• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim mobilya 9yıllık 6kez taşındık.Cocuk derilerini kemirdi hep.Cokta ağırlar yerinden oynamıyor kaç yıldır eşim söyleniyor atacağım bunlarl diye bende bahaneyle bu yıl değiştirdim.Bunları anneme verecegım 2 katlı ev yapıyor içi bitmek üzere üst kata bir odaya koyacağız.Birkac yıl geçsin bütçe otursun birde yatak odası takımı patlatacagım😂onunda temizliği zor yüksek alacağım ve daha büyük boyutta yatak alacağım
Eşya alırken yaptığım en iyi şey kocaman yatak odası takımı ve büyük yatak almaktı.
Eşim de ben de biraz iriceyiz 🤣

Aslında şirketi açmak istiyor ama kalabalık olduğumuz için korkuyor.
Kendi de şeker hastası direkt risk grubu.
Gelmek istemeyen olsaydı gelenlerle az kadro açardı ama şu an herkesin geliri düştü, pazartesi açıyoruz dese herkes gün doğumuyla kapıda olur.
Temmuza kadar açmayalım, sonra iki ay yarım iş yarım maaş yapalım diyor onu da ben istemiyorum , diğerleri de istemez muhtemelen.
Bakalım ne yapacak
risk grubundakiler evden devam etse?

Patron evden çalışsın en temizi😂
🤣 İki hafta zor tuttuk adamı evde.
Eşi bir yandan finans muduru arkadaş ve ben bir yandan. Ne lazımsa evine yolladık, imza isi için evine gittik hatta.
Yok adamı ev basıyor.
Ama çok da korkuyor.
Geçen yoneticilerle toplantı yapacak, watsaptan yazıyor bize, maskeyle gelin, mesafeyi koruyun🤭

Eşya alırken yaptığım en iyi şey kocaman yatak odası takımı ve büyük yatak almaktı.
Eşim de ben de biraz iriceyiz 🤣
Msjini okuyan da inanacak 😯
Sakın inanmayin gayet fit kahvemsi 😍
Olsun alırsın sağlık olsun bende eşimi gaza getirdim öyle aldık😂
Onunda zamani var daha.
Sizde güle güle kullanin , sağlıklı günlerde 🙆🏻‍♀️
Patron dışında risk grubu kimse yok😊
kadro genç bizde
Ay bi sır vereyim mi.
O kendi caninin derdine düşmüş o yüzden yanaşmıyor.

Son düzenleme:
Msjini okuyan da inanacak 😯
Sakıninanmayin gayet fit kahvemsi 😍

Onunda zamani var daha.
Sizde güle güle kullanin , sağlıklı günlerde 🙆🏻‍♀️

Ay bi sır vereyim mi.
O kendi caninin derdine düşmüş o yüzden yanaşmıyor.
Sağol turtişim 💃
Can tatlı öyle de olabilir ama biz olmadan da iş olmaz, bilmiyorum ne yapacak

Gerçi kedi sahiplenme durumu olabilir belki o hakkını verir tırnaklarla😂
Yaa çok severim kedileri.
Bizimde bir Boncuk oğlumuz var bahçede.
Cins mi sahipleneceksin,tekir mi.
Şimdi birde muhabbet kuşumuz Deniz var o da erkek 😂
🤣 İki hafta zor tuttuk adamı evde.
Eşi bir yandan finans muduru arkadaş ve ben bir yandan. Ne lazımsa evine yolladık, imza isi için evine gittik hatta.
Yok adamı ev basıyor.
Ama çok da korkuyor.
Geçen yoneticilerle toplantı yapacak, watsaptan yazıyor bize, maskeyle gelin, mesafeyi koruyun🤭
Gel cnm biz insan yemiyoruz deseydin 😂

Yaa çok severim kedileri.
Bizimde bir Boncuk oğlumuz var bahçede.
Cins mi sahipleneceksin,tekir mi.
Şimdi birde muhabbet kuşumuz Deniz var o da erkek 😂

Gel cnm biz insan yemiyoruz deseydin 😂
Tekir kedi alacağız sokaktan yakalayacak eşim:rapci:Ablamınki cins sürekli uyuyor.Arkadas üretmek için alıyor tanesi 7bin😱Ticaretini yapacak çok üzülüyorum alamaz inş:KK59:

Back
X