- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #58.401
Daha güzelleri sizin olsuniyi günlerde kullan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha güzelleri sizin olsuniyi günlerde kullan![]()
Rukens ayak
Ben evlenirken hiç dikkat etmedim ama şimdi çok pişmanım.
Daha da eşyalarım çok temiz, değiştirirsem yüksek alırım bu sefer
Eşya alırken yaptığım en iyi şey kocaman yatak odası takımı ve büyük yatak almaktı.Benim mobilya 9yıllık 6kez taşındık.Cocuk derilerini kemirdi hep.Cokta ağırlar yerinden oynamıyor kaç yıldır eşim söyleniyor atacağım bunlarl diye bende bahaneyle bu yıl değiştirdim.Bunları anneme verecegım 2 katlı ev yapıyor içi bitmek üzere üst kata bir odaya koyacağız.Birkac yıl geçsin bütçe otursun birde yatak odası takımı patlatacagımonunda temizliği zor yüksek alacağım ve daha büyük boyutta yatak alacağım
risk grubundakiler evden devam etse?Aslında şirketi açmak istiyor ama kalabalık olduğumuz için korkuyor.
Kendi de şeker hastası direkt risk grubu.
Gelmek istemeyen olsaydı gelenlerle az kadro açardı ama şu an herkesin geliri düştü, pazartesi açıyoruz dese herkes gün doğumuyla kapıda olur.
Temmuza kadar açmayalım, sonra iki ay yarım iş yarım maaş yapalım diyor onu da ben istemiyorum , diğerleri de istemez muhtemelen.
Bakalım ne yapacak
Olsun alırsın sağlık olsun bende eşimi gaza getirdim öyle aldık
Benimkiler yillandi az daha idare edelim diyoruz.
14 yil dile kolayy![]()
Patron dışında risk grubu kimse yokrisk grubundakiler evden devam etse?
Patron evden çalışsın en temiziPatron dışında risk grubu kimse yok
kadro genç bizde
Bizim de 9 yıl oldu ama önceki evde salonu pek kullanmiyordum salon iki yıllık diyebiliriz
Benimkiler yillandi az daha idare edelim diyoruz.
14 yil dile kolayy![]()
Benim 1 takım var hakkını verdik.Cocuk çiş eğitimi falanda aldı 5 yasında artık zararı olmaz diye umuyoruzBizim de 9 yıl oldu ama önceki evde salonu pek kullanmiyordum salon iki yıllık diyebiliriz![]()
Patron evden çalışsın en temizi![]()
Msjini okuyan da inanacakEşya alırken yaptığım en iyi şey kocaman yatak odası takımı ve büyük yatak almaktı.
Eşim de ben de biraz iriceyiz![]()
Onunda zamani var daha.Olsun alırsın sağlık olsun bende eşimi gaza getirdim öyle aldık![]()
Ay bi sır vereyim mi.Patron dışında risk grubu kimse yok
kadro genç bizde
İki tepsi buzlukta, küçük tepsiyi yedik sadece ama uzun süre dayanmaz tabio bögrekleri eniste cokdan bitirmistir kesin
gece gece aciktim simdi bögrek deyince![]()
Bencede, gecen seferde cok begenmisdi.İki tepsi buzlukta, küçük tepsiyi yedik sadece ama uzun süre dayanmaz tabi![]()
Sağol turtişimMsjini okuyan da inanacak
Sakıninanmayin gayet fit kahvemsi
Onunda zamani var daha.
Sizde güle güle kullanin , sağlıklı günlerde
Ay bi sır vereyim mi.
O kendi caninin derdine düşmüş o yüzden yanaşmıyor.
Kalk yapBencede, gecen seferde cok begenmisdi.
Ay ciddi ciddi canim bögrek cekti![]()
Yaa çok severim kedileri.Gerçi kedi sahiplenme durumu olabilir belki o hakkını verir tırnaklarla![]()
Gel cnm biz insan yemiyoruz deseydinİki hafta zor tuttuk adamı evde.
Eşi bir yandan finans muduru arkadaş ve ben bir yandan. Ne lazımsa evine yolladık, imza isi için evine gittik hatta.
Yok adamı ev basıyor.
Ama çok da korkuyor.
Geçen yoneticilerle toplantı yapacak, watsaptan yazıyor bize, maskeyle gelin, mesafeyi koruyun![]()
Yat oraya asmin geç olduKalk yap![]()
Tekir kedi alacağız sokaktan yakalayacak eşimYaa çok severim kedileri.
Bizimde bir Boncuk oğlumuz var bahçede.
Cins mi sahipleneceksin,tekir mi.
Şimdi birde muhabbet kuşumuz Deniz var o da erkek
Gel cnm biz insan yemiyoruz deseydin![]()
Ablamınki cins sürekli uyuyor.Arkadas üretmek için alıyor tanesi 7bin