- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.921
Sirket ödüyemez mi ek paketini? Sonucda is icin kullaniyorsun?Evde internet yok, şirket için de telefondan bağlanınca internet bu ay erken bitti. Ek paketler çok pahalı.
Eve de internet bağlatmak için uygun zaman değil
Nasıl yapacağım bilemedim
Burda vodafonun bir aleti var. Istedigin yerde kullana biliyorsun yeterki prize takilsin. Ordada bulunur kesin#evdeyiz, artık haftasonlari hep böyle olur sanırım
İlave aldım ama o da bitti bitecek perşembeye kadar beni çok göremeyeceksiniz.
Şirkete bağlanınca çok internet gidiyor bu ay vergiler de daha ertlenemedi çok işim var.
Kara kara düşünüyorum, eve kimseyi cagiramam binada da yakın dairelerde internet yok.
Pazartesi kablosuz bağlantı bakacağım mecbur, eşim gider alır artık
Kuzum ya afiyet olsun şifa olsunVaryemez abla ekmeğim şükür istediğim gibi pişti Allah razı olsun
Ben 200 derecede 25-30 dk pişiriyodum ama olmuyordu üstü kabuklu olurken altı pişmezdi filan.
Eşim yerken mmmmh yapıyor
Şirket daha maaşları bile ödemedi ki bunu isteyeyimBurda vodafonun bir aleti var. Istedigin yerde kullana biliyorsun yeterki prize takilsin. Ordada bulunur kesin
Yakın dairelerde internet yok, olsa faturayı iki ay biz ödeyelim diye teklif edecektim.Sirket ödüyemez mi ek paketini? Sonucda is icin kullaniyorsun?
Olmadi (bunu normal dönemlerde tavsiye etmem aslinda) komsudan internet sifresini rica etseniz, faturayi paylassaniz?
Çok geçmiş olsun nasil oldun su an cnm ins sorun yoktur
Teşekkürler
uff keske komsun olsam
inanirim
Keşke canımuff keske komsun olsam
eline saglik! helal hos olsun
Oğlanın testinden geçtiinanirim
Eki Görüntüle 2618242 Eki Görüntüle 2618243 Eki Görüntüle 2618244 Eki Görüntüle 2618245 Eki Görüntüle 2618246 Eki Görüntüle 2618247
Kızlar ben saya çöreğini denedim şimdi
1 tanesi pişiyor
Diğerini buzdolabına koydum nasipse sabahleyin pişireceğim bir de öyle denemeyi düşünüyorum
Afiyet şifa olsun... :)
Offf bu ne yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?