- 25 Mayıs 2013
- 13.989
- 20.599
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #87.241
3 çeyrek Altın fizikiŞu günler sadece 3 ay sürdü . Yılın ilk çeyreğinden sonra vergi diliminin yükselmesi, harcamaların artması sebebiyle hiç altın biriktirmedim.
Yılın kalan ikinci yarısında hedefim “ 6 ay içerisinde toplam 50 gr altın almak”
Her ay düzenli - kaç tl m varsa , ya da neye harcamaktan vazgeçtiysem hemen anında online hesabımdan gr alacağım.
Altın seviyorum. Hepimiz gibi. Birikim yaptığım Tek yol bu . Bismillah diyorum.
Bereketli olsun canım3 çeyrek Altın fiziki
0.14 gr hesaptan altın aldım
Hedefime kalan: 44,61 gr altın
Tarih: 14/7/2025
Iyi günlerde kullanin aldiklarinizi canim.Selamlar, biz de haftasonunu once cocuklarin discisi sonra alisverisle gecirdik, biraz fazla harcadik ama cogu gerekli seylerdi. Bugun de is cikisi cocuklara spor ayakkabisi almaya gittim, uygun bulunca da bir tane de kendime aldim 20 dolara ihtiyacim yoktu aslinda, gunes gozlugu, yuz kremi falan da indirimdeydi, hepsine 100 dolar harcadim.
A Asmin75 kresde yatma biz de hic olmadi, ilk defa senden duyuyorum, cocuklar cok egleniyordur, bizde de genellikle bir iki defa pijama partisi yaparlar okul saatleri icinde.
Biz is kurcaz diye baya bi borclandik, yoksa sürekli almak bencede mantıklı aslinda.Selam hanımlar.
Altının 2026 da şuanki gram fiyatının neredeyse 3 katına çıkacağı söyleniyor.
Elden geldiğince minimum harcama maximum birikim yapmak hepimizin avantajına.
Bence de artacak ama 3 kati da cokmus bir yildaSelam hanımlar.
Altının 2026 da şuanki gram fiyatının neredeyse 3 katına çıkacağı söyleniyor.
Elden geldiğince minimum harcama maximum birikim yapmak hepimizin avantajına.
23/7/2024 de gram 2.344 tl imişBence de artacak ama 3 kati da cokmus bir yilda
İş kurmak yeni bir gelir kapısı bereketli olsun işiniz. Bir de ne üzerine iş kuruyorsunuz ?Biz is kurcaz diye baya bi borclandik, yoksa sürekli almak bencede mantıklı aslinda.
İnsallah canim sagolİş kurmak yeni bir gelir kapısı bereketli olsun işiniz. Bir de ne üzerine iş kuruyorsunuz ?
pardon taksi yaziliyor türkcedeİnsallah canim sagol
Taxi plakasi aldik. Belediyeden son onaylami bekliyoruz. Eylülün sonunda insallah baslariz.
Esim taxi kullancak, ben bellediyede calismaya devam edecem.
Esimin almancasi iyi degil onun icin hep agir islerde calisdi burda. Taxiye karar verdik yoksa emeklilige kadar bedenen cok yiprancak.
Bir cok taxici arkadaslarimiz var, onlarda zazar etmezsiniz diyorlarda bakalim.
Hayırlı olsun . Kolaylıklar diliyorum başarılar diliyorumİnsallah canim sagol
Taxi plakasi aldik. Belediyeden son onaylami bekliyoruz. Eylülün sonunda insallah baslariz.
Esim taxi kullancak, ben bellediyede calismaya devam edecem.
Esimin almancasi iyi degil onun icin hep agir islerde calisdi burda. Taxiye karar verdik yoksa emeklilige kadar bedenen cok yiprancak.
Bir cok taxici arkadaslarimiz var, onlarda zazar etmezsiniz diyorlarda bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?