yakın iki arkadaşımdan biri bu birde... iki arkadaşım bilir birikim yaptığımı ve annem bilir. başka bilen yoktur. ki zaten kendisi para harcamaya bayılan biri. bu olayından sonra yavaş yavaş iletişimimi kesiyorum. yolda görsem merhaba merhaba

normalde bende pek konuşmam.. hele hele birikimi.. ama işte en yakın iki arkadaşımdan biri bu birde... iki arkadaşım bilir birikim yaptığımı ve annem bilir. başka bilen yoktur. ki zaten kendisi para harcamaya bayılan biri. bu olayından sonra yavaş yavaş iletişimimi kesiyorum. yolda görsem merhaba merhaba
Ben etrafimdaki hickimseye anlatmadim yaptığım birikimi. Güvenmiyorum insanoğlu işte.
Eşim bile bilmiyordu ki miktarini :KK70:eve niyetlenince şok oldu
Annem biliyordu çünkü çoğu zaman ona emanet ediyordum m

Ben etrafimdaki hickimseye anlatmadim yaptığım birikimi. Güvenmiyorum insanoğlu işte.
o bilen diğer arkadaşıma dedim, bazen gün boyu dışarıda oluruz, birkaç gün evde olmayız filan. yanıma aldığımı bilir. diyorum kanka bana birşey olursa bak, yanımda, burada. birşey olursa bana kullan ya da anneme götür derim. öyle bir insandır o da. onun bilmesi de ondan. :D aynen, çoğu kişiye güven olmuyor. hele hele akraba.. akraba değiller akbabalar mübarek..

o bilen diğer arkadaşıma dedim, bazen gün boyu dışarıda oluruz, birkaç gün evde olmayız filan. yanıma aldığımı bilir. diyorum kanka bana birşey olursa bak, yanımda, burada. birşey olursa bana kullan ya da anneme götür derim. öyle bir insandır o da. onun bilmesi de ondan. :KK70: aynen, çoğu kişiye güven olmuyor. hele hele akraba.. akraba değiller akbabalar mübarek..
Bence yerini falan söylemen ne kadar doğru bilmiyorum aranızdaki samimiyete bağlı.

Y
Canim birikimlerinle ev mi aldin inanamiyorum cok sevindim ben de alicam istemekle olmuyor azmetmek gerek degil mi nasil uaptin anlatir misin ne kadar pesinat verdiniz? 280 bine almissin sanirim nereden aldiniz 2+1 mi?

Y
Canim birikimlerinle ev mi aldin inanamiyorum cok sevindim ben de alicam istemekle olmuyor azmetmek gerek degil mi nasil uaptin anlatir misin ne kadar pesinat verdiniz? 280 bine almissin sanirim nereden aldiniz 2+1 mi?
Aracimizi satmıştık onun karşılığı duruyordu sonra üzerine ilave ettik, o faizde devam etti.
3 yil önce her ay altin almaya başladım bunlar aylik birikimlerim oldu. 140 bin peşinat verdik, 147 konut kredisi çektik. 2 ay oldu.
Çok ani bir şekilde karar verdik 1 ay sonra evimizi bulduk ve aldık çok şükür :)
Rabbim sana da nasip etsin.
Evimiz 3+1 ,henüz taşınmaya niyetimiz yok borcu azaltalim istiyorum ben belki ara ödeme vs.
Hem çocukların okullari var ayirmak istemiyorum, onları alip gitsek bile ya annem ya kv bizimle gelmeli kimse gelmek istemez. Ben taşınmayı 2 yil sonra diyorum eşime kalsa hemen :))

Sağlık soz konusu olmadıkça kimseye borç vermem kimseden de tek kuruş almam
Diyelim ki aldım o günkü altın fiyatına göre hesap yapar öyle geri öderim.
Ben de birikim yaptigimi annem ve sizin disinizdaki kimseye söylemiyorum.
Eşime sağlık harcamalarında birikimden kullandım diyip rakamı azaltiyorum, guvenmesin kenardakine

Bugüne ozel fırsatlardan orta sınıf herşey dahil bir otel buldum sarımsaklı da. Yol masrafı ile 2500 TL altında kalıyor ve 9 taksit.
Beyefendi 8 saat otobüs yolculuğu yapamazmis:KK62:
Bakmıyorum tatil falan her haftasonu annemi alıp agvaya gideceğim, zaten annemin oradan servis var, 40 dakikaya giderim.

Sağlık soz konusu olmadıkça kimseye borç vermem kimseden de tek kuruş almam
Diyelim ki aldım o günkü altın fiyatına göre hesap yapar öyle geri öderim.
Ben de birikim yaptigimi annem ve sizin disinizdaki kimseye söylemiyorum.
Eşime sağlık harcamalarında birikimden kullandım diyip rakamı azaltiyorum, guvenmesin kenardakine
Ben bu konularda hemfikirim seninle, imzami atarim ;)

Bugüne ozel fırsatlardan orta sınıf herşey dahil bir otel buldum sarımsaklı da. Yol masrafı ile 2500 TL altında kalıyor ve 9 taksit.
Beyefendi 8 saat otobüs yolculuğu yapamazmis:KK62:
Bakmıyorum tatil falan her haftasonu annemi alıp agvaya gideceğim, zaten annemin oradan servis var, 40 dakikaya giderim.
Çok uygunmuş enişte bey bence bu firsati degerlendirsin.

Çok uygunmuş enişte bey bence bu firsati degerlendirsin.
Sinir oldum kendisine trip atiyorum şu an, baktığı oteller 6bin civarı hep. Çok zenginiz de ben mi bilmiyorum acaba dedim.
En sonunda aparta gideceğiz, tüm yeme içmeyi ona yaptıracağım, haketti çünkü

Tilkiler hep başımda.
Netteki hesaplayicilardan hesapladim eylul ayinda 10bin ara odeme ile kalan vade sayısı 96ya düşüyor.
10 bin ile 20 ay düşüyor.
Miktar ayni kalacak.
38 bin kâr görünüyor bu durumda.
Ara odemelerde vadeyi kısaltmak daha mantıklı, faizden daha çok kar oluyor

Back
X