• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günaydın kızçeler;

sizin uyku düzeniniz çok iyi maşallah. küçük çocuğu olanlar ve çalışanlar erken kalkıyor da diğerleriniz nasıl erken kalkıyor?
benim nevrim döndü. gece sabaha kadar gözüme uyku girmedi.
T tatlu sabah yürüyüşüm yalan oldu. burda hava çok güneşli ve insanlar akın akın sahile gidiyor. ben de sahilde sabah sakinken yürürüm diyordum. hiç yürüyüşe çıkmadım. bu süreçte hastane ve market harici bir yere gitmedim. o kalabalığa da giremem. akşam yemek saatinde 6-7 gibi şansımı deneyeyim diyorum. o satten sonra yine kalabalık olur çünkü.

günaydın kızçeler;

sizin uyku düzeniniz çok iyi maşallah. küçük çocuğu olanlar ve çalışanlar erken kalkıyor da diğerleriniz nasıl erken kalkıyor?
benim nevrim döndü. gece sabaha kadar gözüme uyku girmedi.
T tatlu sabah yürüyüşüm yalan oldu. burda hava çok güneşli ve insanlar akın akın sahile gidiyor. ben de sahilde sabah sakinken yürürüm diyordum. hiç yürüyüşe çıkmadım. bu süreçte hastane ve market harici bir yere gitmedim. o kalabalığa da giremem. akşam yemek saatinde 6-7 gibi şansımı deneyeyim diyorum. o satten sonra yine kalabalık olur çünkü.
Biyolojik saat değişmiyor 🤭
Bir de eşim sağolsun en geç 9:30da kahvaltı hazır oluyor.
2,5 ayi geçti iki kere öğlene kadar uyumusumdur, o da birinde sabaha kadar çalıştım, diğerinde gece uyku tutmadı.
Ama erken kalkmayı seviyorum, öğlene kadar herşeyi halledip sonrasında kendime vakit ayırıyorum.
Ben de parka gidip biraz yürümek istiyordum ama yağmura rağmen çoluk çocuk herkes dışarıda, eşim bakkala gitti acil ihtiyaclar için. Kesinlikle çıkma herkes elinde şemsiye atmış kendini dışarı dedi.

okyonus okyonus sizin tayin ne oldu, açıklandı mi
Kara kuvvetleri açıklanmadı daha ya😞2 hafta önce tabur komutanlarının açıklandı polislerin açıklandı biz bekliyoruz hala.Bu Cuma bekliyoruz yine 1 Haziran 5 Haziran diyede söylenti bar inş erkenden açıklanır içim şişti bekle bekle

Kara kuvvetleri açıklanmadı daha ya😞2 hafta önce tabur komutanlarının açıklandı polislerin açıklandı biz bekliyoruz hala.Bu Cuma bekliyoruz yine 1 Haziran 5 Haziran diyede söylenti bar inş erkenden açıklanır içim şişti bekle bekle
Arkadaşım arayınca sen geldin aklıma hemen, polis onun eşi
Hayırlısıyla açıklanır umarim

Sen dubleks ev bak, üst kat anneye alt size🤭
aynen canım valla ıyı olur ama annem istemez :KK48:
oglusta da 15 gunden fazladır alerjı gıbi döküntüler var basta bır ıkı taneydi arttı ama sadece ıkı kolda vucutta yok. bı kac tane basında falanda cıktı. kızamık asısından sonra oldu. kv ye soyledim esım de kızamıgı boyle gecırmıs ates falan yok sukur bakalım dr ne dıcek

aynen canım valla ıyı olur ama annem istemez :KK48:
oglusta da 15 gunden fazladır alerjı gıbi döküntüler var basta bır ıkı taneydi arttı ama sadece ıkı kolda vucutta yok. bı kac tane basında falanda cıktı. kızamık asısından sonra oldu. kv ye soyledim esım de kızamıgı boyle gecırmıs ates falan yok sukur bakalım dr ne dıcek
Geçmiş olsun canım

Merhabalar hanimlar. 🥰
Fairy ihtiyaci olanlar bugun BIM, aycicek yagi ihtiyaci olanlar A101'e yarin bakabilirler...
Esime siparisi verdim. Yolunun uzerinde 4 tane BIM var, birinde yoksa birinde vardir insaallah...

Eklentiler

• Screenshot_20200527-121128_Bim A101 ok Katalog.webp
    Screenshot_20200527-121128_Bim A101 ok Katalog.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20200527-131250_Bim A101 ok Katalog.webp
    Screenshot_20200527-131250_Bim A101 ok Katalog.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 45
Geçmiş olsun canım
sagolasın ablacım bide kan sayımı yapılacak 8yada 9.ayda gelin demıstı gidemedik vırusten. hazır gıtmısken onu da yaptıralım dıyoruz

bu arada sigorta yaptırmıstık son muayene hakkımız. 10 tane hak tanımıslardı tahlıl rontgen dahıl.
180 tl olmus sadece muayene.

Back
X