- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #57.941
Çayımı, kekimi ve kitabımı aldım geçtim cam kenarına, yağmuru izleyip keyif yapıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biyolojik saat değişmiyorgünaydın kızçeler;
sizin uyku düzeniniz çok iyi maşallah. küçük çocuğu olanlar ve çalışanlar erken kalkıyor da diğerleriniz nasıl erken kalkıyor?
benim nevrim döndü. gece sabaha kadar gözüme uyku girmedi.
T tatlu sabah yürüyüşüm yalan oldu. burda hava çok güneşli ve insanlar akın akın sahile gidiyor. ben de sahilde sabah sakinken yürürüm diyordum. hiç yürüyüşe çıkmadım. bu süreçte hastane ve market harici bir yere gitmedim. o kalabalığa da giremem. akşam yemek saatinde 6-7 gibi şansımı deneyeyim diyorum. o satten sonra yine kalabalık olur çünkü.
Kara kuvvetleri açıklanmadı daha yaokyonus sizin tayin ne oldu, açıklandı mi
Arkadaşım arayınca sen geldin aklıma hemen, polis onun eşiKara kuvvetleri açıklanmadı daha ya2 hafta önce tabur komutanlarının açıklandı polislerin açıklandı biz bekliyoruz hala.Bu Cuma bekliyoruz yine 1 Haziran 5 Haziran diyede söylenti bar inş erkenden açıklanır içim şişti bekle bekle
Sen dubleks ev bak, üst kat anneye alt sizeanne evınden selamlar kızlarrr
sabah bı gelırken aglaştık o agladı ben agladım
oglan evi fır dönüyor kesfe cıktı.
aynen canım valla ıyı olur ama annem istemezSen dubleks ev bak, üst kat anneye alt size![]()
Geçmiş olsun canımaynen canım valla ıyı olur ama annem istemez
oglusta da 15 gunden fazladır alerjı gıbi döküntüler var basta bır ıkı taneydi arttı ama sadece ıkı kolda vucutta yok. bı kac tane basında falanda cıktı. kızamık asısından sonra oldu. kv ye soyledim esım de kızamıgı boyle gecırmıs ates falan yok sukur bakalım dr ne dıcek
Hoşgeldin abla nerelerdesin?Merhabalar hanimlar.
Fairy ihtiyaci olanlar bugun BIM, aycicek yagi ihtiyaci olanlar A101'e yarin bakabilirler...
Esime siparisi verdim. Yolunun uzerinde 4 tane BIM var, birinde yoksa birinde vardir insaallah...
Hosbuldum canim.Hoşgeldin abla nerelerdesin?
Geçmiş olsun ablaHosbuldum canim.Biraz denge bozuklugum vardi, istirahat ettim. Cok sukur iyiyim bugun.
![]()
sagolasın ablacım bide kan sayımı yapılacak 8yada 9.ayda gelin demıstı gidemedik vırusten. hazır gıtmısken onu da yaptıralım dıyoruzGeçmiş olsun canım
gecmıs olsun ablaHosbuldum canim.Biraz denge bozuklugum vardi, istirahat ettim. Cok sukur iyiyim bugun.
![]()
Ramazan'i bu yil cok sukur iyi gecirdim.Geçmiş olsun abla
Ben de acaba rahatsız mı diye ara ara içimden geçirmiştim seni
Tesekkurler canim...gecmıs olsun abla![]()