- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #49.281
Ben de kumbara yapacagim bu ay ilk defaBen yarin sabah açacağım cnm, annemdeyim ama sizinkileri fotolarini bile merak ediyorum
Gram altıni 521den mi aldinKizlar 15 gram altin aldim banka 521den
verdi.
karamelli_turta listeye ekleyebilirsin Mart icin. Gerci bir 10 gram daha almayi düsünüyorum para gelecek onu bekliyorum.
EvetYeni kumbaramiza bugün itibari ile başlıyormuyuz kızlar
Cnm gram altın o kadarmi şu an çeyrek o civarda.
Iste iki cocuk tepemde bu kadar oluyorCnm gram altın o kadarmi şu an çeyrek o civarda.
Bereketli olsun canımKızlar az önce 1gr altın aldım 320den
Maaş yatunca yine alacağım. Mart ayı hedefim 3gr altındı
Bol bereketli birikimlerimiz olsun canlaro zaman kızlar 2 mart pazartesi-1 haziran pazartesi arası kumbaramıza bugün itibari ile başlıyoruz.
1 haziran dahil dersek 15 hafta oluyor.
inşallah bereketli olur
bu aralar benim de aklımda, haftaiçi müsait olunca stok kotrolü yapmak niyetindeyimhatuncanlar selam;
stoklarda ne alemdesiniz? bir ara herkes stok durumunu yazmıştı. avrupadaki marketler boşalmaya başladığı için ben de panik oluyorum.
yeniden stok bildirimleri yazsak nasıl olur?
Bende katılabilir miyim bunao zaman kızlar 2 mart pazartesi-1 haziran pazartesi arası kumbaramıza bugün itibari ile başlıyoruz.
1 haziran dahil dersek 15 hafta oluyor.
inşallah bereketli olur
TeşekkürlerBereketli olsun canım
Kızlar bende katılmak istiyorumhatta şey yapalım mı, ana sayfada kumbara katılımcıları var ya
her açılışta oraya ne kadar çıktığını yazsak, sonra da kumbaradan çıkanlar ile bilezik yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?