Ben de bilmiyordum canım öğrenmiş oldum
Bizim buralarda öyle bir adet yok
Gelin hanım Manisa tarafından Akhisarlı oralarda adetmiş

Ne yapıldı peki
Gelin kınası müzikleri eşliğinde bebeğe kına yakıldı
Hediyeler verildi
Masa 10 çeşit yiyecekle donatılmış
Duvar süsleri asılmış bebeğin adı ile filan
Hanımlar oynadılar
İkramlar yapıldı yenildi içildi
Böyleydi

İş arkadaşım kızına yaptı, bebek görmeye ve mevludune de gidemedigim için gittim. Biraz tereddütle gittim açıkçası,
bizde yok böyle şeyler çünkü.
Ama hayatımın en eğlenceli günlerinden biriydi

Iyi geceler..
Nasilsiniz
Bu aksam sinemaya gittik eltilerin savasi
Benden gecer not almadi hatta tepkimi topladi
Guldurme kaygisi ile basitlesmiste basitlesmis sadece bir kac sahne guzeldi
Nette yorumlarina bakacagim benim gibi dusunen fark eden oldumu bilmiyorum cevremde gidenler ya gulduk ama cok basitlesmis bi daha onun filmine gitmem demisti haklilarmis
Sanirim liste guncelleyerek evde film izlemek en guzeli

biz de gittik canım annemleri götürdüm sıkıldım ben de bıraz 2.yarının ilk 10dksında elektrık gitti bi türlü filmi tekrar baslatamadılar bıletlerimizi gerı verdıler komik sahneler vardı tabiki vardı ama hep sıradan esprıler

Birde cok yanlis noktalara fazla dokunmus bu ulkede o sekilde yasayip cok uzulen cok insan var cok haksizlik yasayan var yarisida ztn guldurucem zorlamasi bende cikip gidicektim nerdeyse

Birde cok yanlis noktalara fazla dokunmus bu ulkede o sekilde yasayip cok uzulen cok insan var cok haksizlik yasayan var yarisida ztn guldurucem zorlamasi bende cikip gidicektim nerdeyse
aykut enişte diye bi film var arkadasım soyledi film gayet basit sade bi film ama o kadar komikki tavsiye ederim o tarz filmleri sevmıyorum turk komedi ama önyargılı yaklamamak lazımmıs. bunu ızledım dıye belki eltılerde guzeldir dedim ama tırt yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…