• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın Anka Anka Hoşgeldin:KK66:
Iyiyim sen nasılsın?
Birikim yapmaya baslamissin sen o zaman tebriklerrr
Artik altin almıyorum tl birikimine devam ediyorum.
Yakin zamanlarda kullanacağım için.
Evet 1 senedir biriktiriyorum çok şükür az harcamayı öğrendim😂 senin de katkın büyük 🤗bana da çok yüksek geliyor altın. Bi yerde patlayacak düşecek gibi geliyor. Alırsam pişman olur muyum bilmiyorum 🤷‍♀️

Evet 1 senedir biriktiriyorum çok şükür az harcamayı öğrendim😂 senin de katkın büyük 🤗bana da çok yüksek geliyor altın. Bi yerde patlayacak düşecek gibi geliyor. Alırsam pişman olur muyum bilmiyorum 🤷‍♀️
Ne güzel çok sevindim senin adına.
Altin yüksek düşük demeden almıştım ben biliyorsun.
Uzunvadeli birikim yapiyor olsam yine alirim.

Ankacım bereketli olsun inşallah. Burada genelde almayanların pişmanlığı oluyor harcanıp gidiyor ya da yükseliyor genelde. Sen bilirsin yine de ;)

Normalde para konuları konusulunca ben de hep çok şükür derim, artık iyi kötü biliyorsunuz beni, burada yazarken bile şükrü eksik etmem. Konuşunca da içimden değil duyulacak şekilde söylerim ya da anlatırken önce şükreder öyle söylerim ama bunda gerçekten rahatsız oldum.
O konu kapandıktan sonra da bayram ve tatil mevzuu oldu o arkadaşlar bir hafta once 6 bin TL ye tatil yapmışlar ve bunu borçla yapmışlar. Eşime bayramda varmı plan dediler, o da rezervasyon yaptık dedi. Kocası siz de hep geziyorsunuz geçen bayram da gittiniz dedi.
Eşim de biz uygun tatiller araştırıyoruz, 6 bine bu sene 3 hafta tatil yaparız dedi. Kışın da termale gideriz hatta dedi.
Eşimin tedavisi için termal destek gerek, bu ihtiyaç yani ama tabi onlar bilmiyor.
Kocası karısına dönüp biz de gidelim termale dedi.
Ben birsey söylemedim.
Ama şunu hissettim bu çift bizim maas, gelir durumumuz, yaşam tarzımizi çokça konuşuyorlar.
Bu his daha önce de vardı onlara karşı ama bu sefer emin oldum.
Bu imrenmek ya da ozenmek gibi değil de kıskanmak gibi.
Yoksa herkes aynı şartlarda yaşayıp aynı parayı kazanmiyor, herkesin ozendigi hayatlar vardır ama burada ben konuşma tarzlarından rahatsız oldum.
Artniyetli ya da fesat mi dusunuyorum diye kendime de kızdım ama elimde değil hissettirdiklerikleri bu yönde.
Sık gidip geliyoruz, binada en çok onlarla görüşüyoruz ama biraz kendimi geri çekmeye karar verdim.
Konuşmanın bütününde seni rahatsız edecek şeyler olmuş canım. Ben de mesafe koyardım açıkçası. Benim 2-3 arkadaşım var onlarla para konusunu normal konuşabiliyorum çok enteresan şekilde :) yoksa ailemle dahi konuşmuyorum bu tarz konuları.

Konuşmanın bütününde seni rahatsız edecek şeyler olmuş canım. Ben de mesafe koyardım açıkçası. Benim 2-3 arkadaşım var onlarla para konusunu normal konuşabiliyorum çok enteresan şekilde :) yoksa ailemle dahi konuşmuyorum bu tarz konuları.
Ben para konularini en açık burada dile dökuyorum :D

Ne güzel çok sevindim senin adına.
Altin yüksek düşük demeden almıştım ben biliyorsun.
Uzunvadeli birikim yapiyor olsam yine alirim.
Anladım canım :KK36:
Ankacım bereketli olsun inşallah. Burada genelde almayanların pişmanlığı oluyor harcanıp gidiyor ya da yükseliyor genelde. Sen bilirsin yine de :KK66:
Sağol canım :KK36: evet Şu an kıyamıyorum ama benim sağım solum belli olmaz başını bağlamak lazım:KK70:

Çoğumuz en çok burada rahat ama biliyorsun burada bile e çok kazanıyorsunuz zaten vs muhabbetleri oluyor arada :)) kimse tam miktarı söyleyemiyor bu yüzden sanırım :KK70:
Ben de çok kazanıyorlar diye düşündüklerimin eşimden az kazandığını öğrenince depresyona girip gitmiştim buralardan :KK70:

Anladım canım :KK36:

Sağol canım :KK36: evet Şu an kıyamıyorum ama benim sağım solum belli olmaz başını bağlamak lazım:KK70:

Ben de çok kazanıyorlar diye düşündüklerimin eşimden az kazandığını öğrenince depresyona girip gitmiştim buralardan :KK70:
Bence daha cok heveslenmeliydin;)

Ben para konularini en açık burada dile dökuyorum :KK70:
Ben de öyleyim, başkasına anlatamıyorum.
Gerçi ben genel olarak kendimi baskalarina anlatmayı sevmiyorum :))
En yakın arkadaşımla bile bir yere kadar konuşurum para olayını.
Bu olaydan sonra da iyiki konuşmuyorum diyorum.
Siz bana yetersiniz :))

Back
X