Bazı insanlar gerçekten çok tuhaf dimi

Yeşil mercimek cok severim, bir de bulgur pilaviyla oldumu bayılırım.
Benim henüz çorba hazır, dolmanin içini de yaptım.
Ayyy menüm yetismeyecek

Yeşil mercimekli bulgur pilavı vardır bilir misin kahvemsi onu mu kastediyorsun acaba? Acayip lezzetli olur çok severim

Maşallah diyorum ne kadar erken o kadar iyi

Yeşil mercimekli bulgur pilavı vardır bilir misin kahvemsi onu mu kastediyorsun acaba? Acayip lezzetli olur çok severim
Onu da ayrı severim,
Taze fasulyeli de severim.
Bulgur pilavını her türlü severim eşim yemiyor diye sık yapmiyorum. Haftaya mercimekli yapayim en iyisi, yanına yoğurtla

Hayatım boyunca ısrar edilmesinden nefrt ederim ayrıca bu konuda eşime de istemedigim şekilde teklif edilince tepem atiyor

Ağzına saglik iyi demissin.. Bazen açık olmak iyidir

Doğudaki bir liseye atandım ben.Aslında yeni atandım koronodan dolayı başlayamadım göreve.
Geçen ay iki gram almıştım.Bakalım bu ayda alabilirim inşAllah.
Uns kısa zamanda başlarsınız. Ben uzun yıllar oralarda çalıştım ve en büyük hatam paranın kıymetini bilmedim. Ufak tefek attim kenara oysa ne kadar biriktirdim

Ayrıca oralar da öğretmenlik güzeldi .. inşalalh kısa zamanda baslarsin

Hayatım boyunca ısrar edilmesinden nefrt ederim ayrıca bu konuda eşime de istemedigim şekilde teklif edilince tepem atiyor

Ağzına saglik iyi demissin.. Bazen açık olmak iyidir
Israr ve emrivaki kesinlikle tahammülüm olmayan şeyler, annem dahi olsa kızarım ve cevabini veririm.
Normalde de bu arkadaşlarile ailece sık görüşmuyoruz. Kadın biraz fazla garip. Eşim arkadaşıyla gorusuyordu.
Artık hiç gorusmeyiz sanırım

Benim eşimde askeri personel şark hizmetinde.Hatta 1yıla yakındır IraktaSiz nerede yaşıyorsunuz?Karacımı eşiniz?Sevindim sizi bulduğuma

Canı sıkılan varsa bana ütüye gelsin
En sevmediğim şey ütu, toplar toplar mecburen yaparım.
Evde giyilecek son parça kalana kadar ütü yapmadığım çoktur.
Eşimin gömlekleri sayarım 5 tane kalınca sinir olmaya başlarim, o denli sevmem yani

En sevmediğim şey ütu, toplar toplar mecburen yaparım.
Evde giyilecek son parça kalana kadar ütü yapmadığım çoktur.
Eşimin gömlekleri sayarım 5 tane kalınca sinir olmaya başlarim, o denli sevmem yani
Bende mesai baslayacak diye yapıyorum yazlıkları bile çıkartmamıştım evde pijamayla yayılıyordummillet havlu nevresim bile ütülüyor ay ben uğraşamam kurutma makınası aldım çamaşır bile asmıyorum

Sen benden daha fena durumdasın sanki
İlk evde kaldığımız günlerde kisliklari kaldırdım.
Biz evden çıkana kadar zaten yaz gelir diyip tüm yazliklari yıkayıp utuledim.
Benim ütü takıntım olduğu için aldığım tekstil ürünlerinin kirismayan, ütü istemeyen olmasına çok dikkat ediyorum.
Nevresimleri falan ütü masasına seriyorum arada, altta utuleniyor.
Kurutma bu yaz almak istiyordum ama korona planımı bozdu kısmet artık

Az ev işi çok huzur benim içinBide tayin moduna girdim anam kolumu kaldırasım yok

En hayirli zamanda alirsiniz inş evinizi.
Tatil mi.
Şu an dusunecegimiz en son şey.
Bende isrardan nefret ederim ters tepki yapiyor bende.
Biz yeni evliyken bu kafada olsaydık 2,5 katlı villa kesindi bence
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Paranın kıymetini anlamak da bir beceri, geç oldu ama hayırlısı böyleymiş
Ah ahh..
Yedik ictik giydiz gezdik gördük
Doğudaki bir liseye atandım ben.Aslında yeni atandım koronodan dolayı başlayamadım göreve.
Geçen ay iki gram almıştım.Bakalım bu ayda alabilirim inşAllah.
Coksevindim cnm senin adina, hayirli olsun
Gel de anlat bunu insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…