- 22 Nisan 2020
- 219
- 226
- 18
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #58.601
Bazı insanlar gerçekten çok tuhaf dimiAyni fikirdeyim, maddi manevi hastalığın etkilerini önümüzdeki süreçte göreceğiz, şu an tatil fikri çok uzak bana.
Allah korusun korona olurda atlatirsak ancak o zaman düşünürüm
Yoksa tatile ihtiyacım var, kışı geciremem diyip tatil düşünmem.
Herkesin kendi düşüncesi gitmek isteyene niye gidiyorsun diyemem tabi ama ısrarı çok sinirlendirdi beni.
Gerçekten çok tuhaflarBazı insanlar gerçekten çok tuhaf dimi
Yeşil mercimek cok severim, bir de bulgur pilaviyla oldumu bayılırım.
Benim henüz çorba hazır, dolmanin içini de yaptım.
Ayyy menüm yetismeyecek
Bizler birikim yaptıkça söylüyoruzTabi olurHer ay birikimimizi yazacak mıyız peki bu şekilde
Evet cnm biraz daha iyi yerler her yönden iyi aslindaGerçekten uzakmış tatlu neredeyse tekirdağ istanbul arasi
Maşallah diyorum ne kadar erken o kadar iyiÇok teşekkür ederimAllah razı olsun Birikim yapmama izin vermiyordu ilk başlarda eşim ben yapabilirim diyordu ama bu zamana kadar (1.5 senede ) yapamadığının farkına vardı ve bana sen biriktir ben yapamıyorum dedi 3 aydır bana veriyor çok şükür Haziran 4. Ayımız olacak
Onu da ayrı severim,Yeşil mercimekli bulgur pilavı vardır bilir misin kahvemsionu mu kastediyorsun acaba? Acayip lezzetli olur çok severim
Hayatım boyunca ısrar edilmesinden nefrt ederim ayrıca bu konuda eşime de istemedigim şekilde teklif edilince tepem atiyorEşimin arkadaşı aradı, bir saattir konusuyor adam bizi tatile gitmeye ikna etmeye çalışıyor.
Ablasıyla geçen yıl rezervasyon yaptırmışlar, kadın hastalık nedeni ile gitmek istemiyor.
Cok uyguna aldık siz gelin, hem anlasabiliyoruz çok keyifli olur, ise başlamadan da enerji depoların diye beyin yıkamaya çalışıyor.
Eşim biz bu yıl tatil düşünmüyoruz dedi. Para önemli değil sonra hallederiz dedi arkadaşı.
Paradan değil bu ortamda güvenip markete bile sayıyla gidiyoruz olmaz dedi.
Nasıl bir ısrar anlatamam.
Eşine verdi telefonu bana dil dokuyor.
canım kusura bakma siz egleneceksiniz diye ben canımı tehlikeye atamam, başbaşa gidin.
Ki zaten hastalık olmazsa bile gelmem sizle yalnız takılmayı seviyoruz biz dedim.
Bozuldular ama gerçek yani.
Deliler mi ne
Neymiş devlet heryeri aciyormuş niye bu kadar onyargiliymisimiz. Açıyorsa vardır sebepleri ama tedbirli olmak gerek.
Çok sinirlendim ya.
Uns kısa zamanda başlarsınız. Ben uzun yıllar oralarda çalıştım ve en büyük hatam paranın kıymetini bilmedim. Ufak tefek attim kenara oysa ne kadar biriktirdimDoğudaki bir liseye atandım ben.Aslında yeni atandım koronodan dolayı başlayamadım göreve.
Geçen ay iki gram almıştım.Bakalım bu ayda alabilirim inşAllah.
Ben de severim bulgur her türlü sebzeli etli sade yogurtluOnu da ayrı severim,
Taze fasulyeli de severim.
Bulgur pilavını her türlü severim eşim yemiyor diye sık yapmiyorum. Haftaya mercimekli yapayim en iyisi, yanına yoğurtla
Israr ve emrivaki kesinlikle tahammülüm olmayan şeyler, annem dahi olsa kızarım ve cevabini veririm.Hayatım boyunca ısrar edilmesinden nefrt ederim ayrıca bu konuda eşime de istemedigim şekilde teklif edilince tepem atiyor
Ağzına saglik iyi demissin.. Bazen açık olmak iyidir
Benim eşimde askeri personel şark hizmetinde.Hatta 1yıla yakındır IraktaHoşgeldiniz, ekliyorum:)
Kendinizi tanitir misiniz biraz.karamelli_turta
24 yaşındayım. Eşim askeri personel. Bende aldığı maaşın ihtiyaç dışı kalanını birikim yapıyorum. Zor şartlarda çalışıyor ve parasına kıyamıyorum. Bu 3. birikim ayım. O bana atınca bende vadeli hesabıma aktarıyorum. Şuan hesabımda 13400 tl var. İnşallah haziran da 17 bin olacak diye düşünüyorum1.5 senelik evliyim
En sevmediğim şey ütu, toplar toplar mecburen yaparım.Canı sıkılan varsa bana ütüye gelsin
Bende mesai baslayacak diye yapıyorum yazlıkları bile çıkartmamıştım evde pijamayla yayılıyordumEn sevmediğim şey ütu, toplar toplar mecburen yaparım.
Evde giyilecek son parça kalana kadar ütü yapmadığım çoktur.
Eşimin gömlekleri sayarım 5 tane kalınca sinir olmaya başlarim, o denli sevmem yani
Sen benden daha fena durumdasın sankiBende mesai baslayacak diye yapıyorum yazlıkları bile çıkartmamıştım evde pijamayla yayılıyordummillet havlu nevresim bile ütülüyor ay ben uğraşamam kurutma makınası aldım çamaşır bile asmıyorum
Az ev işi çok huzur benim içinSen benden daha fena durumdasın sanki
İlk evde kaldığımız günlerde kisliklari kaldırdım.
Biz evden çıkana kadar zaten yaz gelir diyip tüm yazliklari yıkayıp utuledim.
Benim ütü takıntım olduğu için aldığım tekstil ürünlerinin kirismayan, ütü istemeyen olmasına çok dikkat ediyorum.
Nevresimleri falan ütü masasına seriyorum arada, altta utuleniyor.
Kurutma bu yaz almak istiyordum ama korona planımı bozdu kısmet artık
En hayirli zamanda alirsiniz inş evinizi.Eşim altın almamı istemiyor nakit birikim istiyor. O biraz piyasadan korkuyor altın ya düşerse diye. Belki yakın zaman da ev alırız nakit 100 bin olursa diyor. Altınları koyacak yerim de yok. Evde kalmıyorum ben eşim Suriye deortada göçebe gibi anneme kayınvalideme biraz da evime gidip kalıyorum. Sürekli bir yerde değilim. Altın alamıyoruz o yüzden. Ailelerimiz köy evinde oturuyor çok güvenli değil evler o yüzden emanet de veremem. Bizde böyle yapalım dedik
Tatil mi.Eşimin arkadaşı aradı, bir saattir konusuyor adam bizi tatile gitmeye ikna etmeye çalışıyor.
Ablasıyla geçen yıl rezervasyon yaptırmışlar, kadın hastalık nedeni ile gitmek istemiyor.
Cok uyguna aldık siz gelin, hem anlasabiliyoruz çok keyifli olur, ise başlamadan da enerji depoların diye beyin yıkamaya çalışıyor.
Eşim biz bu yıl tatil düşünmüyoruz dedi. Para önemli değil sonra hallederiz dedi arkadaşı.
Paradan değil bu ortamda güvenip markete bile sayıyla gidiyoruz olmaz dedi.
Nasıl bir ısrar anlatamam.
Eşine verdi telefonu bana dil dokuyor.
canım kusura bakma siz egleneceksiniz diye ben canımı tehlikeye atamam, başbaşa gidin.
Ki zaten hastalık olmazsa bile gelmem sizle yalnız takılmayı seviyoruz biz dedim.
Bozuldular ama gerçek yani.
Deliler mi ne
Neymiş devlet heryeri aciyormuş niye bu kadar onyargiliymisimiz. Açıyorsa vardır sebepleri ama tedbirli olmak gerek.
Çok sinirlendim ya.
Ah ahh..Biz yeni evliyken bu kafada olsaydık 2,5 katlı villa kesindi bence
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Paranın kıymetini anlamak da bir beceri, geç oldu ama hayırlısı böyleymiş
Coksevindim cnm senin adina, hayirli olsunDoğudaki bir liseye atandım ben.Aslında yeni atandım koronodan dolayı başlayamadım göreve.
Geçen ay iki gram almıştım.Bakalım bu ayda alabilirim inşAllah.
Gel de anlat bunu insanlara.Ayni fikirdeyim, maddi manevi hastalığın etkilerini önümüzdeki süreçte göreceğiz, şu an tatil fikri çok uzak bana.
Allah korusun korona olurda atlatirsak ancak o zaman düşünürüm
Yoksa tatile ihtiyacım var, kışı geciremem diyip tatil düşünmem.
Herkesin kendi düşüncesi gitmek isteyene niye gidiyorsun diyemem tabi ama ısrarı çok sinirlendirdi beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?