Normalde para konuları konusulunca ben de hep çok şükür derim, artık iyi kötü biliyorsunuz beni, burada yazarken bile şükrü eksik etmem. Konuşunca da içimden değil duyulacak şekilde söylerim ya da anlatırken önce şükreder öyle söylerim ama bunda gerçekten rahatsız oldum.
O konu kapandıktan sonra da bayram ve tatil mevzuu oldu o arkadaşlar bir hafta once 6 bin TL ye tatil yapmışlar ve bunu borçla yapmışlar. Eşime bayramda varmı plan dediler, o da rezervasyon yaptık dedi. Kocası siz de hep geziyorsunuz geçen bayram da gittiniz dedi.
Eşim de biz uygun tatiller araştırıyoruz, 6 bine bu sene 3 hafta tatil yaparız dedi. Kışın da termale gideriz hatta dedi.
Eşimin tedavisi için termal destek gerek, bu ihtiyaç yani ama tabi onlar bilmiyor.
Kocası karısına dönüp biz de gidelim termale dedi.
Ben birsey söylemedim.
Ama şunu hissettim bu çift bizim maas, gelir durumumuz, yaşam tarzımizi çokça konuşuyorlar.
Bu his daha önce de vardı onlara karşı ama bu sefer emin oldum.
Bu imrenmek ya da ozenmek gibi değil de kıskanmak gibi.
Yoksa herkes aynı şartlarda yaşayıp aynı parayı kazanmiyor, herkesin ozendigi hayatlar vardır ama burada ben konuşma tarzlarından rahatsız oldum.
Artniyetli ya da fesat mi dusunuyorum diye kendime de kızdım ama elimde değil hissettirdiklerikleri bu yönde.
Sık gidip geliyoruz, binada en çok onlarla görüşüyoruz ama biraz kendimi geri çekmeye karar verdim.