• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabayı sattiginizdakeske ortak hesap falan olaydi.
Iyice sıkıştır öğren o parayı, cüzdan vardir mutlaka.
Maddi anlamda güvenme bence.
Birlikteedinilen mal ortak oluyor.
Ev, araba,arsa vs.
Eskiden böyle degildi araba satıldı vadeli ve altına koyalım dedik sonra piyasa yükselince satmış ve gecen gün kredi kartına yatırdım biraz diyo 1yıldır para artcagına azalmış kavga ettik olmadı güzelce dedim olmadı bilmiyorum ya aşamıyoruz bu konuyu

Gene dayanamadım çıkıp market dolandım nasıl bir serinlik vardı ütüden sonra iyi geldi😂32li family wc kagıdı 28tlydi ondan aldım kagıt havlumuzda bitmiş son paket solonun 8lisi 8.95 olcakmış bu hafta a101de ona bakarım bizim 6 ayda bir bitiyor bunlarıda artık mutfak masrafına ekliycem eylül-ekim gibi 750tl eğitim masrafı var ama gelecek yıl parası çıkar diye düşünüyorum.
Bende çarşıya gitmişken migrosa uğradık.
Cillit beng yağ çözücü sprey 20tl den 10a indirimdeydi ,1 tane aldım stokluk.
Çöp poseti cook da indirimdeydi yuzde 30.
3 adet orta boy aldım o da stok.

Eskiden böyle degildi araba satıldı vadeli ve altına koyalım dedik sonra piyasa yükselince satmış ve gecen gün kredi kartına yatırdım biraz diyo 1yıldır para artcagına azalmış kavga ettik olmadı güzelce dedim olmadı bilmiyorum ya aşamıyoruz bu konuyu
Bu konuyu asmadan ev kredisine bulaşma derim cnm. Kendi maaşını eve veriyordur ama dimi.

Ev, araba,arsa vs.
Zaten güvenemiyorum bu konuda insan borcunu varlığını söylerki para bereketlensin kayınvalidemede dedim bize malvarlığı kalmadı maaşı benden az nasıl birikim yapıcaz gene istemiş gecen gün bu sefer gerekli bişey için kadınada kızmıyorum 3 kuruş parasını çok sanan eşime kızıyorum artık gizliden biriktiriyorum bende nasılsa dagıtacak parası var

Bu konuyu asmadan ev kredisine bulaşma derim cnm. Kendi maaşını eve veriyordur ama dimi.
Ramazanda konuştuk kac kere artık kavga boyutuna geldi annesine dedim açık açık ben garip bişeyde demiyorum ama sıkıntıya gelemiyor evim olsun diye o kadar çok istiyorumki iyide para giriyor evimize sonuç yok doğru diyosunda ne zamana kadar kirada oturcaz

Zaten güvenemiyorum bu konuda insan borcunu varlığını söylerki para bereketlensin kayınvalidemede dedim bize malvarlığı kalmadı maaşı benden az nasıl birikim
b
Son makina çamaşırı da astim, daha ütü var
Allah'tan yarın da evdeyim, pert haldeyim
Bende pert oldum cnm.
Çok yoruldum gerçekten.
Nevresimleri değiştireceğim dinleniyorum biraz.

Ev, araba,arsa vs.
Birlikte edinilen mallar bosanmada mal paylasimi olursa ortak, borç varken de ortak.
Mesela diyelim ev senin ustune, aile mülkü şerhi dusulmediyse borcu bitince sen satabiliyorsun

Ramazanda konuştuk kac kere artık kavga boyutuna geldi annesine dedim açık açık ben garip bişeyde demiyorum ama sıkıntıya gelemiyor evim olsun diye o kadar çok istiyorumki iyide para giriyor evimize sonuç yok doğru diyosunda ne zamana kadar kirada oturcaz
Para meselesi, bütçeniz ikinizin sorunu.
Kv ile değil eşinle konuş bunu.
Kv nin ihtiyacı yoksa kafasina göre para veremez ona.
Sonucta seninle bir yuva kurmuş artik.
Maasini eve getiriyor mu?
Evin Masraflarini karşılıyor mu?

Gene dayanamadım çıkıp market dolandım nasıl bir serinlik vardı ütüden sonra iyi geldi😂32li family wc kagıdı 28tlydi ondan aldım kagıt havlumuzda bitmiş son paket solonun 8lisi 8.95 olcakmış bu hafta a101de ona bakarım bizim 6 ayda bir bitiyor bunlarıda artık mutfak masrafına ekliycem eylül-ekim gibi 750tl eğitim masrafı var ama gelecek yıl parası çıkar diye düşünüyorum.
Çok iyi fiyattan almışsın,gule gule kullan..

Para meselesi, bütçeniz ikinizin sorunu.
Kv ile değil eşinle konuş bunu.
Kv nin ihtiyacı yoksa kafasina göre para veremez ona.
Sonucta seninle bir yuva kurmuş artik.
Maasini eve getiriyor mu?
Evin Masraflarini karşılıyor mu?
Bişey istersen alıyor dışardaki harcamalarada öyle ikimiz koyup şu ödeme bu birikim diyemiyoruz konuşunca değişiyor aile terapistine bile gidelim dedim bu gizlemek diyorum eşler bunları rahatlukla şuna şu kadar borç verdim vs konuşmalı annesine çok kızıyorum zaten

karamelli_turta karamelli_turta ben de hiç poşete para vermedim şimdiye kadar :))
Cantama, şirkete, eşimin cebine, arabaya aklıma neresi gelirse poşet koyuyorum :)))
Seninle aynı fikirdeyim.
Benim biraz daha var stogum ama bitince kilo ile satan yerler var. Onlardan alırım. Çöpe ben de o posteleden kullanıyorum, günlük bazen günde iki kere çöp çıkartıyoruz. Çöp poşetleri dolmuyor

Ben mutfağa hiç derine giremedim ve kapilari silmedim.
Bayram temizliğinin büyük kismi bitti ama.
Tekrar perde yikamam bayrama.
Camlarimi silerim.
Bayramda evde yokuz :))
Evdeki tadilat işlerini beklemeye aldık, binadaki işler bitince depderin temizlik yapmam gerek.
Her yerden kırmızı toz cikiyor

Back
X